Ervaring met 'natuurlijk in balans'

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Hallo iedereen,

misschien kennen jullie mij wel van mijn topics over diesel zijn overgevoeligheid of over zijn allergie. En dat ik flink bezig met met een natuurlijke geneeswijze.

Nu heb ik de tip gekregen om een afspraak te maken met Praktijk maasduyn, www.natuurlijkinbalans.nl[/link, en dus met Josefien Hagenaars.
Zij kan uitzoeken waar mijn hond allergisch voor is en nog veel meer andere dingen.

Diesel zijn allergie is minder geworden, maar komt nog wel. Ik merk dat het eigenlijk alleen komt als het heel warm is. De afgelopen keer was het heel agressief en zat hij helemaal onder de bulten. Nu had hij alleen op zijn rechter schouder wat kleine plekjes, en volgens mij heeft hij er een paar open gekrabt, of dit waren al kleine wondjes (hij is van de week aangevallen). Na een nacht slapen is het al minder, maar omdat het vandaag weer warm is heeft hij er weer een beetje last van (hetzelfde als gisteren).

Hij krijgt al vers vlees, en sinds hij dit krijgt is hij er heeel erg op vooruit gegaan! Maar die allergie is natuurlijk niet fijn, en als ik door haar er achter kan komen op natuurlijke wijze wat het is en een natuurlijke behandeling kan krijgen zou dat heel fijn zijn!

Heeft iemand toevallig ervaringen met haar en haar methode/behandeling?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ervaring met 'natuurlijk in balans'" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Mail uit O-)

Anne (Gast)

Ik heb ervaring met Natuurlijk in Balans. Voor mij was het baat het niet schaadt het niet. Ik dacht ik probeer voor die 37,50 euro eerst dit, werkt dit niet, dan ga ik naar de Dierenarts voor een bloed test (kosten 150 euro).
Dus haren opgestuurd (let wel op hoe je de aluminium folie doet) en na 1 week de uitslag via de mail binnen.
Allergie voor: Gevogelte, kip en granen (en klein beetje mijt, maar door de andere aan te pakken is de mijt ook weg).
Nu zit mijn hond al 3 maanden op Fish4dogs brokken, en ja hoor, de jeuk en roodheid is verdwenen.
Mijn ervaring is dus erg goed, ze is altijd bereid om via de mail vragen te beantwoorden. Het was bij mij precies in de vakantie periode, dus mailde ze dat het misschien langer als 10 dagen zou duren. Maar uiteindelijk was het na 7 dagen al binnen. Er worden ook adviezen gegeven qua voeding of aanvullende druppels/medicatie/zalven enz.
Oftwel, ik zou het gewoon proberen, voor die 37,50 ipv 150 euro voor een allergie test bij de dierenarts.
Succes

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

O wow, dit klinkt inderdaad geweldig! Zal even contact met haar opnemen wat het beste is. Dankjewel!

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Lees even mee, want ik had de site van deze dame ook al bekeken.
Was alleen een beetje huiverig voor voedingsadvies, zo van, dan koop je zus en zo bij mij en dan gaat 't beter met je hond. Niet echt aardig van me, maar toch.
Anne, wat kreeg je hond dan eerst? En wat had je allemaal al ondernomen?

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ik heb haar net even gemaild, en ook gezegd dat ik vers voer en dat hij vanaf dat moment al een stuk beter is (wel bijgezegd dat het gaat om compleet vers vlees). Nu maar kijken voor een reactie en of ik wat moet opsturen of langs moet komen. Lijkt me wel heel fijn om te horen waar je hond allergisch voor is. Plus dat je ongeveer 1/5 betaald van wat een dierenarts rekent en je hoeft er ook geen uren voor uit te trekken. Je stuurt het op en je krijgt het resultaat terug. Heel fijn!

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Ben benieuwd Maxine!
Ik begrijp er alleen geen barst van, hoe ze dat beoordeelt, dus ik hou je posts de komende tijd goed in de gaten, haha!
Naar he, zo'n hond met wondjes/huidproblemen, ik krijg er soms de zenuwen van. :'(

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Heeeel vervelend! In het begin had hij geen last van zijn allergie, maar nu moet ik echt koelen en krabt hij de bultjes open. Dat was voor mij dan ook de druppel. Hij heeft er 'gelukkig' alleen maar last van als het heel warm is (tot nu toe dan) en na 2 dagen trekt het weg. Tegen die allergiespuiten kan hij helemaaaal niet (1x geprobeerd en heeft heel de nacht lopen kotsen en diarree). Dit is dus voor mij de oplossing!

Zelf ben ik ook zo getest. Het is een soort toverstokje wat ze vast heeft en wat van links naar rechts gaat. Ze raakt hier niets mee aan. Aan de ene kant heeft ze die haren liggen (in mijn geval dan mijn buik). Daar wijst dat stokje dus ook naar. Aan de andere kant zit zij en ze heeft denk ik buisjes waar vanalles in zit (tarwe etc, ze hebben zelfs buisjes met pfeiffer hihi!). Deze houdt ze aan haar kant bij het stokje. Als jouw lichaam sterk reageert op die stof die zij vast heeft dan gaat het stokje opeens een hele andere kant op. Lichte reactie zorgt ook voor kleine verandering in beweging van het stokje, en ernstige reactie daarvan slaat dat stokje op hol. Ik stond ook heel gek te kijken toen dat ding opeens alle kanten op vloog, maar mijn dokter had helemaal gelijk met alles! Ik bleef er vanaf en was verlost van de pijn. Zo werkt het ook met die haren (denk ik dan aan de methode te zien).

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Nou ja zeg, wat apart!
Zij zit hier vlakbij zag ik.
Via Ilja heb ik contact met iemand die de opleiding v. homeopathie doet.
Ik overweeg nu ernstig om haar in te schakelen, ben er helemaal klaar mee.
Maar dit is wel heel interessant.

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ja voor mij zit ze helemaal aan de andere kant van het land haha, maar als ik langs moet komen dan ga ik langs. Opsturen zou natuurlijk makkelijker zijn. Ik ben benieuwd naar het resultaat, en laat het weten als ik een mailtje terug heb.

Anne (Gast)

Ik vond het ook erg zweverig klinken.

Mijn hond zat eerst op Franks pro Gold (huismerk Discus) toen het allemaal begon, toen had ik zelf al bedacht dat het misschien aan de granen zou liggen (hier zijn over het algemeen de meeste honden allergisch voor), dus de Franks pro Gold Fish&Rice geprobeerd, daar werd het minder mee, maar nog niet helemaal weg. Dus toch de keuze gemaakt om het te laten testen. En toen bleek er in de F&R kippenmeel te zitten, dus was er nog steeds een onderdeel waar hij allergisch voor was.
De adviezen die zij geeft zijn geen adviezen die je MOET opvolgen, ze geeft aan de je bijv pro plan sensitive of een ander merk kan kiezen, ook welk soort kvv je kan kiezen. dan zijn er nog druppels (door haar zelf gemaakt) die je eventueel kan kopen (allemaal vrijblijvend je bent tot niets verplicht), of andere soorten homeopatische middelen.
Ik heb haar specifieke advies niet opgevolgd, de uitslag was allergie kip,granen en gevogelte en de tips waren bepaalde merk brokken. Ik heb toen zelf gezocht naar een brok waar helemaal niets inzat wat ook maar enigszins een allergie op zou wekken. Ook heb ik niets van haar druppels of andere homeopatische middelen gekocht. Ik heb dus alleen de test gedaan en ben zelf verder gaan zoeken naar goede voeding.
@ Maxine, ik zou het haar opsturen, behalve als er iets bijzonders uitkomt of je specifiek zelf wilt om daar heen te gaan is het met alleen opsturen van de haren ook voldoende volgens mij.
Succes met je beslissing, maar als ik jou was zou ik het voor die prijs gewoon proberen, zoals ik al schreef: "baat het niet schaadt het niet". Als je eenmaal de uitslag heb kan je er zoveel mee doen, ipv aanmodderen en proberen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Om een voorbeeld te geven :
Een teckeltje dat al 5 1/2 jaar bij alle dierenartsen was geweest, behandeld, zelfs opengemaakt,
voor het vele overgeven, huidproblemen en diarree, geen eetlust, te weinig gewicht, is na
analyse door Josefien Hagenaars van www.natuurlijkinbalans.nl erachter gekomen dat zij een
granenallergie heeft.
De hond eet nu geen graan meer en het is over.
Wat dierenartsen niet konden bewerkstelligen, deed zij wel : melden waar de hond allergisch voor is.
Een dierenarts werkt vaak alleen om het symptoom te bestrijden, doet niets aan de oorzaak.
Ik zelf heb heel goede ervaringen met natuurlijk in balans.

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ik heb contact met haar gehad, en ik ga waarschijnlijk volgende week maandag, dinsdag of woensdag langs. Ze doet dan hetzelfde als wanneer je het opstuurt, maar je kunt dan ook gelijk op maat gemaakte druppels meekrijgen of iets dergelijks.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ervaring met 'natuurlijk in balans'" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Beetje bloed na ontlasting
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^