Soms kan ik er toch zo ziek van zijn!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Omdat ik per 1 oktober weer 3 dagen in de week werk, wil ik graag dat diesel mee gaat met een uitlaatservice. Ik heb ook zitten denken aan dagopvang, maar omdat hij zich thuis gewoon een stuk beter voelt, en niet zo goed tegen blaffende honden kan (die dus daar de hele dag blaffen vaak) is die uitlaatservice de beste oplossing. Ik vind het vreselijk dat ik dit moet doen, maar gelukkig is het maar tijdelijk, en kan ik daarna weer lekker bij de hondjes zijn. Nu had ik verschillende mensen gebeld en elke keer krijg ik hetzelfde antwoord.

Dierenpension in den haag: Mixen geen amerikaanse stafford met andere honden dus zou hij de hele dag alleen zijn. + dat ze om half 6 dicht gaan en ik om 6 uur klaar ben met werken. Uitlaatservice doen ze niet aan.

Dagopvang in zoetermeer: Nemen geen ongecastreerde reuen aan, en ik laat diesel met zijn 6.5 maand niet castreren.

Uitlaatservice hier in de buurt: Geen ervaring met 'gevaarlijke' honden dus nemen hem niet aan.

Nu heb ik er 1 gevonden hier in de buurt, maar aan de telefoon deden ze al gelijk gek. Toen ik zei dat het een amerikaanse stafford was toen haalde ze gelijk haar man er bij, en die legde me helemaal uit dat als hij een bedreiging vormt voor de roedel het niet zal gaan, en dat ik volgende week maar langs moet komen om te laten zien of het gaat.

Ik ben bereid om dit te doen, en als hij niet samen gaat met die roedel dan gaat het niet. Dan zal ik iemand moeten zoeken, eventueel een uitlaatservice, die hem prive uitlaat. Ik weet van mijn hond dat hij samen kan met andere honden. Het is nog maar een pup dus ook hij moet nog veel leren en heeft verder geen ervaring met grote groepen. Hij had een probleem met andere pups maar dit heb ik aan laten pakken door mijn trainster. Hij is nu super met andere honden. Maar toch reageert iedereen op dit ras, en niet op de hond zelf.

Soms word ik daar gewoon zo ziek van! Er is niet voor niets een kennismakingsgesprek, en niet alle honden zijn zoals de rest wordt afgeschilderd. Ik kan moeilijk zeggen: laat maar zitten! Want er is niemand hier in de buurt die op kan passen, en dan zou hij 9 uur alleen zitten wat ik hem gewoon niet aan doe. Met zo'n uitlaatservice zou hij gewoon heerlijk een uurtje weg zijn en moe weer terug komen. Dan is hij per keer hooguit 4 uur alleen.

Worden jullie er soms ook zo ziek van dat jullie 'gevaarlijke' hond overal geweigerd wordt omdat het toevallig dat ras is? Ze zouden eens gewoon naar de honden zelf moeten kijken, en niet naar het ras. Bah!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms kan ik er toch zo ziek van zijn!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

wat een onzin zeg.dat ze zo reageren.en wie zegt dat hij gevaarlijk is?die mensen moeten zich eens beter verdiepen in honden en hondenrassen.ik hoop dat je een goede uitlaatservice of iemand vind die wel normaal kan denken.echt sommige mensen O-) hier loopt ook een amerikaanse stafford.ze is de liefste hond die je je maar kan bedenken.ze is altijd vrolijk lekker log en gek met jazz en pop.mensen vinden haar eng.nou er is niets engs aan die hond ze is gewoon vrolijk.maak je niet te verdrietig hierom.


grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ik heb op dit moment ook iemand gevonden, die mij vanochtend in het bos een folder gaf van haar uitlaatservice. Zij doet ook prive wandelingen. Ik ben dan wel 150 euro per maand kwijt voor 12x, maar dat moet dan maar!

honden page profiel Amanda *Diablo & LanaAmanda *Diablo & Lana 3 doggies

honden foto van Amanda *Diablo & Lana

Jeetje belachelijk , en het is nog maar een pup .
En je hebt het beste met hem voor , maar je wordt zo tegen gewerkt .

Begrijp helemaal wat je bedoelt hoor.!! Je hebt Bepaalde momenten waar je zoiets hebt van, *zucht*pffhhooeehh, doe toch allemaal eens lekker normaal. Maar goed ...onwetendheid .

Ik hoop dat je iets geschikts kunt vinden.
Waar jij en Diesel zich lekker bij voelen.


honden page profiel D&GD&G 3 doggies

honden foto van D&G

Het is jammer dat sommige rassen een naam hebben die ze niet goed doen. Voor mij zijn alle honden lief, het ligt meestal aan de baas hoe een hond is. Succes met het gesprek en hopen dat ze het inzien dat "ze" niet allemaal het zelfde zijn.

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer die prive wandelingen me aan gaan staan. Mensen die ervaring hebben met zulke honden zouden dit namelijk niet zeggen, dus ik kan je ook zo wel vertellen dat ze niet weten hoe ze met diesel om moeten gaan.

Ik weet inderdaad dat diesel een geweldige hond is, en juist zelf vaak aangevallen wordt en daardoor onzeker is. Zelfs een vlieg laat hij nog leven. Maar het leuke is, als ik zeg dat ik ook nog een chihuahua heb dan schrikken ze en zeggen ze: gaat dat dan wel goed? Tuurlijk gaat dat goed, anders was bailey er niet meer geweest!

Juist nu als pup moet hij zulke dingen ondergaan, en in een roedel gaan leven. Heerlijk voor die hond en hij wordt er ook gewoon sociaal van.

Dat iedereen op straat opzij gaat oke! Daar kan ik nog inkomen, ik wil toch liever met rust gelaten worden als ik train, maar dat ze hem nergens aannemen daar wordt ik echt gewoon ziek van.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ontwetendheid is een gevaarlijk iets he, zo krijgen rassen een slechte naam. mensen horen een paar verhalen en gelijk is het hele ras slecht. :'( ! Maar dat dag opvangs er zo in mee gaan vind ik wel heel erg je zou toch juist verwachten dat juist die mensen kennis van zaken hebben. oke ongecastreerd kan ik dan nog enigzins in komen ter voorkoming van maar onrust in roedel en gevaarlijke honden sorry hoor! zelfs een pincer kunnen nog agressief zijn en onrust stoken in een roedel. ze zouden niet mogen oordelen voordat ze Diesel hebben gezien. Het is jammer dat je zo tegen gewerkt wordt in het zoeken naar een goede oplossing ! Misschien zou je een combi tussen prive en groepswandelingen kunnen maken? zo krijgt Diesel ook op die dagen de kans om extra socialiseren met andere honden?

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Dankjewel astrid! Ik kan nu ook steeds beter begrijpen waarom er zo veel staffords in het asiel zitten. Als ik nu fulltime zou werken opeens, en niemand kan op mijn hond passen, wat dan? Iemand die altijd bij zijn honden is, zoals ik, kan altijd opeens een baan krijgen, en daarom is het gewoon zo fijn dat die services er zijn. Als je dan zo tegengewerkt wordt is het minder!

Ik heb net aan de telefoon gezeten met iemand die mij vanochtend een folder in handen gaf onder het wandelen. Ze is net begonnen maar heeft wel opleiding er voor gedaan. Werkt met groepen van maximaal 5 honden. Komt maandag langs voor een gesprek, en heeft misschien wel een groepje waar hij in kan. Eerst met lange lijn eventueel, en als het goed gaat gewoon los.

Met een andere heb ik aankomende vrijdag een afspraak, maar omdat deze zo raar deden aan de telefoon wacht ik even dat gesprek van maandag af. Gaat dit goed dan ga ik lekker die andere afzeggen. Moeten ze maar niet zo moeilijk doen!

2x een misschien is het beste wat ik er van kon maken hier in de buurt!

Sarah (Gast)

Ik ben zelf al jaren Staffordliefhebber en -fokker, en om eerlijk te zijn... Ik vind het alleen maar verstandig van de uitlaatservice om te zeggen dat ze dit ras niet met andere honden in een groep gooien. Je weet wat de oorsprong/geschiedenis van dit ras is en ook al zijn we jaren verder, het vechten blijft toch deels in de genen zitten. Ik vertel dit ook altijd heel duidelijk tegen mijn pupkopers, juist om teleurstellingen te voorkomen en juist om de hond te behoeden voor een herplaatsing! Jouw hondje is nog jong en kan nu inderdaad nog leuk spelen met andere honden, maar blijf er constant bij en lees ook het gedrag van de andere hond(en) om te voorkomen dat jouw hond in een gevecht raakt. Het hoeft niet zijn eigen schuld te zijn, maar hij kan er wel door verpest raken, waardoor hij niet meer altijd even sociaal zal zijn. Helaas verkijken heel veel mensen zich op de schade die een Amstaff/Pitbull kan aanrichten, omdat ze voor mensen nu eenmaal super zijn en normaliter vrolijk overkomen. Blijf het toch in je achterhoofd houden dat ze niet met elke hond kunnen en hoeven op te schieten, anders had je beter een ander ras kunnen kiezen. Iemand die een groep honden uitlaat heeft ook geen 10 paar ogen dus het is het beste als je gewoon iemand vindt die 1 op 1 met hem kan wandelen. Mijn mening dan. ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dat hondje is inmiddels een stuk ouder dan in september 2011... ;-)

honden page profiel Diane, Casper & Tom†Diane, Casper & Tom†

honden foto van Diane, Casper & Tom†

" Dat hondje is inmiddels een stuk ouder dan in september 2011... ;-) "


Haha :-p

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Nou inderdaad.. 
Wilde hetzelfde gaan zeggen als Sarah (Gast) (behalve het "maar dat is dus al gezegd..Ik ben zelf al jaren Staffordliefhebber en -fokker." stukje, dan ;-)) maar dat is dus al gezegd ;-)

Sarah (Gast)

Ik zag het later ook inderdaad. ;-) Misschien juist leuk om te kijken hoe de ervaringen nu zijn en of de mening inmiddels al is veranderd.En ook voor andere mensen die hun Amstaff of soortgelijk ras naar een uitlaatservice willen doen, kan dit misschien een puntje zijn om te overwegen. ;-)

honden page profiel denisedenise

honden foto van denise

mijn mening als staff eigenaresse zou ik mijn hond nooit door een vreemde uitlaten. Ik snap je situatie, maar ik zou dan altijd iemand in mijn omgeving zoeken. Zoals ouders, broers/zussen, vrienden etc. Dit puur omdat het idd een staff is. Hij is nu nog maar een pup, maar over een half jaar is hij grotendeels al volwassene. Vooral een reu zal dan toch wat vaker problemen ondervinden met andere honden, ook al is hij nu nog zo lief met andere honden.
Daarnaast mocht er tijdens een wandeling iets gebeuren ( een gevecht/een aanval/een beet) dan ben jij als baaszijnde altijd verantwoordelijk voor wat jouw hond heeft gedaan (of niet gedaan heeft). Ook al ben je er zelf niet bij. Dit is voor mij de grootste reden dat ik onze honden altijd zelf uitlaat al moet ik in mijn pauze op het werk terug rijden..
Ik wens je veel succes en hoop dat je voor jou en voor je hond een goede oplossing vindt.
Groetjes Denise

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik vind het echt heel naar en vervelend voor je, maar het is inderdaad een feit, waar Bamse logeert, dagopvang en pension, worden geen staffords pitbulls en nog meer van deze rassen opgevangen, wel is het zo dat er een op een kan zijn daar, vind ik toch mooi.

ze gaat dan alleen met de hond wandelen en bemoeien, dan zijn de andere gasten logees in grote weiden kennels. dus ze komen niet bij elkaar, ook deze eigenaars willen geen risicoos nemen, hoe rot het ook is voor je. maar in iedergeval als er plek is, het is kleinschalig, dan een op een. en de kosten zijn het zelfde als bijvoorbeeld die van Bamse.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

inderdaad oud topic, maar dan nog, misschien toch mooi om te weten dat het daar wel kan, alleen een op een. niet anders.

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Ik heb een keer meegemaakt dat in een dierenpension een oudere hond doodgebeten werd door een hond van een ras waar veel vooroordelen over zijn. De eigenaar van de "dader" was vast blij dat haar hond daar terecht kon, maar de eigenaar van het "slachtoffer" had vast gewenst dat ze haar hond naar een wat minder tolerant pension had gebracht..

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Ik ben er ook zo klaar mee!
Mijn hond word dan wel geaccepteerd.
Maar hier in de buurt lopen ze allemaal met een bocht er omheen.
Rennen zelfs voor hem weg.
Mijn hond zou alleen wat doen als ik in gevaar ben.
En dat is gelukkig nog nooit gebeurd.
Ja hij is wel wantrouwend naar vreemde, maar dat hoort bij het ras en daar ben ik eigenlijk ook wel blij om.
Hij zou niet snel met een vreemde mee gaan.
Ook vind ik het belachelijk dat ze ongecastreerde reuen niet aan nemen.
Belachelijk..alsof ze vals zijn ofzo?
Je zal vast ver weg bij me vandaan wonen, anders wil ik best jou hond uitlaten hoor! Ben er echt niet bang van;-) vind ze alleen maar leuk!

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Oh fijn.. Oud topic..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

oud topic, om misverstanden te voorkomen gaat hij op slot

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms kan ik er toch zo ziek van zijn!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: hatelijk onbekende mensen !!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^