Vrijdag ga ik toch weer met Tara terug naar de dierenarts...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 1 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

"

Ik ben altijd netjes ik let er nu extra op haha
Wat heb je leuke hondjes wat zijn het voor een hondjes? Echt snoepjes.


Gr. Samantha "


Kijk maar even op mijn profiel.

Zullen we het nu weer ontopic houden bij het onderwerp van dit topic.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vrijdag ga ik toch weer met Tara terug naar de dierenarts..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

Jeetje, heftig topic..
Ben benieuwd wat ze gaan vinden hoor..

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

Ik heb mijn DAP vandaag opgebeld. Geen uitslag binnen nog. Dierenarts zou me morgen in elk geval bellen wat haar intentie was om de uitslag door te sturen. Ik ben goed kwaad geworden en de assistente duidelijk gemaakt dat ik eis van ze dat ze deze week met een uitslag komen. Zo niet, betaal ik ook de rekening niet!!! Ik heb Tara toch zeker niet voor niks aan een onderzoek blootgesteld omdat hun dat nodig vonden.



honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

He wat een gedoe weer. Hopelijk krijg je snel te horen hoe en wat. Maar de intentie om de uitslag door te sturen is dan toch duidelijk, zij is dan geen specialist op het gebied van het hart?

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

" He wat een gedoe weer. Hopelijk krijg je snel te horen hoe en wat. Maar de intentie om de uitslag door te sturen is dan toch duidelijk, zij is dan geen specialist op het gebied van het hart? "


Ze is inderdaad geen specialist op hart gebied, maar er zal zowieso een vraagstelling zijn aan de andere kliniek, waarom ze een opinie wenste. Ik wil dat weten....

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Ja dat begrijp ik. Is dit weer diezelfde praktijk, trouwens? Want het gaat daar iedere keer mis, of er is weer iets wat niet klopt of vergeten is. Dat lijkt me erg stressvol.

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

" Ja dat begrijp ik. Is dit weer diezelfde praktijk, trouwens? Want het gaat daar iedere keer mis, of er is weer iets wat niet klopt of vergeten is. Dat lijkt me erg stressvol. "


Ja, dezelfde praktijk.

Even voor de duidelijkheid voor iedereen. Als er iets uit komt betreft het hart, ik laat het hier niet bij zitten hoor. Het is niet zo dat ik het met de uitslag het doe en dan maar weer wachten ofzo. nee, ik wil zowieso een verwijzing naar Utrecht, wat er ook gebeurt.

honden page profiel Loving.My,dogsLoving.My,dogs 1 doggies

honden foto van Loving.My,dogs

Hoi t&t

Dat hopen we dan toch,
Ik zeg niet dat je slecht bent voor je hondjes maar je had wel eerder mogen gaan
Dingen gaan niet vanzelf zeg ik altijd
Mijn hond is ook ziek en de eerste stap wat ik heb gemaakt is een mri op verdenking van syringo
Het kost me wel even 300 euro maar ik heb mijn honden aangeschaft dus weet ook dat het wat kost
Ben gelukkig wel verzekerd bij petplan
Maar je moet eerst aan de honden denken ,
Ik snap heus wel dat er momenten zijn dat het niet uitkomt maar dan nog moet je er voor ze zijn..

Groetjes Samantha en ik wens je het beste en ook je hondjes

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

" Ik heb mijn DAP vandaag opgebeld. Geen uitslag binnen nog. Dierenarts zou me morgen in elk geval bellen wat haar intentie was om de uitslag door te sturen. Ik ben goed kwaad geworden en de assistente duidelijk gemaakt dat ik eis van ze dat ze deze week met een uitslag komen. Zo niet, betaal ik ook de rekening niet!!! Ik heb Tara toch zeker niet voor niks aan een onderzoek blootgesteld omdat hun dat nodig vonden. "


Wat een bende bij die DAP, dat onderzoek is bijna 2 weken geleden, toch ? En dit is hun nieuwe en verbeterde behandelwijze ? Snel wegwezen daar !

Ik was er na 2 dagen heengegaan en zonder uitslag niet weggegaan. Al had ik er moeten slapen. Zo ga je niet met mensen om !

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

"

Wat een bende bij die DAP, dat onderzoek is bijna 2 weken geleden, toch ? En dit is hun nieuwe en verbeterde behandelwijze ? Snel wegwezen daar !

Ik was er na 2 dagen heengegaan en zonder uitslag niet weggegaan. Al had ik er moeten slapen. Zo ga je niet met mensen om ! "


nee nee, geen 2 weken. afgelopen donderdag is het onderzoek geweest. Maar vind het inderdaad schandalig dat alles zo lang moet duren daar.

honden page profiel Aaltsje en SamAaltsje en Sam 3 doggies

honden foto van Aaltsje en Sam

Jakkes wat naar allemaal. Zoals ik het allemaal meekrijg ben je juist wel heel erg met Tara bezig hoor. Je doet heel erg je best voor Tara. Zit je al met een ziek hondje en dan moet je je hier ook nog verantwoorden terwijl het de dierenarts is die eens goed moet worden aangesproken. Gelukkig heb je de DA nu wel goed duidelijk gemaakt dat je dit niet pikt.
Succes!

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Is er nog contact geweest met de DA?

honden page profiel ~~Michelle&Mushu~~~~Michelle&Mushu~~ 3 doggies

honden foto van ~~Michelle&Mushu~~

een week geleden bijna en nog geen uitslag????
Vreemde zaak.
Ik zou dan maar eens een beetje pissig gaan worden en een uitslag gaan afdwingen.

stel ( en ik hoop van niet hoor) dat het iets ergs is dan moeten ze dat hondje toch helpen, en niet een week laten rondlopen??

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Volgens mij worden de gegevens ergens anders beoordeeld (door een specialist?) en als de uitslag nog niet binnen is is die nog niet binnen.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Hoi,

wat een verhaal! Na dit alles zou ik inmiddels aan de bloeddrukverlagers zitten :'( ;-) O-)

Wat ik nu ga zeggen is echt echt geen aanval op jou, ik bedoel het meer als extreme aanmoediging....

Wat ik je wil aanraden is om nu echt even assertief te worden... dwing het morgen af dat je DA te spreken krijgt.. desnoods ga je gewoon in de wachtkamer zitten... en dan met name vragen waarom er überhaupt iets opgestuurd moest worden... naar mijn idee is een DA die niet bekwaam is om de uitslag te lezen ook niet bekwaam om het onderzoek uit te voeren...

stop even met aardig doen tegen de DA (de assistente kan er ook niets aan doen... de DA moet je hebben), en hou eens op met alles maar accepteren zoals het gaat.... dwing een doorverwijzing naar Utrecht af (al is het maar zodat zij van je af zijn... who cares... je hond moet gewoon de beste zorg krijgen wat er is)... 99% kans dat ze in Utrecht het onderzoek nogmaals zullen doen "omdat ze het zeker willen weten en toch stiekem het onderzoek van je DA niet vertrouwen"....

Hup: einde lief, leuk, meegaand, begripvol en aardig zijn... er is niemand behalve jij die op zal komen voor jou hondje... asistentes en receptionistes kunnen niets doen... je moet de DA zelf hebben!

Heel veel sterkte, en mocht je nog wat sterke taal nodig hebben... je weet me te vinden :-) O-)

honden page profiel Jenneke88Jenneke88 3 doggies

honden foto van Jenneke88

Zoals als Claire al zegt. Ga er heen en laat je niet de deur wijzen. De brutale mens heeft de halve wereld! Het is jouw hond, een deel van je gezin, die niet voor haar eigen kan praten, dus zul jij dat moeten doen. Laat je niet nog een keer afschepen. Succes en houd ons op de hoogte.

honden page profiel ~**Saar,  Dexx & Daya **~~**Saar, Dexx & Daya **~ 1 doggies

honden foto van ~**Saar,  Dexx & Daya **~

raar verhaal.

Kun je niet gewoon een andere DA kunnen nemen.
Of nog beter een Specialist.
Ik begrijp eigelijk niet waarom je hulp afslaat waneer het op het eggie komt.

Een jaar geleden werd je dat aangeboden en heb je er geen gebruik van gemaakt zoals ik het lees in je topic.

Ik ken je niet en weet van je beweegredenen niet,maar als je hulp van hier aangeboden krijgt van een kenner, dan wimpel je dat toch niet af??
en had Tara een jaar geleden al een stap verder kunenn zijn begrijp ik.

Ik vind het jammer dat je dan hulp afslaat.

Verder had ik all lang andere stappen ondernomen.Dat arme beest loopt al een jaar te sukkelen. :'(

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

Lieve mensen, ik ben sinds het telefoontje van de dierenarts even helemaal sprakeloos geworden en ben er emotioneel helemaal niet lekker van aan.

Zoals gezegd, had ik dus geeist dat de DA me ging bellen, dat heeft ze gedaan, maar hoe ze mij benaderde...jeetje...ik kreeg een spontane inzinking hiervan.

Het dossier van Tara betrof zo'n uitgebreide ziektgeschiedenig dat madam geen zin had om het nog verder door te nemen. Achtereenvolgens hoor ik van haar dat ze een matige vergroting van de linker ventrikel zou hebben en dat het hematocriet veels te laag zou zijn. De andere waarden waren ook afwijkend. Maar ze wilde zich hier niet meer verder op toe leggen en klaar was het verhaal. Ik moest maar brokken gaan voeren en geen kvv, dat vond ze niks.

Prima, ik heb haar gezegd dat ik het hier niet bij laat en dat ik opnieuw met de interniste in gesprek wilde gaan. Krijg ik te horen: je kan ook met dit "complexe geval" naar Utrecht gaan, dat had je al veel eerder moeten doen. Toen brak mijn klomp helemaal, ik kreeg van hun toch geen verwijzing omdat ze dit niet noodzakelijk vonden? Dat heb ik nog wel kunnen zeggen, maar daarna...

Alles ging voor mij even te snel en ik heb haar geeist of ze een afspraak wilde maken bij de interniste of anders zou ik het via het secretariaat wel doen. Nou, afspraak ingeboekt. Ik verstond haar niet. krijg ik heel kattig te horen: "ja ik zei, ...."

Ik was zo emotioneel dat ik geen weerwoord meer kon geven in het gesprek en dus na haar zegje, maar op heb gehangen toen ze klaar was met haar onzinnig geklets.

Alles moeten verwerken thuis, kijk ik de rekening na en het hele dossier...ik wordt niet goed!
Er klopt werkelijk gewoon geen ene moer van. Sorry dat ik het zo moet zeggen hier, het is geen mooi taalgebruik, maar ben gewoon gefrustreerd van ellende.
- Ten eerste hadden ze weer een fout in de rekening gemaakt. De urine dubbel afgeboekt op een andere datum.
- Uitslag Ht = mijn inziens juist te hoog ipv te laag (zie hieronder)
- Lees in het dossier: verdenking op AIHA???? Heb ik ook niks van gehoord aan de tel.

Daarbij heeft ze ook dus weer zitten te zeiken over de brokken, ik heb een half jaar lang met haar gevochten voor de nachtelijke diarree en heb dit nu onder controle door het kvv. Ik doe dit dus niet, ik ga mooi met het vlees door.

Ik weet, jullie zeggen uiteraard: ga naar Utrecht, dat doe ik ook. Dat beloof ik hierbij ook.
Maar ik heb gewoon hiernaast hulp nodig wat wijsheid is, om volgende problemen weer te voorkomen. Ik heb keiharde feiten nodig op een rijtje. Het gaat hier om de gezondheid van de hond.
Daarvoor ik wil vechten!!!

ff de afwijkende uitslagen op een rij, voor degenen die er meer vanaf weten:

Hb 13.1 (8.8-11.7 )
Ht 35.1 (0.42-0.57)
ery's 5.00 (5.5-8.5)
lymfo's 3.49 (13-30)

sediment urine: meerdere ery's, enkele leuco's, meerdere epitheelcellen


Echo: laag-normale FS
ECG: QRSdur 60ms = iets verhoogd

matige vergroting linker ventrikel







honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Met de Ht is een schrijffout gemaakt, het wordt of in procenten of met 1 als 100% weergegeven.
De Ht is dus 0.351

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny


je hebt, als het goed is, een PB...

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

Normaalwaarden lymfocieten klopt volgens onderstaande link ook niet.

http://www.whgdierenartsen.nl/Bibliotheek/tabid/69/ItemID/72/Default.aspx?Word=BLOEDONDERZOEK%2C+MOGELIJKHEDEN+VOOR+HOND+EN+KAT+Deel+2%3A+Diagnostiek+van+de+b

Moet volgens mij tussen 1 en 4,8 zijn dus dat is niet afwijkend.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Al met al een heel vaag verhaal dus. Ik ben niet medisch onderlegd dus daar ga ik me niet aan wagen. Wel weet ik uit eravaring dat honden vaker wat minimale afwijkende waarden kunnen hebben, maar dat niet meteen alarm hoeft te zijn. Ook het hart lijkt dus niet dusdanige afwijkingen te vertonen dat dit verder behandeld moet worden. Al met al vaag.

Nu is het verder aan jou wat je wilt. Succes en wijsheid gewenst.

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

Weet iemand of door vers vlees voeren (orgaanvlees etc.) het Hb ook kan stijgen???

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Ik ben even kwijt wat je voor vlees geeft. Wil dat hier er nog even bijzetten?

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

" Ik ben even kwijt wat je voor vlees geeft. Wil dat hier er nog even bijzetten? "


Tinlo, barfmenu (verschillende soorten vlees - hert, paard, lam, eend, konijn, natuurlijk, zalm van kiezenbrink en vette vismix van kiezenbrink)

In overleg met fabrikant en interniste DAP, ga nu over naar Carnibest (ivm extra rijst en groente)

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

"

Tinlo, barfmenu (verschillende soorten vlees - hert, paard, lam, eend, konijn, natuurlijk, zalm van kiezenbrink en vette vismix van kiezenbrink)

In overleg met fabrikant en interniste DAP, ga nu over naar Carnibest (ivm extra rijst en groente) "


In Tinlo zit verhoudingsgewijs veel bot, veel meer dan in Carnibest. Hoe meer bot hoe vaster de ontlasting. Het kan zijn dat de diaree met Carnibest terugkomt. Ik weet de reden niet voor de switch naar Carnibest maar gezien de ontlasting lijkt me Tinlo beter.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Het blijft erg vaag, en al de zoveelste keer dat die praktijk de mist in gaat. Ik had niet eens meer een afspraak gemaakt voor de interniste, maar vriendelijk bedankt voor alle ''hulp'' en een verwijzing gevraagd naar Utrecht.

Nu wil je van voer gaan veranderen, wat prima is natuurlijk als jou dat het best lijkt, maar ik denk dat je er op kan wachten dat de darmen weer gaan protesteren, en zo blijf je aanmodderen.

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

" Het blijft erg vaag, en al de zoveelste keer dat die praktijk de mist in gaat. Ik had niet eens meer een afspraak gemaakt voor de interniste, maar vriendelijk bedankt voor alle ''hulp'' en een verwijzing gevraagd naar Utrecht.

Nu wil je van voer gaan veranderen, wat prima is natuurlijk als jou dat het best lijkt, maar ik denk dat je er op kan wachten dat de darmen weer gaan protesteren, en zo blijf je aanmodderen. "


Ik moet eigenlijk terug naar die interniste, omdat zij de aanname heeft gedaan, snap je? Met haar bespreek ik dan waarvoor ik precies naar Utrecht wil.

Het feit dat Tara door de Tinlo niet voldoende bij komt, maar steeds afvalt, is voor zowel Caroba als voor de DAP een reden om naar Carnibest over te stappen, omdat hier rijst bij zit. Ik moet het inderdaad maar proberen...je moet toch wat!!! Maar beide is vlees, dus zo'n groot verschil is het nou ook weer niet.

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Marieke je gaat nou toch niet op advies van die praktijk die zo weinig goeds betekent over op Carnibest?

Je weet dat Carnibest zijn percentages niet vrijgeeft? Dus er kan best een stuk meer orgaan inzitten, niemand die het weet. Zoals mijn voorgangster al zei is het wachten tot ze weer aan de dunne gaat.

Er zijn andere dingen om Tara aan te laten komen (vettere diersoorten bijvoorbeeld) maar schakel alsjeblieft niet over op dit moment.

honden page profiel T & T  cockerduoT & T cockerduo

honden foto van T & T  cockerduo

" Marieke je gaat nou toch niet op advies van die praktijk die zo weinig goeds betekent over op Carnibest?

Je weet dat Carnibest zijn percentages niet vrijgeeft? Dus er kan best een stuk meer orgaan inzitten, niemand die het weet. Zoals mijn voorgangster al zei is het wachten tot ze weer aan de dunne gaat.

Er zijn andere dingen om Tara aan te laten komen (vettere diersoorten bijvoorbeeld) maar schakel alsjeblieft niet over op dit moment. "


Kijk eens dan naar de volgende pagina onder het kopje van Tannetje Koning!!!
http://www.carnibest.nl/ Drs. T. Koning

Als je hier naar gekeken hebt, weet je ook dat het niet zomaar wat voer is. Overigens...er waren hier toch ook mensen die vol lof waren over Tannetje Koning? Want dan spreken jullie je nu tegen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vrijdag ga ik toch weer met Tara terug naar de dierenarts..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 7 12 3 4 56 7
Volgende forumvraag: Dromen..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^