advies over beneden slapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

ik heb even jullie tips en advies nodig... Dusty is nu 5.5 maand hier, omdat hij toen hij net hier was veel stress en spanningen ervaarde heb ik hem mee naar boven gehad om te slapen. na een 1.5 maand begonnen met verhuizen uit de slaapkamer naar de overloop. Dusty in de bench en de slaapkamerdeur open. dit ging goed alleen heb ik zelf toen de fout gemaakt door te snel te gaan, hem te snel verhuisd naar een aangrenzende kamer. gevolg huilen, piepen, blaffen, helemaal over stuur dit 3 dagen. Dus ben ik weer vanaf voren af aan begonnen. We zijn nu zover dat dusty al ruim 3 weken met de slaapkamerdeur dicht in de bench slaapt met hoes er over heen zodat het voor hem ook donker is. nu breek ik elke ochtend me nek over de bench en als ik s'nachts een keer er uit moet bijvoorbeeld dan heb ik een hond die wakker is en denkt van joepie we gaan wandelen. Ook met oog op de toekomst waarin een maatje voor Dusty gepland is, is het handig dat hij naar woonkamer gaat om te slapen. soms merk ik ook dat hij het wel fijn vind om daar te blijven liggen.
Als Dusty even alleen thuis is loopt hij gewoon los in de woonkamer rond. Hij sloopt niks en gaat gewoon lekker in de mand of op de bank liggen. heeft altijd wel de radio zacht aan staan.

Dus nu mijn vraag, Hoe pak ik dit aan? Leg ik hem lekker in de bench s'nachts met het deurtje dicht? of laat ik hem los in de woonkamer lopen dat hij kan kiezen mand of bank?
Dusty is doordat hij s'nachts boven slaapt in de bench geen water gewend. moet ik dit s'avonds dan weghalen als hij in de mand beneden slaapt of kan ik het gewoon laten staan zonder dat hij te veel drinkt s'nachts en hoge nood krijgt s'morgens vroeg? Is het handig als ik de eerste paar nachten bij hem slaap in de woonkamer ? of de radio aan zacht aanzet zoals ik ook doe al ik even weg ben?

alle tips en adviezen zijn welkom =) ...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "advies over beneden slapen " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

je kan het proberen om hem gewoon in de huiskamer te laten slapen alleen zonder bench.dat heb ik gedaan met jazzy toen hij 5 maanden was.en dat ging altijd goed.ik heb wel een bench voor jazzy maar daar slaapt hij alleen in als hij ziek is of als het koud is.voor de rest ligt hij in de nacht op de bank of in zijn mandje.of hij gaat in zijn bench liggen.maar ik zou zeggen probeer het eens.ik had wel de radio aanstaan.veel succes


grt noor en ene pootje van jazzy en poppy

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem 3 doggies

honden foto van Annelies met  Sem

`Ceasar heeft de eerste maanden ook boven in een bench geslapen, totdat hij 's avonds niet eens meer mee naar boven wilde, hij ging dan onder de bank zitten!!
We hebben hem dan ook beneden gelaten , laten lopen in de kamer, nu gaat hij 's avonds in een stoel liggen en 's morgens ligt hij er vaak nog in.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "advies over beneden slapen " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Farm Food fresh?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^