heeft iemand ervaring met hondenfluisterraar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels

honden foto van caro en de teckels

ik heb een vraagje iemand heeft mij aan geraden om een honden fluisteraar te nemen voor boris fanny cobus en lola.
heeft iemand hier ervaring mee en wat doet zo iemand precies> ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "heeft iemand ervaring met hondenfluisterraar?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel karienkarien 3 doggies

honden foto van karien

Hi,

Ik denk dat je iemand bedoelt die telepathie met dieren kan hebben ?
Mijn vriend heeft hierin een cursus gedaan bij cecilia van der drift en ik ga over twee weken dezelfde cursus doen.

Mijn vriend heeft hele goede resultaten behaald bij verschillende dieren (ook toetsbaar) en volgens ons is cecilia zelf erg goed in het contact maken met dieren. Ik zelf ga bij de cursus puck inbrengen (we gaan oefenen op elkaars dieren) en ben heel nieuwsgierig wat er uit komt.

Tevens hebben wij vorig jaar gebruik gemaakt van een dierentolk toen onze kat erg ziek was. Ook hier kwamen zeer verrassende resultaten uit en ook toen een van onze katten vermist was hebben we haar mede door een telepathie sessie weer terug gevonden.

Ik ben niet zweverig aangelegd en je gelooft hierin of niet, maar ons heeft het wel vee opgeleverd, o.a. een beter begrip voor onze dieren.

Je kunt op de website van Cecilia van der Drift kijken. Ook haar boek is een aanrader om te lezen.

Als je meer wilt weten, mail gerust!

groet,

karien

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

O ik dacht altijd dat dat een persoon was die "aanvoelt" wat een hond bedoelt en nodig heeft.

Een soort gedragsdeskundige dus, maar dan nog een beetje dieper...

ben benieuwd of iemand hiermee ervaringen heeft, ik in elk geval niet.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Ik heb er ook geen ervaring mee. Maar wat er in bovenstaande berichten staat lijkt me wel heel interessant en denk als je een goede hebt het je zeker kan helpen.

Ben heel benieuwd of je het gaat doen en zo ja, hoe het is en wat je er aan hebt.

Groetjes Marianne

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 1 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi,

De hondenfluisteraar hanteert gewoon een bepaalde regel/manier van opvoeden...

@ Karien, leuk dat je zo'n cursus doet bij Cecilia v.d. D.

Ik heb zo'n communicariecursus bij Mieke Zomer gedaan..
Pas weer een - terugkom - dag gehad...
'k Rolde er zo weer in...was blij met het resultaat.. ;-)

Lieve groet, Ilja

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 2 doggies

honden foto van Dobry

Karien: wat een intressante vrouw die Cecilia van der Drift, ik zou ook graag weten wat er in Lola omgaat, soms lijkt ze zo op zichzelf nog,en heb ik het gevoel dat ik haar niet ken.

Ik heb zelf Reiki 1 en 2 gedaan, maar ik kan helaas geen contact met haar krijgen.

Misschien kan zo iemand als zij er wel achter komen.

Een tijdje terug was er iemand op het forum die aan de hand van foto s kon zien wat er in de hond omgaat. Helaas komt ze hier geloof ik niet meer.

Bedankt voor de informatie!!


honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Volgens mij is een hondenfluisteraar inderdaad iemand met een bepaalde opvoedmethode voor honden, zoals Klaas Wijnbergen op Ameland.

Ik heb regelmatig contact met een paragnoste over de honden en via mijn honden ook over mijzelf. Ze helpt me enorm met allerlei vragen. Ik vind het geweldig als mensen zo'n gave hebben. Vind het ook jammer dat ik dat zelf niet heb.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 1 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Nienke,

Je kunt het ook wel Nienke... ;-)
"Iedereen" kan het leren..

Je moet alleen "de knopjes" leren vinden...
En je hoofd leeg leren maken..

Daar heb ik een cursus voor gedaan...
Je kunt dan oefenen en vind je het contact steeds sneller en je informatie steeds zuiverder..

Lieve groet, Ilja

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 1 doggies

Tja, dat is het nadeel van de combinatie op Terschelling wonen, een man met een hele drukke baan hebben en 4 honden hebben. Ik kan nooit voor een cursus naar de vaste wal...Wel jammer hoor, zou zo'n cursus graag doen.

Groetjes,
Nienke

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heb mijn hond Femme verloren, ze is heel oud geworden daar gaat het dus niet om, maar kon haar eigenlijk niet missen, en voelde me er zo beroerd over dat ik haar heb laten inslapen.
kwam in contact met iemand, en die heeft een foto gevraagd van Femme {ze kende femme niet} ze heeft me alles over Femme verteld, hoe het haar NU verging, heeft me troost gegeven. en een hoop dingen waren echt van Femme die zij echt niet kon weten.
zelf ben ik niet zo goed van geloven. maar het was heel frappant. en ik heb er een boel aan gehad. inmiddels heb ik Bamse, en daar heb ik ook een goeie band nu mee.

willemijn.

honden page profiel KaatjeKaatje 3 doggies

honden foto van Kaatje

Wij hebben contact gehad met een hondenfluisteraar ivm onze opvanghond. Dit was een hond uit Spanje die vreselijk leuk was en alles al precies zo deed als wij dat graag zouden willen (en nu dus nog trainen met onze Olly) zoals niet schooien aan tafel, komen als je roept, geen eten van de kinderen afpakken etc.
Enige nadeel van onze opvanger (we wilden hem heel graag houden) was dat hij visite aanviel. In de rug. Dit was wel erg naar omdat we 2 kleine kinderen hebben en ook een bedrijf achter het huis, dus nogal wat mensen over de vloer krijgen.
Omdat we hem zo graag wilde houden, heeft de stichting waar we hem vandaan hadden, contact gelegt met een hondenferluisteraar. Zij is bij ons langs geweest en heeft 'insights' gegeven in het gedrag van de hond. Ze gaane rvan uit dat al het gedrag te verklaren is en aanscherping van de regels rondom rangorde (voeden, wandelen, begroeten etc) op termijn het probleem kunnen oplossen.
Helaas bleken wij niet de juiste omgeving en tijd (effect krijgen duurt lang) te hebben om dit er bij deze hond uit te krijgen. Gelukkig heeft hij een heel goed huis gevonden zonder kinderen ed

Al met al: we vonden het best heel interessant. jke zou ook eens kunnen google-en naar Jan Fennel. Zij is zeg maar de grondlegger

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb wel even dom gereageerd, begrijp dat een hondenfluisteraar bezig is met opvoeden van verkeerd gedrag. nou ja, ik leef met jullie mee, en hoop echt dat jullie er een oplossing voor vinden.

mijn mailtje is voor een andere topic,

willemijn

honden page profiel karienkarien 3 doggies

honden foto van karien

Voor mensen die telepathie met dieren interessant vinden...

lees vooral eens het boek:

Animals and the afterlife - door Kim Sheridan

heel erg mooi!

honden page profiel AnjaAnja 3 doggies

honden foto van Anja

Hondenfluisteraar is geen erkend beroep, ik kan me dus ook zo noemen. Het zijn mensen die naar dieren en hun gedrag kijken daar kun je evt. een opleiding voor volgen.

honden page profiel KimberleyKimberley 3 doggies

honden foto van Kimberley

the dogwhisperer op de discovery channel. cesar milan heet ie. hij heeft ook een website www.cesarmilan.com

we downloaden al zn shows van internet. hij is echt geweldig. hij past hondenpsychologie toe bij het rehabiliteren van honden en gelooft dat elke hond te rehabiliteren is. zijn leuze: I rehabilitate dogs, I train people. vanaf we zn show kijken en het gedrag beter snappen en zijn werkwijze opvolgen zien we echt verandering in Nina's gedrag.

in elk van zn afleveringen zie je hoe het gedrag van een hond verandert doordat het gedrag en de houding van het baasje verandert! zeker het zien waard

honden page profiel AnnieAnnie 3 doggies

honden foto van Annie

Interesant Kimberley op welk tijdstip is dat op discovery channel

Grts, Annie

honden page profiel KimberleyKimberley 3 doggies

honden foto van Kimberley

dat probeerde ik ook uit te zoeken, maar ik kan het nergens vinden. heb het een paar keer in de ochtend gezien. maar weet echt niet meer welke dag/tijd. we hebben het toen na een hele tijd weer op onze vakantie in London gezien en waren weer helemaal enthousiast. zijn toen zn shows gaan downloaden. :-D
jammer dat het hier geen absolute hit is! je kan er echt zoveel van leren. the man is a genius!

honden page profiel Gonny BesselinkGonny Besselink 3 doggies

honden foto van Gonny Besselink

Ik heb ook de cursus bij Mieke Zomer (sept 2008) gedaan, zij heeft ook een (leuk) boek geschreven. Daarna net als Ilja een terugkomdag (okt 2008) gedaan bij haar. En in april 2009 een vervolgcursus bij Birgitta van Spronsen. Dat laatste ging met name over vermissingen, ziekte en overlijden. Dit omdat de vervolgcursus bij Mieke nog op de plank lag, en het is goed bevallen deze combinatie van cursussen.

Ilja - ben jij 15 mei geweest ??

Het genoemde boek hierboven staat ook op mijn verlanglijstje. Het grappige was dat Birgitta alleen mensen voor een vervolgcursus aanneemt die bij Mieke of bij Cecilia de cursus hebben gedaan. Van hen weet ze voldoende om in te schatten dat het aansluit bij haar cursus. En ook Birgitta geeft terugkomdagen.

ER zijn verschillende namen voor telepatisch contact met dieren, en iedereen kan het leren. Met eigen honden vind ik het nog steeds lastig, omdat je dit niet kunt controleren zoals bij dieren waar je niets van weet.

Ik heb inmiddels met 90 dieren gesproken, met enkelen vaker en ook al hele aparte resultaten mogen beleven. Het is echt iets heel dankbaars om te doen. OP mijn hyves gonny-dierentolk heb ik wat verhalen gezet van gesprekken (met toestemming). Inmiddels zelfs betaalde consulten gedaan. Ik werk fulltime dus dit gaat naar een goed dierendoel.

NB met een van mijn honden heb ik de gehoorzaamheidscursus van Klaas Wijnberg, die ze de hondenfluisteraar noemen, gedaan. Dat werkt met gebaren ipv mondeling gegeven commando's.

honden page profiel Gonny BesselinkGonny Besselink 3 doggies

honden foto van Gonny Besselink

@## Nienke - er zijn diverse goede boeken op dit gebied. Communiceren met dieren van Carol Gurney en Leren luisteren van Marta Williams zijn enkele goede instructieboeken. Zijn sowieso leuke boeken om te lezen en gelijk iets op te steken.

Verder bestaat er een schriftelijke / online cursus, ik dacht bij het Civas, ik weet niet of dat wat is hoor.

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Gonny,

Wat leuk dat jij ook bij Mieke & Nathalie geweest bent..

Ja, ik was 15 mei bij de terugkom dag..
Weer heel bijzonder met een hond gecomm.
Was verbaast dat het pardoes weer lukte, ik heb er verder niet zo veel meer mee gedaan...
De energie begon direct weer te stromen... ;-)

Ik zit toch nog te dubben om me er verder in te ontwikkelen...
Pik zowiezo veel meer op van foto's en dergelijke..

Ja, eigen honden is moeiijk maar als een ander met Sterre spreekt dan worden er wel dingen bij mij bevestigd, die ik al aanvoelde...

Leuk hoor eindelijk iemand hier te ontmoeten die ook het comm. serieus neemt... ;-)

Ja, dat boek van Mieke heb ik ook..Leest heerlijk weg, veel zelfspot en humor, zoals Mieke kan zijn.. O-)
Er staan zelfs een paar verhalen/ervaringen in van mij met mijn honden...

Lieve groet, Ilja

iris (Gast)

Ik heb een vraagje,
Wij hebben een Bull terier van bijna 1.5 en als hij op zijn kussen ligt mag je er niet bij in de buurt lopen en ook als je in de gang loopt begint hij te grommen. Ook als hij lekker als een schoothondje bij ons op de bank ligt mag je niet bewegen want dan wil hij aanvallen. Nou willen wij graag weten waarom hij dit doet.

Kan iemand ons helpen??

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hoi Iris,

Ik zou héél snel een hondenschool gaan zoeken..
Hij begint jullie te manipuleren!!!
"Zit stil of ik bijt".. :'(

En om te beginnen ga je de hond NIET meer op schoot nemen of omhoog halen...Niet meer op de bank, op bed..
Hond hoort met vier poten op de grond als hij er niet tegen kan om hoog te liggen...

Je Bulletje krijgt het letterlijk en figuurlijk te hoog in de bol..

Da's niet fijn, zeker niet als je dit gedrag niet herkent en je niet weet wat je er mee moet.. :'(

Ga je hond regels geven, en leer consequent zijn..
Wees een duidelijke leider!!

Dat wil niet zeggen dat je je hond als vijand moet zien maar wel als HOND ..
In een hondenroedel is geen democratie..
Maar een hiërarchie!!
Dat wil zeggen er is er één die bovenaan staat en dat is zeker NIET je Bulletje..

Ik neem aan dat je hond trekt aan de lijn..
Dat hij - als eerste - buitenstaat als de deur opengaat om te gaan wandelen..
Dat hij overal z'n poot tegen optilt... :'(

Ook dit zijn gedragingen die veranderd dienen te worden als je hond zich gedraagd zoals hij nu doet tegen jullie..
Er wordt voortaan gewacht bij de voordeur tot je vraagt of hij mee naar buiten gaat..
Hij tilt niet z'n poot meer op zolang hij aan de lijn zit..
en er wordt niet meer aan de lijn getrekken..
e reodelleider bepaald de snelheid van de route, waarheen de route voert..
Zodra je hond trekt aan de lijn, draai jij je om en loop je terug...
Zo blijf je heen en weer lopen tot je hond door heeft, dat trekken geen zin heeft... O-)

Op de grond met die hond en NIET meer omhoog halen..

Klimt hij op schoot dan sta je op en de hond rolt er af..
Stuur hem maar op z'n bedje of in z'n mandje..
Leg daar een lekker kluifje neer en laat hem met rust..
Kijk niet de hele dsg naar je hond..
Daar voelen honden zich belangrijk door worden..
Een hond moet op zijn baas letten, niet andersom...

Speel met je hond, jij wint het spel, zeker het laatste spel..
Speeltje opruimen...

Niet de hond begroeten als je thuis komt..
Hij hoort jou te begroeten..

Nogmaals; zoek een goede hondenschool waar men werkt met positieve methode maar wél met duidelijke regels..]zonder rukken en trekken en zonder sliplijn en/of prikband..]

Succes, lieve groet, Ilja

honden page profiel Gonny BesselinkGonny Besselink 1 doggies

honden foto van Gonny Besselink

dit lijkt me eigenlijk een heel nieuw topic niet?

doglovegirl (Gast)

hoi allemaal
weten jullie mis. een online cursus
Telepathie met dieren???????
willen jullie die doorgeven?

groetjess

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Toevallig noemde ik bij dit forum al 'n paar keer een boek dat ook heel handig is om te lezen, hier kun je echt héél veel van opsteken. Titel: 'De hondenfluisteraar', geschreven door Klaas Wijnberg.
De meeste bibliotheken hebben het boek ook staan.

Frans D.B (Gast)

Hallo ,ik heb een enkel vraag , zou iemand een adres hier in België kunnen geven ven een hondenfluisterraar?DANK BIJ VOORBAAT
Groetjes Frans :-)

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Dit is een oude topic. En mss kun je eens googlen?!

honden page profiel Tineke HoogeveenTineke Hoogeveen 3 doggies

honden foto van Tineke Hoogeveen

Ik persoonlijk heb hele goede ervaringen met Nelis Verhoeven.
Hij gebruikt kalmerende signalen.
Gebruik ze nu dagelijks, kan nu zelf zien of de hond zich niet prettig voelt,en waarom ze iets doet.
Heb zelf 4 teckels waarvan 2 vochten,ze zijn 2 weken uit elkaar geweest.
Zijn vrijdag naar Nelis Verhoeven geweest, met de dames, en sinds gisteren liggen ze weer bij elkaar in de mand. En iedereen gaf mij het advies, je moet 1 van hun her plaatsen.
Het is een hele fijne methode.
Turid Rugaas gebruikt het ook.
Ik kan het iedereen aanraden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "heeft iemand ervaring met hondenfluisterraar?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Grote honden...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^