Willem word wahaker, Willem:)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

Even een updatje over onze Willem. Hij doet het super, is zindelijk, en hij houd van uitslapen. Ik kan er rustig om half 9 uit, (vind ikzelf een mooie tijd) en dan gaat meneertje er nog even uit, daarna krijgt hij lekker eten (carnibest) Hij speelt heerlijk in huis, een lege fles en de kong heeft toch wel z'n voorkeur, die zijn natuurlijk lekker onvoorspelbaar :-D
Voor de rest vermoord hij z'n pluchen speelgoed regelmatig, en heeft ook behoorlijk last van z'n giecheltje, want hij kluift als een dolle. Ik heb allemaal kauwkluifjes op de grond liggen, en hoefjes, en dat vind hij heerlijk.
Lopen aan de lijn doet hij wel.....maar niet te lang, en zeker niet te vaak. Lopen is gewoon geen hobby van hem. Hij luisterd al goed, behalve naar mijn man. Die hoeft nog niet thuis te komen, en Willem hangt al in z'n broekspijpen en hapt in z'n voeten. Als mijn man er maar iets van zegt, gaat Willem hem nog meer uitdagen dmv blaffen en grommen, wel speels hoor, er zit geen kwaad bij. Maart doet Willem ook alleen maar bij m'n man, niet bij mezelf en dochterlief, hij kijkt wel lekker uit hahahahahahaha.

Vandmiddag gaan we naar de dierenarts voor z'n 3de prikje, hier doen ze het in 4x, omdat ze pups niet teveel willen geven. Ik zal wel blij zijn dat hij daarna echt helemaal volledig geent is, want dan loop je toch makkelijker buiten. Nu is het echt zo van veel dingen ontwijken, en ook veel honden ontwijken waarvan ik niet zeker ben dat ze geent zijn.

Maar dit is dus het updatje van onze Willem. We zijn echt gek met hem, en mijn man word er wel eens gek van hahahahahahha. Willem luisterd echt voor geen meter naar hem, en m'n dochter zei al: Ach pap jij bent altijd het ondergeschoven hondje hier in huis hahahahahahahaha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Willem word wahaker, Willem:)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Linda (Gast)

Och arme wat een lekker ding!

honden page profiel Esther&Tibbe Esther&Tibbe 3 doggies

honden foto van Esther&Tibbe

Hahaha wat een leuk verhaaltje over Willem! Wel heel herkenbaar, komt veel overeen met onze pup van 4,5 Mnd.
Lekker hè af en toe uit kunnen slapen, we moeten alle moeite doen als hij er om half 8 uit moet voor een plas en daarna gaat hij snel weer terug om te slapen.. slaapkop.

Leuk om over Willem te lezen :-)

honden page profiel Linda & CharlieLinda & Charlie 3 doggies

honden foto van Linda & Charlie

Wat een heerlijk hondje, die Willem :-)

honden page profiel VivianeViviane 3 doggies

honden foto van Viviane

hahaha mischien dat jouw man een schotse kilt moet gaan dragen,probleem opgelost van het broek happen. :-D

honden page profiel Mieke ft. DhaylaMieke ft. Dhayla 3 doggies

honden foto van Mieke ft. Dhayla

Wat een heerlijk hondje is het toch.
Geniet elke keer van de verhaaltjes.

Hmm hij mag het uitslapen wel aan dhayla leren... die komt nogsteeds om kwartover 5 en om 7 uur weer, dan is ze klaar wakker :'(

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat heb je een leuk verhaaltje over Willem geschreven.

Lekker ondeugend af en toe.

Het slopen van het speelgoed is voor mij ook heel herkenbaar.

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

Ja het is me er 1tje hoor :-D
Hij heeft zich super gedragen bij de dierenarts, maar omdat we op de scooter waren, Willem zit dan in een speciale rugzak, wilde ik het toch even leuk voor hem afsluiten, zodat hij de scooter wel gaat associeren met leuke dingen. Dus zijn wel lekker een ijsje gaan halen op de terug weg. We hebben daar nl een tentje staan met de lekkerste softijs van het westelijke halfrond hahahahaha.
Dus voor Willem een heel klein beetje ijs in een hoorntje, nou hij vond het heerlijk :-D

Verder is hij goedgekeurd door de dierenarts, heeft z'n prikje gehad, en is helemaal even nagekeken. Over een maandje terug voor z'n laatste (4de prik) en dan is hij helemaal klaar. De dierenarts en assistente vonden het hartstikke leuk om een schotje te zien, want die krijgen ze niet vaak te zien.
Verder heb ik weer even lekker een paar rollen carnibest bij de da weggehaald, wat beloningssnoepjes en een mooie knetterroze knuffelkoe, die hij nu aan het vermoorden is :-D

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

" Verder heb ik weer even lekker een paar rollen carnibest bij de da weggehaald, wat beloningssnoepjes en een mooie knetterroze knuffelkoe, die hij nu aan het vermoorden is :-D "


Carnibest bij de DA, hier in Den Helder ? Welke dierenarts is dat ? De mijne zei laatst nog dat honden wormen krijgen van vlees....

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

"

Carnibest bij de DA, hier in Den Helder ? Welke dierenarts is dat ? De mijne zei laatst nog dat honden wormen krijgen van vlees.... "


Nee ik woon niet in Den Helder, maar in Wieringerwerf. En onze dierenarts zit in Middenmeer :-D

honden page profiel RiaRia 3 doggies

honden foto van Ria

" Nee ik woon niet in Den Helder, maar in Wieringerwerf. En onze dierenarts zit in Middenmeer :-D "


Ik dacht even dat ze van hun (brokken)geloof af waren gevallen ;-) ;-)

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

"

Ik dacht even dat ze van hun (brokken)geloof af waren gevallen ;-) ;-) "

Hahahahahaha helaas voor jou niet dus. Maar hier zijn ze er helemaal voor. Ach en als ze dat niet waren geweest had ik evengoed carnibest gegeven aan Willem.
Hij kreeg het ook bij de fokker, een combi van carnibest en royal canin brokjes, want ze fokker vond dat ze haar pups ook aan brokken moest leren wennen, omdat niet iedereen vers wil geven

honden page profiel L, K & PL, K & P 3 doggies

honden foto van L, K & P

Ik vind Willem zo ontzettend leuk!

Wil je trouwens even wat vragen:

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik als 2e hond een schot zou nemen of toch nog een teckel. Het is de teckel geworden, omdat ik overal las dat de schot absoluut niet van oogcontact houdt. Teckels kijken je juist heel direct aan. Mijn teckels en ik zitten elkaar regelmatig aan te staren. Ik ben daar inmiddels zo aan gewend, dat ik dat vaak per ongeluk ook bij andere honden doe. Daarom leek de teckel en de schot me niet de beste combi, maar ik zie op jou foto's dat Willempie wel overal lekker recht de camera inkijkt! Wat is jou ervaring met dat recht aankijken? Zijn de waarschuwingen overdreven of zit er wel een kern van waarheid in? Ooit zou ik een schotje toch nog wel erg leuk vinden...

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

" Ik vind Willem zo ontzettend leuk!

Wil je trouwens even wat vragen:

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik als 2e hond een schot zou nemen of toch nog een teckel. Het is de teckel geworden, omdat ik overal las dat de schot absoluut niet van oogcontact houdt. Teckels kijken je juist heel direct aan. Mijn teckels en ik zitten elkaar regelmatig aan te staren. Ik ben daar inmiddels zo aan gewend, dat ik dat vaak per ongeluk ook bij andere honden doe. Daarom leek de teckel en de schot me niet de beste combi, maar ik zie op jou foto's dat Willempie wel overal lekker recht de camera inkijkt! Wat is jou ervaring met dat recht aankijken? Zijn de waarschuwingen overdreven of zit er wel een kern van waarheid in? Ooit zou ik een schotje toch nog wel erg leuk vinden... "


Nee, Willem maakt dus wel oogcontact. Hij kijkt ons direkt aan, zo komt hij dus ook "vragen". Als bv zijn water op is, duwt hij tegen m'n been aan, voor aandacht, gaat dan voor me zitten en kijkt me aan. Dan weet ik dat hij iets wil vragen dus. En als we tegen hem praten, kijkt hij je ook rechtstreeks aan, en wat helemaal hilarisch is, als m'n dochter en ik met elkaar praten, gaat Willen zo zitten dat hij ons beiden kan aankijken, en houd dan z'n koppie scheef, om zo van de een naar de ander te kijken :-D

Ha ik raak niet over hem uitgepraat, ben helemaal stapelgek van hem :-D

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Wat schrijf je toch een leuke verhalen over Willem. De ideale pup, zo te lezen;-), geweldige foto's ook, erg leuk koppie.
Ik wil ook een Willem, hahaha;-):-D

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

" Wat schrijf je toch een leuke verhalen over Willem. De ideale pup, zo te lezen;-), geweldige foto's ook, erg leuk koppie.
Ik wil ook een Willem, hahaha;-):-D "


Nou sorry, mijn Willem krijg je niet :-D Het is echt een moordpup, echt, wat een portret. Iedereen is dol op hem. Wij hebben alleen in de voortuin gras, (er staat een hek omheen) en mensen komen expres bij de voortuin staan om Willem een aai over z'n bol te geven. Kom ik ze verderop in het dorp tegen, zakken ze allemaal door de knieen. Gisteren was het zo leuk, komt er een oudere vrouw met zo'n loopkar voor zich, die ziet Willem, en geeft een paar meppen (niet hard hoor) op z'n kop. Willem knippert met z'n ogen, maar blijft er rustig voor staan en ondergaat het gewoon. Hij voelde dat die vrouw het goed bedoelde.
Weet je, hij mag dan aartslui zijn, maar hij is ook onverschrokken. Hij kijkt nergens raar van op, en is nergens bang of onzeker voor. Ik vind het geweldig zo'n stabiele pup.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Willem word wahaker, Willem:)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^