Puber vakantie?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Annemarie en TristanAnnemarie en Tristan

honden foto van Annemarie en Tristan

Ha 4voeterliefhebbers,

Ik heb volgens mij een puber in huis van 6 maand. Hij gedraagt zich best hoor, maar zit me soms aan te kijken van: 'Doe het lekker zelf' of 'Wat bedoel je nou baasje?' Poept ineens in de tuin, plast als je tegen hem praat en sloopt het speelgoed van mijn kinderen terwijl hij al heel goed wist wat van hem was en wat van de kids. Vanmorgen had hij iets van de kinderen in zijn bek. Dus ik vroeg hem los te laten en maakte zijn bek open en haalde het speeltje eruit. Staat hij over mijn voet te plassen! O-) Negeer het maar en ruim het op. Ik heb in ieder geval het speeltje terug. ;-)
Maar goed, het hoort erbij en we doen gewoon een stapje terug.

Ik vroeg me af of het misschien beter zou zijn om een hond in de pubertijd vakantie te geven. Dus even niks meer aan te leren of te vragen. Hij kent de basis. Nu pakt hij het toch niet lekker op. Straks na de dwarse tijd het weer op het gemakkie oppakken.

Wat is jullie idee ervan?

Groet,
Annemarie

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Puber vakantie?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Lommelse Saharawandeling
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^