medisch tumor pootje/whippet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

oh sorry als ik je kind beledigt hebt. nee natuurlijk is ze niet oud! hahaha, maar ze wil waarschijnlijk wel wat meer rust dan een hond die 3 jaar is.
als de honden matchen zie ik met windhonden weinig problemen. zijn binnenhuis vaak erg gemakkelijk.
wil je perse een whippie??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "medisch tumor pootje/whippet" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" hechtingen zijn er uit gehaald,wat ene gedoe omzo bang hondje daar weer binnen te krijgen,ze verzette zich zo tegen,heel der pootjes tegen de vloer drukken. "


Mijn hond is niet bang voor de dierenarts maar al dat gedoe aan haar lijf vindt ze niets. Om die stress te vermijden haal ik hechtingen er altijd zelf uit. Nietjes kun je er zelf niet uithalen dus als er gesneden moet worden vraag ik om hechtingen. Bij mijn vorige hond heb ik het altijd zo gedaan en bij Spikkel na de sterilisatie ook. Op die plek hadden ze de hechtingen er zo wie zo niet uitgekregen, ze gaat bij de dierenarts echt niet half op haar rug liggen dus dat wordt een gevecht. Thuis heb ik gewacht tot ze lag te slapen. Met een klein, goed ontsmet, schaartje heb ik de hechtingen losgeknipt en verwijderd. Ze is niet eens wakker geworden.

De dierenarts weet dat ik het zelf doe. Het enige wat hij heeft gezegd is goed ontsmetten en wees voorzichtig. Het hoeft bij hem maar 1 keer (per ongeluk) verkeerd te gaan en hij verspeelt het vertrouwen dat Spikkel in hem heeft. Dan moet ze voor alles onder narcose wat weer extra risico's met zich meebrengt.

sjef (Gast)

Zo na lange tijd is het weer zo ver.

Ze heeft weer een bultje terug op de zelfde poot,ditmaal wel op de zijkant dat is wat gunstiger.
Alleen blijft het moelijk met het narcose verhaal.
Morgen is de grote dag,ze doen eerst bloedprikken om te kijken of ze gezond genoeg is.
Dan prikken ze ook in de bult als het een tumor is die minder agresief is als voorheen weet ik niet of ik het laat doen.Ze is nog zo levendig vrolijk en speels, pijn heeft ze ook niet.
Maar goed des de meer reden eigenlijk om het wel te doen.
Nu het zo lang geleden is en tot nu toe heeft ze nog lekker mee kunnen doen met van alles,heb ik ook geen spijt bij de vorige ingreep die veel intenser was.maar de narcose blijft het zelfde tuurlijk.
En ze maakt zich zo gek als we alleen al bij de voordeur staan
ook niet goed voor het hart lijkt me net voor zo operatie


als ze goed door de opratie zou komen, zou ze weer ff mee kunnen.
laat de afloop wel weer weten,meschien hebben er sommige mensen wat aan die met een soort gelijk pobleem zit.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "medisch tumor pootje/whippet" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: is het zo een groot verschil
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^