Hoe lang al? En welke?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel L, K & PL, K & P 3 doggies

honden foto van L, K & P

Toen ik geboren werd hadden mijn ouders een golden retriever genaamd... Goldy (had je niet verwacht he ;-) ). Ik heb aan hem leren lopen. Wat was dat een schat zeg! Stronteigenwijs, een mietje 1e klas, maar zo verschrikkelijk lief. Goldy werd 13.

Na Goldy wilden we ivm risico op een doorgefokte hond niet nog een Golden en dus werd het een Schapendoesje genaamd... Pluk (Ja ja we konden er wat van :-D ). Zo gek als een deur en ontzettend mensgericht. Ook Plukkie mocht 13 jaar worden.

Na het laten inslapen van Pluk had mijn vader zo'n verdriet dat er 2,5 jaar geen nieuwe hond het huis in kwam. Nooit meer wilde hij dat meemaken. Maar ik kwam na een verbroken relatie weer een tijdje bij hen logeren en ik miste zo ontzettend een hond in dat huis. Dus in overleg werd besloten dat ík een hondje zou nemen en dat die dan met mij mee zou gaan als ik weer een eigen huis had gevonden. Mijn enthousiasme werkte blijkbaar aanstekelijk, want mijn ouders begonnen toch ook weer te twijfelen...

En toen kwamen dus Kazan (spaanse vullesbakkie van mijn ouders) en Karel (mijn ruwharige teckel). Inmiddels ben ik verhuisd en heb ik er nog een ruwharige teckel bij (Pepijn) en mijn ouders hebben nog een spanjaard (Floris, een Fox terrier mix) er bij genomen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe lang al? En welke?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Nikki, vrouwtje van Baco & DaniNikki, vrouwtje van Baco & Dani 3 doggies

honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Dani

Ik heb zins ruim 1 jaar een hond.
Vroeger hebben we nooit honden gehad, omdat mijn moeder geen honden mens was en ze er niks van moest hebben in huis. Maar buiten vond ze ze wel leuk.
Nu woon ik samen en hebben eindelijk onze eerste hond, een schat van een hond!

honden page profiel Marleen , Blacky & JustyMarleen , Blacky & Justy

honden foto van Marleen , Blacky & Justy

Goh ik ben blijkbaar niet de enige die zich geen leven zonder hond kan voorstellen.
Ik ben na mijn vijfde jaar in totaal zo'n drie jaar hondloos geweest.

Mijn eerste Duitse herder was op vierjarige leeftijd plots verdwenen, ik vermoed uit de tuin gestolen. Ik heb hem een jaar tevergeefs gezocht. En eigelijk was ik toen nog niet klaar voor een andere hond, maar toen bood zich iemand aan met een Duitse herderpup die er vanaf wilde en kon ik geen neen zeggen.

En na de dood van Bobke (ons asielhondje die 17 geworden is en 15 jaar bij mij was)heb ik 2 jaar gewacht. Ik was er gewoon nog niet klaar voor.
En daarenboven moest ik met mijn man uitmaken wat het zou worden.
Ik wou weer een Duitse herden en hij een Duitse pinscher.

Je ziet dat ik hier niets te zeggen heb want ik heb nu al twee Duitse pinschers. ;-)

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea 3 doggies

honden foto van Christien&Chelsea

Me vader heeft altijd 2 Boefjee's (vast verkeerd geschreven) en een Mechelse Herder, maar dat was vòòr mijn tijd.. In mijn begin puberteit kregen we een Jack Russell.. Daar kwam later een 'Arubaanse asielzoeker' bij.. Toen gingen me ouders scheiden en nam me moeder een pup uit het nest van de JR van me vader.. En nu heb ik zelf een Amerikaanse Stafford..

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

toen ik geboren werd hadden mijn ouders al een zwarte cocker spaniël (Turbo) die stierf toen ik 4 was. Daarna kregen we een braque (Turbo de 2de :-D ) kort daarna kwam er een pup bij waarvan ik het ras niet weet. ik noemde hem Mickey. Mickey was al ziek toen ze hem kochten en hij was dus maar een paar weken bij ons. dan gingen mijn ouders scheiden toen ik 7 was en moest de hond weg omdat ze beide op een appartement gingen wonen. Turbo was geen appartement gewoon en blafte heel luid dus dat ging gewoon niet. na een jaar zeuren kregen we dan een kruising maltezer/kees (Lidy). Toen die bijna 3 was kregen we een pup erbij, ook een kruising duitse herder/boeren fox (Laika). Lidy is gestorven aan kanker en mocht maar 4 jaar worden. dan kregen we Pepsi erbij, een vuilnisbakje ;-) . mijn stiefvader jutte de honden altijd op waardoor ze constant gingen balffen, we kregen toen klachten en de honden moesten weg. ik persoonlijk wilde verhuizen maar mijn moeder niet. mijn stiefvader werd aan de deur gezet en ik leerde mijn vriend kennen en op mijn 18de kocht mijn vriend Kira, die we nu nog hebben. Vlak daarna koct ik een jack russel (Jana), ze mocht maar 1 jaartje worden :'( . een maand later kocht ik Lila, zij is ook nog bij ons. Ik en mijn vriend gingen samenwonen en 2 jaar na Lila kwam ons Nala erbij die nu bijna 4 is :-D .
dat zijn dus 10 hondjes.

honden page profiel Marjolein en Noa en kleine LeviMarjolein en Noa en kleine Levi 3 doggies

honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levi

Vroeger thuis geen honden.
Noa is ons eerste hond..ze is 22 mnd oud!

honden page profiel Wieke en RastaWieke en Rasta 3 doggies

honden foto van Wieke en Rasta

Mijn allereerste hondje was Boomer, een Yorkshire ! Hij werd overreden toen hij 9 jaar was. Toen woonde ik ook nog bij mijn ouders.

Daarna is er Kimmy gekomen, een dwergkees.
Dan Csaba, een Tzi-Tsu.
Allebei van ouderdom overleden helaas.

En nu is er onze Rasta ! Mijn allerbeste vriend ! :-D O-)

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

Voordat ik al geboren was hadden we sasja, een Duitse Herder meid, die 12,5 jaar mocht worden..
Hierna pff.. god weet niet meer hoe oud ik was... ik was...7/8 jaar en toen gingen we om Tosca, een Tervuerense Herder meid van momenteel 14,5 jaar Jong ;-)

Ik ben nog niet het huis uit... komt ooit wel :p hahah
Als ik het huis eenmaal uitben, komt er bij ons een molosser,

Mijn ouders weten het nog niet of er hierna een nog een hond op hun pad komt,
Momenteel vinden ze de duitse staande langhaar wel heel leuk.. dus wie weet ;-)

honden page profiel Diablo & MayaDiablo & Maya 3 doggies

honden foto van Diablo & Maya

De hond van mijn ouders was er al toen ik geboren was.
Kruising keeshond/pekinees.
Ze is overleden toen ik 12 was ofzo.
Gekke beesie is 16,5 geworden.
Toen had me moeder geen tijd/gelegenheid meer voor een hond dus hadden we een kat.
Toen ik 15 was kreeg ik verkering met mijn huidige vriend en die hadden een Rottweiler reu van 2 jaar.
Dusja dat was ook een beetje mijn hond, gingen altijd samen naar het bos/strand.
Helaas is hij vorig jaar november overleden.
Ik heb nu zelf 2 honden.
Ben nu 25 en heb eigenlijk al mijn hele leven honden gehad, ook al was die van mijn vriend niet van mij, het voelde wel zo :-).

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Vanaf mijn geboorte al honden.

1. mechelse herder
2. duitse herder
3. golden retriever
4. chihuahua
5. dwergpinscher

honden page profiel Anne-RoosAnne-Roos 3 doggies

honden foto van Anne-Roos

Vanaf dat ik geboren ben;
We hadden toen een Labrador, Babbet. Maar ik was allergisch voor honden (gelukkig overheen gegroeit!) dus ze moest weg :(
Hierna een Golden Retriever gehad, Floris. Deze was niet aardig naar kinderen en hebben we toen aan een oudere vrouw gegegeven die lange wandelingen met hem maakte.
Daarna Dribbel mijn teckel die een paar jaar geleden is overleden was van mijn tante en kwam wel eens langs. Omdat we Dribbel zo leuk vonden mocht ze bij ons komen wonen van mijn tante, tegelijk kwam ook Toby die hier nog steeds woont.
In 2008 kwam Senna hier wonen en dit jaar is Indy erbij gekomen :-)

honden page profiel EvaEva 3 doggies

honden foto van Eva

Vroeger toen ik klein was, hebben mijn ouders een pupje meegenomen uit de Pyreneeën. Een vuilnisbakje dus. Het beestje was hartstikke ziek (vlooien, wormen, zwaar ondervoed). Helaas hebben mijn ouders hem nooit goed opgevoed, waardoor ik behoorlijk vaak door het diertje gebeten ben en daardoor stiekem helemaal niet zo dol ben op honden.

Dat is in 2008 veranderd toen ik voor een half jaar in Amerika woonde. Daar vangen vrienden van mij husky's op die gered zijn en een nieuw huis zoeken. Zij zijn de gastouders voordat de hondjes een nieuw baasje krijgen. Daar had ik mijn eerste liefde: Newby. Een husky van ruim een jaar. Helaas was het te duur om haar mee te nemen naar Nederland. :'(

Sinds mei dit jaar woont Raaf bij mij. Hij is geboren bij een vriend van me, dus ik ken hem vanaf zijn geboorte (9 maart 2011). Raaf is een kruising herder. Zijn moeder heeft veel Mechelse in zich, zijn pa is vooral een Hollandse herder. Maar beide ouders zijn al kruisingen, dus eigenlijk is Raaf een vuilnisbakje met veel herder er in. O-)

Leuk om dit ook van anderen te lezen :-)

honden page profiel Tim † Yoran RixtTim † Yoran Rixt 3 doggies

honden foto van Tim † Yoran Rixt

Bij mijn ouders thuis waren geen honden wel katten, bij mijn man thuis hadden ze 2 welsche corgi,s. Toen we gingen samenwonen kreeg ik een golden retriever Tim, deze is helaas overleden.
In 2010 belde een vriendin met de vraag of wij een hond wilden adopteren, de oude eigenaars wilden hem kwijt en anders ging hij naar een asiel, zo is Yoran in ons leven gekomen, Yoran is een 5 jarige flatcoated retriever met stamboom. In 2011 was mijn man aan het browsen op MP en trof daar een hele zielige jongedame aan Rixt, Rixt was een flatcoated/labrador mix die weg moest omdat ze veel weg liep. We zijn wezen kijken en hebben haar direct in ons hart gesloten zo,n schatje was het.
Inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben we geen klachten, ze kunnen heel goed met elkaar, en met de rest van de familie, en we zijn blij dat we de stap gezet hebben.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe lang al? En welke?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^