Eerst baasje en dan hond behandeld door dierenarts!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lydia en Yago Lydia en Yago

honden foto van Lydia en Yago

Als ik er nu aan terugdenk kan ik er mee lachen, maar toen...

Yago heeft me een paar maanden geleden een bloedneus bezorgd: we zaten in de wachtzaal van de DA toen daar iemand met een grote herdershond uit de praktijkruimte kwam. Die hond had erg zitten piepen tijdens de consultatie (klonk echt zielig), dus Yago had al aandachtig zitten luisteren en ik dacht dat het een kleine tot middelgrote hond was, tot ze in de wachtruimte kwamen dus. Die herdershond begint te trekken en grommen naar Yago, Yago idem naar die herdershond. Baasje van die hond aan het sleuren om zijn hond buiten te krijgen, ik aan het trekken om Yago van die hond vandaan te houden, knalt hij opeens achteruit met zijn kop tegen mijn neus en lip. Het kwam behoorlijk hard aan en ik heb een schreeuw gelaten van heb ik jou daar. Ik voelde me nogal groggy: mijn neus bloedde, mijn tanden voelden aan alsof ze eruit gingen vallen. Dus heeft de DA mij eerst moeten helpen met koude compressen vooraleer hij aan het onderzoek van Yago kon beginnen.
Mijn neus heeft nog wekenlang pijn gedaan en ik heb een hele tijd mijn tanden heel voorzichtig moeten poetsen. Yago was zich van geen kwaad bewust, maar ik kijk nu wel uit als hij opspringt en als we nog eens naar de DA gaan wacht ik wel buiten tot de vorige patiënt vertrokken is, dit is echt niet voor herhaling vatbaar.

Hebben jullie ook al zo'n situaties meegemaakt?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Eerst baasje en dan hond behandeld door dierenarts!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba 3 doggies

honden foto van Marjo en Kiba

Haha ik krijg elke keer dat ik bij de da ben een poot in mijn gezicht of een kopstoot O-) Wel erg pijnlijk maar nog niet zo erg als bij jou!! Gaat het nu wel weer een beetje met je?

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

Auw! dat is erg pijnlijk :'(
Maar aan de andere kant inderdaad ook wel grappig, dat de Dierenarts jou ook moest behandelen. O-)

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Hmmmm, ik heb een keer een gebroken neus gehad door een kopstoot van mijn merrie, ik heb een gebroken teen gehad door de ruin van mijn ex vriend en ik heb zwaar gekneusde ribben gehad door een trap van een hengst die ik moest beleren.
De 2e keer dat mijn neus krak zei, was dankzij mijn Dober, die stond om half 6 s'ochtends te blaffen als een idioot en toen ik gebukt zat om mijn veters te strikken knalde hij zijn koppie omhoog en toen was het au.

honden page profiel Wieke en RastaWieke en Rasta 3 doggies

honden foto van Wieke en Rasta

Auwww
Een kopstoot heb ik nog niet gekregen :-D Maar wel dat hij op mijn blote voeten gaat staan met zijn poten en dat doet ook geen deugd hoor !!

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Ja ik had het afgelopen dinsdag nog!

Bink vindt alles best bij de DA, zelfs als de DA zegt dat het een gevoelige prik is voelt hij het niet, maar dat gaat alleen goed zolang hij het maar niet ziet! Hij zag de naald dit keer wel omdat die in zijn voorpoot moest, afijn hij werd wild wij in gegevecht omdat ik hem rustig wou houden want die naald zat er nog in. Als eerste trekt hij met zijn voortantjes die spuit eruit en ik kreeg een kop stoot, niet zo erg als bij jou maar mijn mond lag van binnen wel open.. Lekker lomp weer :-D

honden page profiel Lydia en Yago Lydia en Yago

honden foto van Lydia en Yago

Marjo, mijn neus is nog altijd gevoelig, maar ik ben allang blij dat hij niet gebroken was of dat mijn lip niet stuk was!

Oei Hadassa, daar kan ik met mijn pijnlijke neus en tanden niet tegenop! Ik hou Yago goede in de gaten als ik mijn veters strik want ik wil het echt niet meer meemaken.

Rasta, Yago heeft ook al dikwijls op mijn tenen getrapt, ze kunnen soms behoorlijk lomp zijn...

honden page profiel Tanja Tanja 3 doggies

honden foto van Tanja

aiaiai wat pijnlijk. hier ook al een paar keer kopstoot gehad, maar nog niet zo erg als jij.
wel dat ze boven op mij springt als ik rustig lig te dutten ofzo O-)

honden page profiel veroniqueveronique 3 doggies

honden foto van veronique

hihi nou ja je kunt in elk geval zeggen dat hond en baasje bij dezelfde arts geholpen zijn O-)
is dat ff makkelijk hihi

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Oeff.. klinkt pijnlijk Lydia!
Maar goed dat Yago het niet zo bedoelt heeft O-)

Mila heeft er een handje van om met haar achterpoten te schoppen als ze op haar rug ligt terwijl we aan het spelen zijn. :-D
Een keer zat ze met haar achterpoten richting mij en schopte recht in mijn gezicht! WAM! Nagels in mn gezicht, flinke krassen, oog deed flink pijn want daar had haar nagel ook heerlijk in liggen wroeten.
Dus even pijn, weekje krassen in mijn gezicht, en iedereen dacht dat ik had gevochten met een meisje met lange nagels.. Maar het was mijn eigen meisje die met me aan het spelen was.. O-)

Ook door een paard op de manege waar ik reed, ik liep in de stal om mijn leasepaard te halen (was een gedeelde stal met 4 paarden) en een van die paarden stampte me zo keihard tegen mijn bovenbeen! Flinke zwarte/blauwe plek op mijn been en kon een paar dagen niet lopen op dat been. Flink hinkelen dus, en ik hoefde lekker niet naar school O-)
Geluk bij een ongeluk? ;-)

Liefs!

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne 3 doggies

honden foto van Rocky & Ivonne

Oei oei oei ja dat kan hard aan komen , heb het eens gehad met onze vorige Bull Terriër Axel en die mannen hebben ook een heel harde kop hoor amaai :-D

Gelukkig zat je bij DA , 2 behandelen en één visite betalen ;-)

Ja op dat moment kun je er zeker niet mee lachen maar gelukkig nu wel :-D

Yago..volgende keer rekening houden met je bazinnetje hé ;-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

honden page profiel Lydia en Yago Lydia en Yago

honden foto van Lydia en Yago

Hey Myriam, dat omverlopen heb ik met Yago ook meegemaakt: hij kwam aanstormen uit de tuin en ik stapte opzij om hem door te laten, alleen week hij ook uit en raakte hij me vol in mijn knieholten, voor ik het wist lag ik languit op de natte stenen (het regende op dat moment, mijn paraplu heeft het trouwens niet overleefd en ik kon me gaan omkleden).

En Iris, wat dat schoppen met de poten betreft: Yago is gek op afdrogen en kammen, hij ligt dan te kronkelen en knorren van genot, alleen is het uitkijken want hij schopt daarbij nogal wild om zich heen, ik heb al meer dan eens een flinke por gekregen, gelukkig is mijn gezicht tot nu toe gespaard gebleven (van krabben dan toch!).

Leuk om jullie verhalen te lezen, alhoewel 'leuk' niet echt het woord is als je al die kwetsuren telt! Blij dat ik niet de enige ben die blutsen en builen heeft opgelopen!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lydia. dit is wel heel erg heftig hoor. een grote bloedneus door je hond, jeeee.

gelukkig niet ernstig, alleen....mijn man moest bij een vreemde dierenarts de hond op de tafel zetten, ik zei nog, doe dat nou niet het kost je..........ohhhhhh broek, heel zijn broek uitgescheurd. zo moest tie naar huis. hahaha

conclusie van de dierenarts, okee op de grond. :-D

dat vergeet ik nog. twee keer een gebroken teen, ze ging op mijn voet staan en een gebroken duim, iedereen van hp weet dat nog, ze leunde even. :-D ik moest mezelf tegenhouden en dat werd dus de muur, krak.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna 3 doggies

honden foto van Maks met Fenna & Yuna

Tja, kopstoten.. O-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

De kopstoot is wel een beetje hard aangekomen.
Is je neus nog een beetje gevoelig.

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3 3 doggies

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

Auw... dat zal wel pijn hebben gedaan!!

Hier nog zo'n lomperd!! ze staat altijd op mijn voeten!! altijd!! als ik op de grond zit om me schoenen aan me doen komt madam van44 KG BOVEN op me zitten :P

en.... ik heb een neuspiercing en toen ik met er speelde een keer toen ze op der rug lag.. kreeg ik een klap van der voorpoot precies der nagel tegen me piecing! dat deed ontzettend veel pijn!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Eerst baasje en dan hond behandeld door dierenarts!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: moet het echt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^