Nou ja zeg! Advies van de DA..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Snoopy en baasjeSnoopy en baasje

honden foto van Snoopy en baasje

" Desiree waarom moet je hondje dan die blikken/brokken eten..?? die blikken was 2 weken na zijn operatie en die brokken is omdat hij maag en darmproblemen heeft.

Waar is het hondje aan geopereerd..hij had 2 sateetjes van tafel gepakt en met stokje en al doorgeslikt ,waardoor hij een maagwand perforatie en ontsteking had dus die hebben ze eruit moeten halen en door de hechtingen mocht zijn buik niet opzwellen omdat dan zijn maag weer open kon scheuren.

Wat mankeert je hondje..?? hij heeft ook levercirrose tenminste ik denk dat de aandoening zo heet zijn lever word steeds kleiner.

Wellicht kan je hond ook op versvlees overstappen...??daar krijgt hij heel erge diaree van.

Lees dit eens goed door en neus eens wat rond op de website...

"

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nou ja zeg! Advies van de DA.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Ginnnnaaa (Gast)

Ik geef mijn honden Royal Canin en ze krijgen van mij vaak genoeg een lekkere biefstuk e.d.! Ze hebben NERGENS last van.. Ik studeer diergeneeskunde en ze zeggen dat Royal Canin helemaal geen kwaad kan hoor, zolang je hond het er goed op doet. Ik snap al die ophef niet..

honden page profiel Snoopy en baasjeSnoopy en baasje

honden foto van Snoopy en baasje

Wellicht kan je hond ook op versvlees overstappen...??daar krijgt hij heel erge diaree van. en buiten dat ,dat was ik vergeten te zeggen is hij daar allergisch voor hij heeft daar een keer heel erge hotspot van gehad.dus das echt geen optie.

honden page profiel Sabien & Joey Sabien & Joey

honden foto van Sabien & Joey

" Ik geef mijn honden Royal Canin en ze krijgen van mij vaak genoeg een lekkere biefstuk e.d.! Ze hebben NERGENS last van.. Ik studeer diergeneeskunde en ze zeggen dat Royal Canin helemaal geen kwaad kan hoor, zolang je hond het er goed op doet. Ik snap al die ophef niet..

"


Dat word vaak gezegd op de opleidingen omdat die vaak vet gesponsord worden door merken zoals RC... ;-)

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

"

Dat word vaak gezegd op de opleidingen omdat die vaak vet gesponsord worden door merken zoals RC... ;-) "


En daarbij wordt er tijdens de opleiding maar een heel klein gedeelte over voeding gedaan.

honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy

honden foto van Helga & Zoëy

Nou, eerst weer even ten eerste: Een ieder bepaalt zelf wat hij zijn hond geeft. En dat respecteer ik!

Maarrrr ik heb het levende bewijs vanaf 3 juli weer in huis te logeren. De mamma en zusje van Zoëy. Zij krijgen Royal Canine voor Shih tzu's (ook al zoiets raars... sinds wanneer heeft een shih tzu andere ingredienten nodig dan bijvoorbeeld een Jack Russel??!!).

Als ik die 2 vergelijk met Zoey dan zie je zooo'n verschrikkelijk duidelijk verschil. Ik "klaag" nu over 3 gele tandjes. Als je de waffeltjes van die andere 2 schatjes ziet (en ruikt!! :'( ) zou je spontaan voor een kunstgebitje gaan. Daarnaast is hun vacht vettig en ruikt niet prettig. Mams en zus slurpen hier ieder bijna 2 liter water naar binnen en poepen ieder 4 keer per dag!!
Daarnaast vind ik ze ook niet een lekkere conditie hebben..

Dat is voor mij genoeg bewijs dat ik vers vlees gewoon het allerbeste vind!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Nou ja zeg! Advies van de DA.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Bijna ons bulletje ophalen!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^