Benieuwd wat jullie vinden, info avond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg

honden foto van Betty Langenberg

Ik kom een beetje laat aanzetten, maar sluit me helemaal aan bij de vorige posters. Bah! een slipketting. maw: een worgketting dus.
En een hond slaan! zijn ze helemaal van lotje getikt???
Andere cursus zoeken hoor, ook al duurt het wat langer, en als je opvoedvragen hebt, er is hier een schat van kennis aanwezig om jullie te helpen. Heb je in de buurt een uitlaatveldje?
groetjes Betty en Arak

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Benieuwd wat jullie vinden, info avond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Hoi Niki,

Ik meende dat dit de enigste hondenschool is bij jouw in de buurt maar nu heb je toch nog andere gevonden.

Dan zou ik hier niet naar toe gaan. Ik hoop dat de andere scholen je mailen en dat je daar kunt trainen en dat de methode wat diervriendelijker is.

Groetjes van esther

honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy

honden foto van Helga & Zoëy

Hoi Niki!!

Waarom wil je gaan trainen met Lucky? Wat wil je haar leren? Als je op basis daarvan een goede school kiest die past bij jouw gevoel, weet je zeker dat je ook echt resultaten gaat boeken!

Succes!

Groetjes,
Helga

honden page profiel corinacorina

honden foto van corina

wat een rare bedoening zeg ik krijg ik krijg al een rot gevoel als jullie daar heen moeten en met slipketting er zijn andere manieren om een hond bij je te houden zeg maar
ik zou idd zelf actie ondernemen en met geduld kan je je eigen hond alles leren wat jij nodig acht daar heb je zo'n school niet voor nodig
maar niet slaan
wij hadden zo'n buurman die had 2 dobermannen die schopten en sloeg ze echt recht voor het snuitje en dat ging maar door er zijn diverse instancies geweest maar mocht de honden gewoon houden en die honden janken het was niet om aan te horen
turken hebben een andere manier om met hun hond om te gaan denk ik

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Als ik even de Turken de hand mag houden..Dat is dus niet zo..Er zullen best mensen zijn die hun hond slaan etc. maar die zitten onder Nederlands volk ook genoeg..!!
Ik ken genoeg Turken die een hond hebben en er op een fatsoenlijke manier mee om gaan,,,

Ja bij 1 vrouw had ik wel een goed gevoel maar die geeft alleen eg-2 dus moest ik nu terug gezet worden naar eg-1 kom ik wel bij die andere vrouw.

Het is trouwens niet specifiek om iets te leren, want Lucky kan netjes volgen, blijf, zit, en noem maar op..dus die cursus is slechts voor het papiertje en dat ik meekan doen aan behendigheid.
De rest heb ik Lucky allemaal zelf getraind buiten op het veld.
Ja die vrouw zei wel dat de slipketting niet is om een ruk aan te geven maar goed gebruikt dat hij perfect is..Maar ja..als je hem daar goed gebruikt maar thuis(waar dan de meeste training plaats vind) niet dan heeft het niet veel zin lijkt mij..

Ja op internet waren niet veel hondenscholen hier in de buurt te vinden maar op die webiste die iemand me gaf zijn er 2 hier in de 'buurt' dat is dan ongeveer 15min. rijden dat gaat wel...
Dus ik hoop dat ik daar iets van hoor..

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Ik hoop het met je mee. Weet je zeker trouwens dat je het papiertje nodig hebt voor de behendigheid? Ik zou anders eens vragen of je mee mag doen met een proefles behendigheid. En als Lucky het dan goed doet, nog eens vragen of je nu echt eerst een papiertje moet halen. Een beetje zeuren mag best. ;-)

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Ja dat kan ik misschien wel doen..
Kheb bij fotos gezien dat sommige nog aangelijnt doen..ja om te oefenen is dat een goed plan...Dus misschien ga ik dat wel doen..!!
Goed idee..!!!

honden page profiel

Bij de meeste heb je wel een papier nodig, zullen dan misschien gaan zeggen, ja het is de regel en als we voor jou een uitzondering gaan maken, komt zo iedereen van, ja dan hoeven wij dat papiertje ook niet te halen O-)

Maar ja je kan het allicht proberen ga je er heen en laat je zien wat je hond allemaal kan en dat ze perfect naar je luisterd misschien maken ze de uitzondering je weet het maar nooit. ;-)

Niet zeuren maar heel erg lief zijn, anders loop je alleen examen met de hond heb je toch papiertje.

Liefs natascha

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Kvind het opzich niet erg een gehoorzaamheid te doen hoor maar wel als ik mij er dan niet prettig bij voel..voor de rest ach een cursus is nooit weg he..maar ik ga in ieder geval voor behendigheid..

honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg

honden foto van Betty Langenberg

Hoi Niki, Ik hanteer maar 1 regel wat het Arak betreft en dat is: volg je hart en je gezonde verstand. En als je een naar gevoel hebt bij hondescholen. NIET DOEN. Simpel he?
veel succes verder, Betty

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Hoi Niki,

Heb nog niet alle reacties gelezen. Maar heb begrepen dat Lucky een gevoelig hondje is. Dan is dit niet een methode die jullie tengoede zal komen. Ik ben sowieso anti-slipketting en 'slaan'??? Het blijft fysiek..
(Daantje is ook ee gevoelig hondje, het zou zo ontzettend averechts werken als ik fysiek ga corrigeren/ boos, gefrustreerd wordt)

Bovendien, die hond staat 'voor de klas' en reageert niet op het commando. Nou, het ís toch ook een vreemde situatie voor het dier?

Niki, ik zou echt verder zoeken.


Groetjes Marit :-)

honden page profiel Jannie Jannie

honden foto van Jannie

Hoi Niki,

Ik ben het met de anderen eens. Zoek een hondenschool waarbij jij je prettig voelt en die een methode hanteren waar jij achter staat. :-)

Groetjes Jannie :-)

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

heb ondertussen contact gehad met een hondenschool die hier 10min. vandaag ligt met dank aan Jolanda.. O-) ..
Zaterochtend mag ik op proef komen bij behendigheid om te zien of Lucky genoeg onder Appel staat ..zo ja mag ik beginnen ,.vind zij van niet ga ik eerst gehoorzaamheid doen..

Heb ondertussen met Lucky wat dingetjes geoefend die ik in de cursus gezien heb en moet eerlijk zeggen dat, dat heel goed ging..zelf schat ik dat Lucky al eens een cursus heeft gehad ofzo..
Maar goed een cursus is nooit weg ben in ieder geval blij dat ik mag laten zien wat Lucky al kan en dan zien we het verder wel..

honden page profiel

Hoi Niki

Nou mooi dat je er een hebt gevonden en dat het nog lekker dichtbij is ook.

Leuk dat je op proef mag komen zou zeggen doe je best, en zet jullie beide 6 beentjes goed voor dan komt het helemaal goed :-D

Is leuk van ze dat je even op proef mee mag doen, en anders doe je gewoon lekker nog even een cursus en ga je het dan doen. Maar ik denk dat je wel word toegelaten.

Wens jullie saampjes heel erg veel plezier en laat even weten hoe het gegaan is.

Liefs natascha

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Nou hopelijk bevalt het jullie daar :-D

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker

Hé, dat is goed bericht. Als het goed gaat kunnen jullie dan tenminste samen, op ene leuke manier bezig zijn. Veel succes!

honden page profiel DebbieDebbie

honden foto van Debbie

fijn te horen dat je eentje gevonden hebt waar je je goed bij voelt!

wij zijn met de pup cursus bij godfried dolls geweest!
Alleen maar goede woorden over deze man!

Bij kc Limburg zijn wij toen geweigerd geworden, haha.
Omdat we sharpei hadden en ook nog eens 2 jonge honden, dat zou alleen maar ellende en chaos zijn, we zouden ze nooit opgevoed krijgen volgens hun.

Groetjes Debbie

honden page profiel Alie Alie

honden foto van Alie

hey Niki,

fijn om te horen dat je een andere school gevonden hebt. Lekker zaterdag even proeflopen met behndigheid. Het gaat vast lukken hoor!

Succes en heel veel plezier voor zaterdag alvast!!

Liefs,alie

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra

honden foto van Yvonne en cyra

Hee Nili
Ben erg benieuwd hoe het is gegaan vandaag vertel??
Liefs Yvonne

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Heb ik zaterdag geschreven..?
Het is pas morgenvroeg haha..
Moet vanavond werken tot 12 uur en morgen weer fris op de manege staan om 10 uur..GAAAAPPP..Haha...
Ja kzal morgen even laten weten hoe het gegaan is.ben benieuwd

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra

honden foto van Yvonne en cyra

Ha ha nou ben benieuwd lees het vanavond succes

honden page profiel Jannie Jannie

honden foto van Jannie

En Niki, Is het een beetje gewrden van wat je ervan verwachtte?
Hoe vondLucky het?

Groetjes Jannie

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Zo..Hier even een verslag van een hele trotste baas.. O-)

Gisteren had k avonddienst dus ik wilde vanmorgen eigenlijk niet gaan..uiteindelijk besloten om toch te gaan al had ik geen zin haha..
Nou..ik moest dus laten zien dat ik Lucky onder controle had..en het begon al goed..Ik laat haar uit de auto en ze kwam niet toen ik riep..nou uiteindelijk had ik haar dan te pakken en ze bleef maar trekken aan de lijn..ja eerste keer op een manege allemaal nieuwe geurtjes etc..nou ze was niets bang voor die paarden hoor..Nou eenmaal binnen deed ze meteen poepen..dus dat was een welkom..Nou iemand ging haar honden halen ..1 hond komt binnen en valt Lucky meteen aan dus een warm welkom haha..
Nou eenmaal beginnen mocht ik met Lucky over paaltjes heen stappen..blijkbaar moeilijk voor de baas dan voor de hond..ik snapte totaal niet wat ze bedoelde en ik gooide steeds die stok af..ha ik was harstikke zenuwachtig..
Nou vervolgens mochten we slalom gaan proberen ..dat ging goed en ik mocht meteen meerdere dingen proberen die vrouw stond er van te kijken..Lucky interesseerde zich totaal niet voor andere honden en de enige die belangrijk was, was ik.!! Lucky was totaal niet bang en deed alles naar behoren..met het gevolg dat wij dus gewoon terug mogen komen..
Die vrouw begreep niet waarom andere hondenscholen eerst behendigheid willen doen en niet eerst wilden zien of Lucky wel gehoorzaamde..
En Lucky heb ik schijnbaar heel goed onder controle dus ik hoef GEEN gehoorzaamheid te doen en mag gewoon meedoen met Behendigheid en die vrouw zei dat het hoogst waarschijnlijk is dat Lucky het super snel in de gaten heeft omdat het nu al zo goed ging..

Haha de hond beter dan de baas... ;-) ...
Kvond het vermoeiend en het is echt goed voor de lijn..dat had ik niet gedacht..ow en Lucky rende trouwens langs alle paaltjes heen..zij wilde echt heel snel overal langs en wijdkwispelend deed ze alles dus al met al een succes..

honden page profiel Jannie Jannie

honden foto van Jannie

Gefeliciteerd Niki.
Volgens mij gaan jullie hier erg veel plezier aan beleven. :-D

Groetjes Jannie :-)

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Nou! Gefeliciteerd met jullie plaatsje in een behendigheidsgroep!

Goed dat je bent gegaan en haha, die Lucky, echt een leuk hondje volgens mij. Eerst even verkennen van de parkeerplaats, dan toch naar het vrouwtje, dan natuurlijk even poepen en da een en al aandacht bij die leuke toestellen!

(Wij hadden donderdag ook onze eerste behendigheidsles 200 km van Utrecht, we hadden daarna 3 verschillende toestellen die in verschillende volgorde gelopen moesten worden. Nou inderdaad ík ben degene die echt na moet denken, waar moet ik haar heen sturen? Oja 'over' en 'door' haha, goed voor de lijn idd O-) )

Leuk he om zo samen bezig te zijn :-D

Lucky you met een behendigheidsplaatsje voor jou en Lucky in de buurt! Ik moet maar afwachten of ik in Utrecht mee mag/ kan doen in het nieuwe seizoen.. :-(

Groetjes Marit

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Ow het fijne hier is dat het gewoon een doorlopende cursus is..dus kzit zowel bij nieuwere als mensen met ervaring..
Je koopt gewoon een 13strippen kaart en als je komt stempelen ze hem af en zo niet hoef je niet te betalen ZO FIJN..!! Andere scholen kwam je een les niet ja pech gehad..

Ga jij Marit dan 200 KM rijden..?
Pff die van mij ligt MAX.10min.
Jolanda had mij een link gegeven waarin heel veel hondenscholen staan daar ben ik hem tegengekomen wist ook niet dat daar een hondenschool was..!!

Ja en ze moet dan links lopen terwijl ze bij mij links loopt en indd. over, door, wacht haha kzal nog nachtmerries krijgen ...

Maar khad altijd zoiets als ik OOIT een hond neem ga ik dat doen..en Kheb Lucky net naar mijn ouders gebracht omdat ik haar anders 12..?!! uur alleen moest laten..das wat veel van het goede he..en ging nog effe met haar het bos in..ze liep gewoon heel langzaam ze was echt moe..

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Ja, I know, ik ben gek O-) O-) Maar ik heb samen met mijn moeder en haar hond, les bij Esther. En ik vind haar methode zo fijn, dat ik graag 3 keer per maand even met Daantje bij mijn moeder op de koffie ga O-)

Je wilt niet weten hoe vaak ik die nacht na de training nog dat parcours heb gelopen.. Pff..

Maar wel erg leuk :-D

honden page profiel Jannie Jannie

honden foto van Jannie

He Marit, ik dacht dat het net andersom was. Je drinkt zo graag koffie met mij, dat je ondertussen ook maar een lesje bij Esther meeloopt O-)

Groetjes Jannie :-)

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Hé Niki,

Wat goed zeg dat jullie door mogen gaan met behendigheid. Het is ook zo leuk om dat met je hond te doen. Samen bezig zijn is heerlijk.

Groetjes Esther

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Enne, Marit leuk dat je je moeder doet geloven dat je alleen voor haar komt O-) O-)

Wij weten ondertussen wel beter, hé :-D ?

Tot donderdag en weer behendigheid (als het weer het toelaat)

Groetjes van Esther

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Benieuwd wat jullie vinden, info avond" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^