langzaam = al iets sneller geworden!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel rahanna & elvrahanna & elv

honden foto van rahanna & elv

Voor de mensen die het niet gelezen hebben, ik heb een uurtje geleden een topic geopend over de vraag waarom Elv zo langzaam aan de fiets loopt. En dan bedoel ik echt zo langzaam dat ik ongeveer omviel. Nou dat heb ik dus geopend voordat ik zonet met hem ben gaan fietsen en wandelen.

Ik denk dat ik soort van doorbraak gehad heb. Ik was net een kruising over op ongeveer 1/3 deel van de heenweg, toen Elv ineens stilstond. Echt helemaal schrap. haha dus je begrijpt dat ik bijna een arm minder had.
Hij was helemaal verstijfd en ik denk dat hij bang was. Nou hoor ik jullie denken "wat ben jij voor eigenaar als je niet kan zien dat je hond bang is" maar geloof me, bij Elvis is dat heel erg moeilijk te zien soms. Het was een soort kruising tussen angst en een koppigheid van "ik wil niet meer". Maarja ik dacht als ik nu terug ga zul je dit blijven hebben. Dus ik vijf minuten aaien en toen was hij ineens klaarwakker en gingen we echt heel snel! Laat ik zeggen gewoon op normaal fiets tempo. Dus ik ben nu helemaal blij, en het zou iets te maken kunnen hebben met het feit dat hij een keer weggelopen is en toen helemaal alleen door de hele stad terug moest lopen. We dachtten toen al dat hij aangereden was.

Nouja dit is niet echt een vraag maar gewoon een opmerkelijkheidje die ik even moest melden :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "langzaam = al iets sneller geworden!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

laat hem ook niet te hard lopen he
zorg dat je zelf altijd mee moet trappen
en de hond netjes in een drafje loopt
en recht lijnig
Als je wilt weten hoe het hoort kijk dan even bij de taat club daar staat een filmpje van taat naast de fiets
En zo hoort het

Is niet als commentaar bedoelt hoor of om mij zelf helemaal op te hemelen
Maar gewoon om je te helpen
Liefs joke

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Fijn dat je nu een normaal tempo kunt fietsen. Hopelijk is hij nu over zijn angst heen geraakt! :-)

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

Super dat je nu op normaal tempo hebt gefietst!!

(Joke, had eens naar je filmpje gekeken.. maar ik vind dat er nog best wat spanning op de lijn staat *1e filmpje* niet dat ze trekt, maar juist dat ze langzamer fietst als wout.. is dat altijd of toevallig? Wel super zoals ze dat paard passeerde!! )

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Super!
Nu kun je weer lekker gaan fietsen met de hond! :-D

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi ••

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Het kan best zijn dat ie een soort verkeersangst heeft en toch een beetje bang is op straat... Dan zul je het toch even langzaam moeten opbouwen en beginnen in rustige straten.
Bij Noa was het echter zo dat ik dacht dat ze niet van fietsen hield.. Het was echt een drama! Bleek nu: ze had ED en daar heeft ze waarschijnlijk best heel veel last van gehad, maar niet laten merken he! Nu is ze vorig jaar geopereerd en na een peesblessure er achteraan zijn we vorige week en die week ervoor weer wezen fietsen en het ging echt wonderbaarlijk goed! Ze kan het dus wel, maar had gewoon veel last van d'r poot vorig jaar! Ik weet niet of dat bij jou het geval kan zijn, maar misschien is dat ook iets om in de gaten te houden? Misschien heeft ze lichamelijk wel ergens last van...
Maar in ieder geval fijn dat het het laatste stuk wel goed ging! Hopelijk blijft het lekker goed gaan en kunnen jullie lekker dorogaan met fietsen! Succes ermee!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "langzaam = al iets sneller geworden!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: alleen zijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^