Abby waar ben je nou ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel



Nou wat me nou is overkomen, was ik daar nou zomaar Abby kwijt, O-) het was buiten lekker weer dus ik dacht dat de hondjes wel even lekker in de tuin konden. Ik de achterdeur open en jahoor de dames en heer renden gelijk naar buiten,

ik denk ga ik mooi even de kamer stofzuigen en dweilen hun zijn toch achter. Sjenghi kwam binnen en plofte met een zucht neer, zo van ik heb het warm even afkoelen hoor. Binky kwam ook binnen en had de halve tuin weer mee genomen grrr. kon ik weer beginnen. Maar Abby die kwam maar niet en normaal loopt ze me toch alle stappen achter me kont aan.

Denk ik heb haar toch helemaal niet binnen zien komen. Nou ik de tuin in maar zag ik Abby ook al niet. Ik denk hoe kan dat nou zit ze in de conifeer dan opweg naar de buurvrouw af en toe zit ze er wel eens in. Maar ook daar was ze niet. Denk nou dan is ze zeker toch naar binnen gekomen, raar want ze loopt niet achter me aan. nou dan is ze zeker ergens kwaad om en is dan naar boven gegaan. O-)

Ik die de stofzuiger toch naar boven moest brengen begon haar te roepen, maar nee hoor geen Abby, hmz ze reageert zelfs niet als ik haar roep dat is niet goed hoor. Ik overal boven kijken waar ik al zeker van wist dat ze daar niet was. Ze kon hoogstens naar bed zijn gegaan. Maar nee daar was me meissie ook niet. Ik denk ze kan onmogelijk weg zijn de buurhond is buiten dus als ze daar is dan hoor ik wel gevecht, ja die bijt de buurhondje is een klein beessie.

Dus daar kan ze niet zijn toch ?? Ik toch maar snel naar beneden rennen en weer de tuin in.

Mag ik ? mag ik ? wat wil je Abby ja mag ik de rest vertellen ? O-) Ja hoor dat mag je wel. O-)

Vrouwtje kwam dus de tuin in rennen maar ik stond gewoon onder de tuintafel. En had me heerlijk verstopt hahaha. Stond zo mooi te kijken en ze had niks door. haha maar ja vrouwtje die dan zoekt en niet stopt voordat ze me gevonden heeft. Vond me dus toch, en helaas heeft ze me nog op de foto gezet ook. Zodat ik er niet meer onder uit kon wat ik had gedaan. Maar vrouwtje moest wel erg lachen hoor !! dus waar was ik nou ?? gewoon netjes in de tuin. O-) :-D

Nou ik ga nu ook even de tuin in want is nu droog even kijken of ik nog wat rare fratsen uit kan halen O-) poot van mij en doei !!!

Liefs van natascha


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Abby waar ben je nou ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

Hahahaha geweldig!!
Ze houden je zo wel bezig he :-D

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Ach wat lief Natasch, leuke, O-) onschuldige foto van Abby O-) ook :-D Het is toch ook wel een scheetje zoals ze daar staat te kijken ;-)

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

jee wat schrikken of niet!
Gekke hond!!!
Vrouwtje een beetje de stuipen op het lijf jagen!

Gelukig was ze gewoon in de tuin verstopt!
xx

honden page profiel

Ze houden me zo geweldig bezig, hoef je dus niet persee een pup voor te zijn O-)

Ja heerlijk onschuldig ze is een engeltje ehum O-)

Maar dat klopt wel ze heeft dan zo lief bekkie dat ik er weer om lachen moet er haar dan een dikke knuffel moet geven hahaah oeps beloon dr dan ook nog voor dr gedrag O-)

Ja enigste waar ze nog kon zijn is bij de buurvrouw O-) ze heeft pas weer gaatje gevonden O-)

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Ja, ze kunnen je mooi in de stress laten schieten hoor. Wij waren eens bij mijn vriendin in Laag-Keppel, die ook samojeden heeft. De honden waren even in de tuin geweest, toen weer binnen en opeens zijn we onze Bamse kwijt. Roepen en roepen, maar niks...
Ze kon bijna niet vanuit de tuin de straat op zijn gegaan, maar een andere mogelijkheid was er niet. Dus de straat op, roepen...niks...
En toen opeens zie ik voor het glas in de schuurdeur iets wits voorbij jo-jo-en...
Bleek dat mijn vriendin even de schuur in was gegaan om broodjes uit de vriezer te halen. En Bamse was achter haar aangelopen.
Nou, de schrik slaat je toch even om het hart.

honden page profiel

Haha die Bamse denkt ook misschien valt er wat te halen, maar inderdaad je kan er behoorlijk van schrikken.

Ik hoor wel eens roepen mannen O-) of vrouwen O-)
maar honden kunnen er ook wat van hahaah

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

hahahaha ja dacht al bij het lezen dat je de halve tuin mee naar binnen krijgt "heeeelp hahaha sky doet het nu als pup, dacht dat dat over zou gaan ;-) ;-) O-) )*

honden page profiel

Trieste mededeling voor Natasja nee gaat lekker niet meer over O-) al mijn dames het niet doen :-D

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

vrouwtje zoek me dan ik doe lekker of ik je niet hoor blijf maar zoeken hoor lekker he dat gestres jij speelt toch ook wel is verstoppertje nou doe ik dat wie de bal kaatst krijgt hem terug en dat is dan vandaag Doe ik ook hoor abby Weet je wat je ook kan doen lekker op die stoel gaan zitten moet je even vragen aan je vrouw of ze er een kussen op ligt
.Nou abby ga zo door hou je vrouw maar bezig doe ik ook hoor ik zit hier te genieten van jou verhaal Ik ga van de week even kijken of ik ook nog wat kan uit halen dan hoor je het van me
groetjes en een grote poot van mij taat

honden page profiel nnatasjaannatasjaa 3 doggies

honden foto van nnatasjaa

hahah k was der al bang voor ;-) hij ligt me hier ook aan te kijken van tja had ik je ook wel kunnen vertellen hoor vrouwtje O-)

honden page profiel PetraPetra 3 doggies

honden foto van Petra

Heerlijk toch zulke ontdeugend heid zelfs op latere leeftijd.
Blijf je zelf ook jong bij whaha...

x

honden page profiel

He Taat dat is een hele goede ja ik kan ook op de stoel liggen dat klopt maar vrouwtje wou er toen niet een op leggen, en later wel maar toen dook Binky er al op. maar ja vrouwtje zegt dat ik een verwend nest ben O-)

hahaha ja ik ga er alleen maar op zitten als er een kussen op ligt O-) vrouwtje wil er wel op zitten zonder maar ikke niet kom nou O-)

Taat haal maar lekker rottigheid uit hoor hoop het te lezen kijken of ik het na kan doen hahaha. ben benieuwd wat je uit gaat halen :-D :-D

Au au

Zeg hallo wat bekokstofen jullie daar samen ? laat ik dat niet merken he O-) abby heeft al weer genoeg gedaan. en Taat doe lief tegen je vrouwtje :-D

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy 3 doggies

honden foto van Felien & Buddy

Abby Buddy & ik vinden het een goede grap!& natascha wat zul jij geschrokken zijn :-D wat een boef is Abby toch ook ik was ook eergisteren Buddy kwijt had ik de deur van de tuin dicht gedaan & buddy was dus naar buiten gerend dus ik overal kijken keek ik dus uit het raam naar buiten maar zeg hem niet omdat hij om het hoekje van de muur was gaan liggen en roep ik hem buiten & jahoor komt meneer dood leuk aanlopen.. wat is het toch een boefje.. gelukkig heb ik hem weer gevonden en jij Abby.

groetjes,

Felien & een poot van Buddy

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Zo zijn we vroeger ook een keer onze jonge kat kwijt geweest. Mijn ouders hadden net nieuwe meubels gekregen, alles in plastic verpakt, hij zal toch niet in het plastic...Affijn, al het plastic weer uit de container...niks.
Hadden we zo'n ouderwetse centrifuge staan met een doorzichtig deksel. Zie ik opeens twee oogjes onder het deksel...Levensgevaarlijk, hoeveel katten een ritje in de wasmachine ook al met de dood hebben moeten bekopen...

honden page profiel

Brrrr daar moet je toch niet aan denken dat je je kat daar in vind als je hem aan hebt gezet.

Ja die beestjes kruipen ook zomaar overal in en zien het gevaar er niet echt in. daar zijn inderdaad al een hoop katten al aan dood gegaan.

Ik keek vroeger alles na of er geen kat in zat. die van mij vond heerlijk om er in te gaan slapen. ik had meestal de deur wel dicht maar als je vergeten was dan hup kat er in en ging er in liggen slapen.

honden page profiel Olga met Nera en SammieOlga met Nera en Sammie 3 doggies

honden foto van Olga met Nera en Sammie

wat een boef, dat ze niet gereageert heeft toen je riep. Je ziet bijna aan haar koppie, dat ze dat heel leuk gevonden heeft.
Heerlijk toch, zoiets.
Als er maar niks ergers gebeurt, dan blijft het leuk toch? Behalve dan, dat je weer mag poetsen, omdat de halve tuin binnen ligt.

honden page profiel jojo 3 doggies

honden foto van jo

Abby je bent je beroep misgelopen meid :-D
Natas je zal je geen moment vervelen met die kanjers van je.
Heerlijk verhaal weer geniet er altyd van .
Liefs Jo

honden page profiel

Ja heerlijke boef is ze, ja ze vond het zeker leuk daarna als ik dan zeg potverdikkie wat laat je me schrikken dan word ze me vrolijk begint ze me gezicht te likken en dat doet ze echt niet gauw. en is me dan vrolijk hahaha.

zolang er niks gebeurd is dan is het nog wel leuk hoor kan er heerlijk om lachen het is gewoon een erg gekke meid.

ja maar dat heeft binky gedaan zij niet O-) hij presteerd het echt als ik het schoon heb binnen 2 seconde weer vies te krijgen, en zo blijf ik bezig.

honden page profiel Alie Alie 3 doggies

honden foto van Alie

Hahaha heerlijk dat koppie van Abby. Vrouwtje ik doe echt niks verkeerds hoor,zit gewoon onder de tuintafel O-)

Je hebt weer een heerlijke dag met je scheetjes van honden lees ik wel.

Heerlijk om te lezen, maar ik vertel het toch maar niet aan Sem,haha die zit al vaak genoeg bij de buren ;-)

En vandaag nog meer verstoppertje gespeeld Abby?

liefs,
Alie

honden page profiel

Sem je moet dit even lezen O-) Abby scheer je weg jij.

Abby is vandaag de hele dag ondeugend geweest, haald van allemaal rottigheid uit O-)

Liefs natascha

honden page profiel  Martine, TG en Exor Martine, TG en Exor 3 doggies

honden foto van  Martine, TG en Exor

ja, ze doen je soms versteld staan, dit verhaal is echt gebeurd.echt, echt waar !!!!!!
mijn vorige hondje Chass kwam uit het asiel wat ze er niet bij hadden verteld was dat hij een houdini hond was(ontsnappertje), op een morgen laat ik hem in de tuin, wij hebben een trap die naar de tuin gaat. daar loopt een muurtje langs, ik heb 2 katten natuurlijk graag op de muur zitten, ik kom beneden om te gaan werken, geen Chass te bekennen, ik heb het hele huis afgezocht, hij kan namelijk niet van de tuin de straat op,de tuinen in onze buurt liggen letterlijk in een blok.vanachter in de tuin hebben wij een groot tuinhuis staan met een plat dak, toen ik vanachter in de tuin naar Chass riep zag ik opeens 2 oortjes boven de tuinmuur van de buren springen (Chass kon springen als een stuiterende tennisbal)ik roep terug, weer 2 oortjes boven de tuinmuur, ik in paniek mijn man geroepen ( die stond in zijn boxershort in de badkamer)hij de tuinmuur op en ja hoor Chass was via onze tuinmuur daarna via het dak van ons tuinhuis op het dak van het tuinhuis van de buren gesprongen ( veel daken en tuinhuizen ;-) ) en kon niet terug, mijn man in zijn blote bast en in short :-D de muur op en op zijn buik tussen de klimop( lekker vol beestjes)naar de buren gekropen en Chass proberen te pakken, dat heeft zo ongeveer een half uur geduurd, ik in paniek (stond te gillen in de tuin) manlief razend kwaad en Chass guitig kijkend O-) in mijn man's armen, we hebben nog diezelfde ochtend een houten rek langs de gehele zijde van de tuintrap geplaatst zodat onze musketier niet meer op avontuur kon. De buren kunnen er nog altijd hartelijk om lachen. :-D grtjs, Martine

honden page profiel

Hahaha de kleine houdini O-)

Ik lig hier helemaal dubbel zie het zo voor me.

wat zal je man toch blij geweest zijn O-)

Ik kan er ook om lachen, nou houdini nu weer wat anders verzinnen, zet er een trap bij dan kan je toch er over heen klimmen O-)

honden page profiel 3 doggies

Geweldig zeg om te lezen!!!!

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hoihoi,

Het lijkt soms wel alsof ze het extra doen om ons, de baasjes, uit te testen, kijken hoever we gaan. Maar ik vind het wel kostelijk!!

Onze kleine Tammy gaat in de winter vaak boven liggen, was haar in het begin ook eens kwijt totdat ik haar in de kast vond waar de dekens liggen, ze had zich daar een heerlijk nestje gemaakt en daar gaat ze nog steeds liggen .Ook als ze met rust gelaten wil worden.

Groetjes Annelies

honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg 3 doggies

honden foto van Betty Langenberg

HAHAHAHA Natascha, dat is een hele goeie.
Wij hebben helaas geen tuin, maar ook zonder tuin kun je je heerlijk verstoppen hoor als pup. Ik schrok me een keer te pletter, en heb zeker een half uur overal gezocht naar Arak, nergens te vinden.. Nou heb ik enige ervaring, want mijn ouwe katten willen graag de meest onwaarschijnlijke plekken opzoeken, maar arak?? Lag ie onder het bed. Goed 12 weken oud. Het is nog steeds een favoriete plek voor hem, zijn hele eigen privee plek, zelf bedacht.
lieve groet Betty en Arak

honden page profiel 000000 3 doggies

honden foto van 000

Geweldig allemaal!!
Heb met plezier alles gelezen wat jullie honden en katten hebben uitgehaald.
En dat verstoppen heel leuk allemaal. :-D

gr.Mieke en een poot van Elmo.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Abby waar ben je nou ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^