help!! mijn mechelse herder van 8 maanden valt auto's aan!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

michelle (Gast)

Ik heb een groot probleem mijn hond valt auto's aan! Ik woon op een boerderij waar de hond eerst los liep (wat allemaal goed ging). totdat die van het pad afging. We hebben van alles geprobeert omheining met geluid(hielp niet liep er dwars doorheen). nu zit die aan een hele lange ketting als die buiten is, gaat ook perfect! nu heeft die alleen geleerd alle deuren open te doen maakt niet uit hoe de deurklink staat! en hij ontsnapt dan. als er op dat moment dan een auto aankomt gaat die liggen en springt ernaartoe. Hij is hierdoor aangereden(gelukkig goede afloop!) nu doen we de achterdeur altijd op slot zodat die niet wegkan. maar hoe kan ik hem dit afleren??????

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "help!! mijn mechelse herder van 8 maanden valt auto's aan!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel NikiNiki

honden foto van Niki

Moeilijk., hebben wij met een Jack russel gehad.
Die liep altijd weg, wat we ook probeerden. Dan ging hij zitten wachten en als een auto kwam dan rende hij zo onder de wielen door...Wij hebben hem toen hij een scooterongeluk veroorzaakte herplaats op een boerderij waar de oudere hond hem leerde niet verder te gaan dan het hek.

Hoo pdat je iets vind want deze situatie is niets.
Hij is natuurlijk nog jong, dus hij is altijd netjes gebleven en ineens ging hij weg?

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

ja het was echt van het een op het andere moment. misschien zijn puberteit! zolang die vastzit gebeurd er niks maar als die losbreekt vrezen we voor het ergste. dus misschien gewoon maar heel goed binnenhouden??

honden page profiel marvin&desireemarvin&desiree

honden foto van marvin&desiree

Misschien moet je met hem wel iets vaker naar de stad ofzo:-Dergens waar veel auto's rijden dat werk ook wel wij hebben ook een duitse herder en we wonen midden in de bossen van austerlitz en hier ziet hij ook weinig verkeer en andere dieren.aan de begin deed hij hetzelfde maar we nemen hem veel mee naar de stad dan kan hij ook wennen aan de autos enz enz.gr baasje van smoke.

honden page profiel LinseyLinsey

honden foto van Linsey

Wat doe je verder met de hond? Kan ook vanuit verveling komen zoiets. Toch zeker bij een ras als dit, dat moet bezig gehouden worden.

Groetjes
Linsey

honden page profiel michellemichelle

honden foto van michelle

idd misschien een goed idee om hem mee te nemen naar een plek waar meer verkeer komt!! dat die er wat meer aan went. We gaan altijd naar achter het huis een groot landschap waar die lekker los kan lopen meestal lekker spelen met een bal, of zwemmen achter in de sloot. ook doe ik veel oefenen met kunstjes(vind die heel leuk en word die ook moe van :-) ) daarnaast wandelen door het polderlandschap aan riem(zodat die dit niet verleert(loopt perfect niet trekken oid)totdat er weer een auto aankomt dan! dus geloof niet dat die z'n eigen verveeld! we zijn er de hele dag mee bezig. maar op de een of andere manier ziet die de auto als zijn vijand :-D . bedankt voor de tips!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "help!! mijn mechelse herder van 8 maanden valt auto's aan!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^