Beagle vind de bench niet leuk-wat doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicky en MaggieNicky en Maggie

honden foto van Nicky en Maggie

Hoi mensen,

Mijn buurman zit met een probleempje. Hij heeft een beagle van 9maanden in de zorg(het baasje kan qua gezondheid op dit moment niet voor hem zorgen).
Ze is een heel lief teevje en een dikke knuffelkont :-D

Het probleem is dus dat ze de woning gaat slopen wanneer de buurman er niet is. Dus heb ik hem voor gestelt om een bench te gaan halen zodat ze niet alles kan slopen. Ook heb ik uitgelegt dat hij haar langzam moet laten wennen.
Nu is het zo dat ze, wanneer de buurman thuis is, rustig in de bench kan zitten en er niets aan de hand is. Maar zodra hij weg gaat blijkt het niet meer leuk te zijn, want wanneer de buurman naar huis komt is de bench verplaatst.Bovendien plasst ze in de bench(ze is wel zindelijk en doet het niet wanneer de buurman er is)
Ik heb hem de tip gegeven om het radio aan te zetten wanneer hij weggaat. Dat zal hij vandaag probeeren. ook wil ik hem strax een kong langs brengen om te kijken of het daarmee al over is.

Alleen wanneer diet allemaal niet helpt, weet ik niet wat je nog kan doen.

Het hondje moet niet meer dan 1-2 uurtjes alleen zijn(de buurman is in pensioen) en dan ook hooguit wanneer hij boodschappen gaat doen of zo iets. Maar toch is het leuk en handig wanneer ze gewoon in de bench kan.
Ze heeft trouwens een plastikbench(dus zeg maar een transportbox die ruim voor haar is)

Als er iemand tips heeft hoor ik het graag

Nicky

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle vind de bench niet leuk-wat doen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Vera en de max !Vera en de max ! 3 doggies

honden foto van Vera en de max !

Ik heb zelf 2 knuffelkonten van beagles maar ik heb ze van in het begin gewoon gemaakt met de bench.Eerst altijd een snoepje inleggen en ze gaan er vanzelf in deurtje blijft open, dat doe je regelmatig maar wel deurtje open laten, gewoonlijk vallen ze in slaap en worden ze het gewoon,s!avonds moeten ze in bench met fleece dekentje erop en deurtje toe en ze slapen heel de nacht door!Ze houden niet van een natte bench dus als ze het gewoon is zal ze er zeker niet in plassen! veel succes voor je buurman

honden page profiel Nicky en MaggieNicky en Maggie

honden foto van Nicky en Maggie

s´nachts hoef ze er niet in. Want wanneer de buurman er is is er helemaal geen probleem, dan gaat ze niets slopen en neemt ook zelfstandig rust.
Maar ik zal hem nog een keer uitleggen hoe hij haar eraan moet laten wennen.Ik hoop dat het helpt ;-)

honden page profiel Nicky en MaggieNicky en Maggie

honden foto van Nicky en Maggie

up O-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Deze beagle heeft volgens mij gigantische verlatingsangst. Dit heeft niets met de bench te maken. Een herplaatser ontwikkelt dit heel snel. De man moet het alleen leren zijn superlangzaam opbouwen, nu kan het beestje eigenlijk niet alleen gelaten worden.

honden page profiel *c* 17082010*c* 17082010 3 doggies

honden foto van *c* 17082010

Ben het met Angela eens, deze Beagle heeft verlatingsangst. Zeker omdat hij dit gedrag vertoond als de baas van huis is. Zonder opbouw,en niet gewend aan de bench raakt de hond in paniek. Geef eten in de bench, bouw het op, deurtje open en dicht, gewoon als de baas thuis is. De bench moet zijn veilige haven worden. En dan langzaam opbouwen door naar n ander vertrek te gaan. En doe eens je jas aan en ga niet weg. Bouw het met minuten op, als hij van huis gaat. Het vereist véél geduld. En geef een Kong. Maak geen ophef van komen en gaan, dus niet uitgebreid dagzeggen en begroeten. Ter ondersteuning kan hij DAP gebruiken, een "moedernest geur" waar de hond rustig van wordt. Straf hem niet voor het slopen, het komt voor uit stress en angst. Wat dan alleen maar erger wordt. Succes

honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!! 3 doggies

honden foto van Suzanne & Micky!!

Wij hebben ook een beagle, die niet echt goed alleen wil blijven, is vaak onrustig piepen. Helemaal niet fijn voor hemzelf dus!

Na een ronde uitlaten doen wij hem in de bench met een koekje, en wij doen net of we na boven gaan eigenlijk. Sluiten de deur van de woonkamer naar de gang. Als we in de gang staan doen we onze jassen aan en kunnen zo en paar uurtjes weg.Hij ziet mij dus niet letterlijk weglopen. Als ik via de achterdeur weg ga, is er paniek! Misschien heeft de buurman hier iets aan. succes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Beagle vind de bench niet leuk-wat doen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Mag ik me nog even voorstellen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^