Het sterrebeeld van je hond, klopt het?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Bodhi is een leeuw...Klopt helemaal hoor. We noemen hem niet voor niets 'Prins Bodhi'. Altijd nieuwsgierig, wil in de belangstelling staan en erg eigenzinnig ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het sterrebeeld van je hond, klopt het?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel BellaBella

honden foto van Bella

Ziva is maagd en ik vind nogal wat verschillen tussen de horoscopen. Die van Noortje klopt aardig. Die hier op HP staat niet echt.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Balou is een Schorpioen: dat klopt eerlijk gezegd helemaal niet! O-) Het enige wat klopt is dat hij zeer energiek is met balletjes.

Kyra is Vissen: dat klopt dan weer helemaal perfect! ;-)

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

De horoscoop van Flex (dikgedrukte letters kloppen;

Dit is een hond die je gemakkelijk kunt beïnvloeden en die sterk reageert op de baas. Een gehoorzame hond, op zijn slechtst zelfs slaafs. Deze hond moet je bijna leren voor zichzelf op te komen. Als de hond dat niet kan, dan vlucht hij of zij weg onder de struiken of ver weg van huis en haard. Dan wordt het een zwerfhond. Het is een hond die zo nu en dan rust wil of alleen wil zijn. Geen hond voor een druk gezin!

Hij kan prima voor zichzelf opkomen en is al helemaal niet slaafs. Ooit wel eens een slaafse Bulldog gezien?! Ik niet hoor haha!

honden page profiel BasjeBasje

honden foto van Basje

Onze Bas is weegschaal, en zijn horoscoop past precies bij hem!

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

stier staat er neit bij raar :'(

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

@Asha, stier staat er wel bij. ;-)

Stier
Uw hond is trouw en koppig. De lobbes wordt niet gauw kwaad, maar houdt het wel lang vol als het eenmaal zo ver is. Deze hond is gehecht aan spulletjes en speeltjes en heeft vaste gewoontes. Lekkere hapjes zal de hond zeker niet versmaden, dus let op het dieet. Een kuddedier, dat wel, dus niet te lang alleen laten. Wie van een rustige hond houdt kiest voor een Stier.

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

er zitten wel veel dingen van waarheid in!!! alleen gehecht aan spulletjes niet hij deeld alles en laat ook alles afnemen hahahaha. hij kan heel goed alleen zijn maar houd zeker van onder de mensen te zijn het is geen hond om buiten in een hok te hebben of zo :-D
ja hij is heel rustig maar schijn bedriegt hij kan van heel rustig naar een echte wilde hond veranderen en weer terug :-D

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ps bedankt noortje!! :-D

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^***

honden foto van ***^Noortje^***

@Asha, graag gedaan. :-D De stier zat tegen de ram aangeplakt, daardoor viel de tekst niet op en leek het 1 grote tekst bij de ram ;-)

honden page profiel Sharon & HarleySharon & Harley

honden foto van Sharon & Harley

Harley is een weegschaal :-)

Dit is een hond die meestal erg vriendelijk en aardig is. Een gezelschapsdier dat zich graag inlikt bij de baas. Deze hond is niet graag alleen, integendeel. Alles doet hij graag samen met de baas, de gezinsleden of met andere huisdieren. Het is vaak een mooie hond die aandacht besteed aan het uiterlijk. Je ziet deze hond dan ook trots zijn op een mooie nieuwe halsband. Heeft behoefte aan een prettige atmosfeer en is van slag als er spanningen in de omgeving zijn. Laat deze hond maar niet kiezen, want dat is te moeilijk! Wie van een goede sfeer en comfort houdt kiest voor een Weegschaal.

Ik vind dat alles wel klopt :-D O-)

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Leeuw
Deze hond is een trotse, wat dominante hond. Als de hond in de buurt is zal iedereen dat weten. De hond vraagt veel aandacht en heeft meestal een vrolijk humeur. Krijgt de hond deze aandacht niet op een positieve manier, dan maar kwaadschiks! Dan kun je de hond niet meer uit het oog verliezen omdat het anders mis gaat. Het is een beetje ijdele hond die het prettig vindt om geborsteld en gekamd te worden. Voor de gezondheid heeft deze hond veel complimentjes en buitenlucht nodig. Een mooie outfit wordt door deze hond zeer op prijs gesteld! Wie graag met een hond pronkt kiest voor een Leeuw.

ja! Helemaal Feodorus! ALs iedereen maar oohhh en aahhhh zucht bij zijn prachtige verschijning is hij gelukkig. Zijn oren dienen als franje voor zijn prachtige persoonlijkheid, verder dienen ze nergens toe O-) O-) O-)

honden page profiel Nicky_The (niet meer actief)Nicky_The (niet meer actief)

honden foto van Nicky_The (niet meer actief)

Onze Dribbel is niet dominant, maar wel vol energie.. Dus hij klopt niet helemaal ;-)

honden page profiel Esther & Doortje Esther & Doortje

honden foto van Esther & Doortje

Mijn hondje zit op de grens van leeuw en maagd, maar ik herken haar in geen van beide sterrenbeelden :-)

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem

honden foto van Annelies met  Sem

Darcey is een schorpioen en dat klopt helemaal.

Luka is een maagd, daar klopt niks van, hij zou kieskeurig zijn , sterk op voedingsmiddelen reageren, met sloffen aan komen lopen

Ceasar is een vis, klopt ook niet, daar staat bij dat hij gemakkelijk te beinvloeden is ( ja zeg, het is een teckel, dus niet!!!! ) dat de hond zelfs slaafs naar zijn baas is, niet zelfstandig, niet voor zichzelf opkomen. Ceasar is alles behalve dat wat dara geschreven wordt.

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Hugo is een Leeuw, wat precies past bij hoe hij is en hoe hij zich gedraagt.

Jay-Dee is een weegschaal en ook dat klopt exact bij madam.

honden page profiel babs en tibbie joshababs en tibbie josha

honden foto van babs en tibbie josha

van josha klopt het dus echt wel,

Leeuw
Deze hond is een trotse, wat dominante hond. Als de hond in de buurt is zal iedereen dat weten. De hond vraagt veel aandacht en heeft meestal een vrolijk humeur. Krijgt de hond deze aandacht niet op een positieve manier, dan maar kwaadschiks! Dan kun je de hond niet meer uit het oog verliezen omdat het anders mis gaat. Het is een beetje ijdele hond die het prettig vindt om geborsteld en gekamd te worden. Voor de gezondheid heeft deze hond veel complimentjes en buitenlucht nodig. Een mooie outfit wordt door deze hond zeer op prijs gesteld! Wie graag met een hond pronkt kiest voor een Leeuw.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Kira was van 15 oktober en dus weegschaal.Nou de beschrijving is echt helemaal van toepassing op Kira wilde echt altijd mee en .gedroeg zich op bezoek bij wie dan ook voorbeeldig als ze maar bij ons was.En ook hield ze niet van onenigheid in huis dan was ze van slag en lag zachtjes te mopperen en dat hield pas op als iedereen zich weer rustig gedroeg.

honden page profiel INI    King & YarahINI King & Yarah

honden foto van INI    King & Yarah

Mijn 2 honden zijn allebei toevallig een Steenbok hahah :-D !
En hier hun sterrenbeeld en hun verhaltje !

DE STEENBOK

Dit een harde hond met uithoudingsvermogen, geschikt om mee te lopen op bergtochten of om mee te werken met de boer. Een taaie hond die van simpele dingen houdt. Een beetje moeilijk te benaderen en stug, maar trouw aan de baas en aan het gezin. Een saai beest? Dan ken je de Steenbokhond niet goed. Deze hond kan ineens laten blijken gevoel voor humor te hebben door iets geks te gaan doen. Wie een hond zoekt waar hij van op aan kan kiest voor de Steenbok. Wie zelf houdt van orde en regelmaat heeft hier een goede hond aan.


En het klopt ook nog helemaal haha :-D !
Superleuk om dit zo te lezen.

Groetjes





honden page profiel MackMack

honden foto van Mack

Mack is het allemaal hahahahaha, welk sterrebeeld ik ook pak, er klopt altijd wel iets hahahahahahaha

Sorry hoor, en ik zal wel weer een zondebok zijn, maar wat een onzin pffffffffffffffffffffffffff

honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica

honden foto van Aafke & Chica

Mijn Schorpioentje! ;-)
Dit staat er over de Schorpioen:
Schorpioen
Dit is een type van ruwe bolster, blanke pit. Deze hond komt heel stoer en dapper over en is toch heel kwetsbaar. Een fanaat met de bal of in het bewaken van het huis. Snel uitgedaagd en dan hevig reagerend. Soms is deze hond wantrouwig, maar als hij of zij je eenmaal mag kun je geen kwaad meer doen. Door dit alles is de hond van tijd tot tijd doodmoe. Met deze hond kun je je in duistere buurten wagen want deze hond gaat er helemaal voor om je te bewaken. Maar zorg er wel voor dat er van tijd tot tijd rust is om te herstellen.Wie zelf ook een waaghals is kiest voor deze moedige Schorpioen.

Klopt niet heel erg al wil ze wel even laten weten dat ze er ook nog is ;-)

Eefje (Gast)

Haha,

Boogie is geboren op 13 november en dus een schorpioen, dat zou een hele stoere moedige hond moeten zijn! Boogie is het grootste watje dat ik ken! Die schrikt nog van zijn eigen schaduw, tegenwoordig durft hij al wel op vliegen te jagen, maar als ie ze dan heeft, dan schrikt ie weer!

honden page profiel RowanRowan

honden foto van Rowan

Rowan is een schorpioen, hij is wel nieuwsgierig ,verder klopt er niets van, hij zal gewoon een andere ascendant hebben.bij Tara (vissen) klopt het wel aardig.

honden page profiel viv  viv

honden foto van viv

Het klopt hele maal, zoran is een leeuw dus de koning van de dieren en van ons O-) O-)

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Indy (herder) is leeuw en hij kan als je hem te streng denkt aan te pakker zeker dominant terug doen! Ook gaat hij vaak naast vreemde staan en ze zielig aankijken om dan te horen dat hij braaf is :P

Leeuw
Deze hond is een trotse, wat dominante hond. Als de hond in de buurt is zal iedereen dat weten. De hond vraagt veel aandacht en heeft meestal een vrolijk humeur. Krijgt de hond deze aandacht niet op een positieve manier, dan maar kwaadschiks! Dan kun je de hond niet meer uit het oog verliezen omdat het anders mis gaat. Het is een beetje ijdele hond die het prettig vindt om geborsteld en gekamd te worden. Voor de gezondheid heeft deze hond veel complimentjes en buitenlucht nodig. Een mooie outfit wordt door deze hond zeer op prijs gesteld! Wie graag met een hond pronkt kiest voor een Leeuw.

honden page profiel samantasamanta

honden foto van samanta

haha binky en lisa zijn ram maar het klopt niet helemaal

Ram
Uw hond is energiek en actief (een echt Rammetje) en kan flink doordrammen. Eigenlijk is de hond wat strijdlustig. Om deze dappere hond kun je niet heen en liefst laat de hond dat ook meteen merken. De hond wil de leiding nemen met deze dominante eigenschappen, ook de baas krijgt te maken met deze sterke wil. Het is een pittige hond, die je mee kunt nemen op een sportieve vakantie.

Binky is eigelijk niet heel energiek en actief ze dramt soms wel door.
en lisa is helemaal niet dominant ;-) maar juist wel weer energiek en actief

honden page profiel anoukanouk

honden foto van anouk

nee klopt niks van. slecht 1 of 2 zinnen. maar grotendeels komt het totaal niet overeen

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Als de info klopt die ik heb gekregen dan is mijn meisie een schorpioen.

Schorpioen 24/10 - 21/11 .
Schorpioenhonden zijn erg loyaal en nieuwsgierig. Als je ze al op jonge
leeftijd goed/vriendelijk behandeld dan uit zich dat in trouw naar de baas
toe voor het leven. Worden ze al jong slecht behandeld, dan zal het
terugwinnen van hun vertrouwen een langzaam en moeilijk proces worden. Ze
hebben de neiging om te happen als ze slecht behandeld worden. Deze honden
zijn intimiderend naar andere honden toe. Zelden zullen ze zich in een
confrontatie terugtrekken. Ze zitten vol opgekropte energie en hebben veel
beweging nodig om dit kwijt te raken, je kunt dan ook uitstekend wat
ondernemen met ze. Hij is waaks en zelfverzekerd en heeft een consequente
opvoeding nodig.

De karakter van mijn meisie klopt wel met het karakter van de schorpioen. Ik zelf ben een tweeling met als ascendant schorpioen, dus weet niet of dat een goede match is.

honden page profiel AndreaAndrea

honden foto van Andrea

Cooper is een ram. De horoscoop van de encyclopedie klopt niet, Cooper is namelijk helemaal niet dapper.. ;-) Hij is ook niet dominant, en heeft meer een will to please, dan een sterke eigen wil.

De horoscoop van noortje klopt wel redelijk. Hij is dol op aandacht en knuffelen, :-D

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Uw hond is energiek en actief (een echt Rammetje) en kan flink doordrammen. Eigenlijk is de hond wat strijdlustig. Om deze dappere hond kun je niet heen en liefst laat de hond dat ook meteen merken. De hond wil de leiding nemen met deze dominante eigenschappen, ook de baas krijgt te maken met deze sterke wil. Het is een pittige hond, die je mee kunt nemen op een sportieve vakantie.

Bruce is een ram. Energiek en actief klopt wel. Doordrammen past goed bij hem. Hij kan ontzettend doorzeuren, hij blaft dan niet maar praat/kreunt en op een gegeven moment gooit hij zijn wolvengehuil in de groep, als niemand luistert :-D
Dapper... Ja, maar wel voorzichtig.
Hij kan dominant zijn, maar is ook wel onderdanig. Pittig is hij zeker, een sportieve vakantie kan hij wel waarderen, denk ik.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het sterrebeeld van je hond, klopt het?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: constant likken (zichzelf)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^