Hoe kwam je op de naam van je hondje?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

De naam Hugo hebben we gekozen omdat we een naam moesten verzinnen met een H, we vonden honden namen niet leuk en hebben toen voor een kinder/mensen naam gekozen.

Jay-Dee heet officieel Jenni-Daisy, omdat we puur Jenni niet leuk vonden maar JD wel hebben we de naam geschreven zoals je hem uitspreekt Jay-Dee.

Mandy heet officieel Githa-Daisy op haar stamboom, ze komt van een fokker waarvan wij 2 jaar eerder de dekreu gebruikt hebben voor een nest en mijn partner is daar verliefd geworden op 1 van haar teven die Mandy heet. Hij wilde dus perse dat als er een teefje uit het nest van 1 van haar teven met onze reu kwam, dat ze Mandy zou heten.

shannon (Gast)

Als je je hond in het echt ziet
Weet je vanzelf de naam! ;-)

honden page profiel Laura&RoxyLaura&Roxy

honden foto van Laura&Roxy

Ik heb een namenlijst van meisjesnamen voor honden opgezocht. Samen met mijn moeder hebben we een top: 20,15,10,5 en 3 gemaakt, na de top 3 zetten we de top 3 in volgorde van leukst naar minst leukst en alle twee hadden we dezelfde volgorde! Roxy was onze nummer 1!!!!!!!! En dat is ze nog steeds natuurlijk! ;-)

honden page profiel CharlieCharlie

honden foto van Charlie

Wij hadden de naam Charlie al gevonden voordat we wisten welke hond we zouden krijgen. We moesten aan snoopy denken en dat baasje heet dus Charlie. Dus we vonden het wel grappig om het hondje zo te noemen.

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Ik heb gekeken op internet onder de letter i
Ik wou een korte lieve roepnaam en ja hoor, ik zag het helemaal voor mijn ogen:-D
Ioki kom hier... ioki zit ...enz  en ik zag ook mijn hondje die we de dag nadien konden afhalen in het asiel
en dat was het, IOKI ;-)

honden page profiel Bear  en Sayen :-PBear en Sayen :-P

honden foto van Bear  en Sayen :-P

Onze eerste BD hete Babs. Ik vond de naam wel leuk, voor een bordeauxdog. Stel je voor een dog die met de kop schud en met zijn lippen flapperd Bbbbbbbbabs. Mijn soort humor.
We waren op zoek naar een vriendje voor Babs en dat werd Buddy. De naam spreekt voor zich.
Tieska komt van een fokker uit Belgie zij was de laatste uit een H nest. Ze had al haar stamboomnaam dat was Hicha. We vonden die naam niet mooi. Vandaar dat het geen Hicha is gebleven maar Tieska is geworden.
Onze oude buren hadden een klein hondje kruising maltezer deze heet Beer. (Kei lief en schattig, voor altijd puppy uiterlijk.)Ik heb dat altijd een leuke naam gevonden. Alleen die van ons weegt ongeveer 57Kg meer en is daarom gezegend met de naam Bear. ;-)

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko

honden foto van Marissa & Zuko

De vuurprins van avatar heet Zuko. 
Dat wordt de naam van de pup.

honden page profiel PetraPetra

honden foto van Petra

Toen onze hond kwam als herplaatser wisten we zijn naam nog niet.
Ik vond Casey wel een hele leuke naam maar ja dat vond zoonlief weer niks.
Mám JIJ hebt de hond gekozen dus ik vind dat ik het recht heb om de naam te kiezen.
Nou ken ik zijn voorkeuren dus ik wilde wel inspraak (één van onze cavia's heet Anakin omdat baasje een starwars liefhebber was).
Maar na wat onmogelijke namen te hebben genoemd kwamen we uiteindelijk uit op Rasta (hij heeft een voorliefde voor dreadlocks én een poedel heeft krullen) dus zonder bloedvergieten werd het dus Rasta hihi. 
Rasta heette trouwens origineel Nero maar Rasta vinden we dus allebeide veel leuker.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^