Vannacht heeft Terry voor het éérst alleen beneden geslapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B.

honden foto van Marianne v. B.

Tot de dag van gisteren, had Terry (ruim 3.5 mnd. oud) 's nachts alleen nog naast mijn bed geslapen.
Ik wilde haar, voordat ze de nachten beneden zou gaan doorbrengen, éérst wennen aan het alleen kunnen zijn. En dat dan met kleine stapjes. Eerst gewoon overdag, beginnende met 'n kwartiertje ongeveer. Dat ging heel goed, dus vervolgens steeds wat langer.
Ook dat lukte prima.

Nu heeft ze al een paar keer s'avonds wat uurtjes alleen gezeten. Dus gisteravond "moest ze eraan geloven"... 'n hele nacht alleen blijven beneden!
Wat ik hoopte (en eigenlijk al dacht) gebeurde; ze heeft geen kik gegeven en is de hele nacht rustig alleen beneden geweest!
Ik was benieuwd wat ze zou gaan doen beneden, want ik heb geen bench voor haar. Terry kon dus vrij rondlopen in de huiskamer, keuken en in de gang. Toen ik net boven was, hoorde ik haar een beetje rondsnuffelen in de gang. Ik keek bovenaan de trap even stiekem naar beneden, ze vond het best vreemd zag ik aan haar.
Even later liep ze naar binnen, is "ergens" in de huiskamer gaan liggen en ik hoorde vervolgens niets meer.

Vanmorgen had ze niets gedaan, ook stond en lag alles ook nog op z'n plaats, kortom: Missie geslaagd!!Terry's eerste nacht alleen is probleemloos verlopen! :-D



Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vannacht heeft Terry voor het éérst alleen beneden geslapen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

knap hoor Terry :-D toppie

honden page profiel anoukanouk 3 doggies

honden foto van anouk

WAUW wazt goed :-D
bravo aplaus :-D

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra 3 doggies

honden foto van Gio en Kyra

Wauw, wat goed zeg! :-D

Mijn pups zij net zo oud, maar ze zitten 's nachts in een puppyren. Ze zijn wel vanaf het begin alleen (nou, met z'n 2en natuurlijk ;-) ) 's nachts beneden.

Probleem is dat wij een trap in de kamer beneden hebben, en aangezien ze al trap kunnen lopen (mag niet van ons, hoor!), denk ik dat ze naar boven stieren als ze de kans krijgen. Misschien een kinderhekje aanschaffen?

Je hebt wel een heel lief en knap hondje!

honden page profiel chaitanchaitan 3 doggies

honden foto van chaitan

Goed zo Terry :-D

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B.

honden foto van Marianne v. B.

Ja, goed hè, van mijn kleine (beetje grote) dappere Terry!

Ja, Conny, ik heb ook een (kinder)hekje voor de trap naar boven. Dat heb ik speciaal voor Terry gekocht, want ik ben alláng uit de kleine kinderen.:-D
Bovendien ben ik een BBL-er. Hahaha... dat wil zeggen: Bewust Bench-Loos! Ik wil dat mijn hond altijd gewoon los rond kan lopen in huis. Dat vind ik niet alleen prettiger voor Terry zelf, maar ik vind het ook een veilig gevoel.
Niet alleen in het geval van eventuele inbrekers, maar ook voor als er iets anders aan de hand zou zijn. Als de hond vrij rondloopt, hoef je 'm ook niet eerst uit de bench bevrijden, wanneer er iets zou gebeuren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vannacht heeft Terry voor het éérst alleen beneden geslapen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Bankstel schoonhouden.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^