zyn jullie dan niet ongerust?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel vincentvincent

honden foto van vincent

hallo,
vaak zie ik bij mensen de hond op de oprit liggen of bij boeren ofzo blijven die in de buurt van het terrein en soms zijn de baasjes of boer de hele dag we.
zouden jullie het durven of doen jullie dat?
ik zou het niet durven want als iemand bono meeneemt of bono ziet een kat O-)
wat vinden jullie hier van

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zyn jullie dan niet ongerust?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel vincentvincent

honden foto van vincent

uit O-)

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

als ik een hond zou hebben zou ik dat never nooit durven, maar ik ken wel honden die op de oprit liggen maar die blijven dan ook alleen op de oprit

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja echt begrijpen doe ik dat dus ook niet. bij mij aan de overkant ligt een labrador reu, een schat van een hond, ze gaan gewoon weg, de hele dag, die hond ligt dan daar. aan de weg kant. ik let op. soms ligt tie op de middenweg, dat zie ik dan, en roep ik hem even bij me, zodat tie weer op het gras gaat liggen, nee zelf zou ik dat nimmer doen, een hond blijft een hond, kan altijd wat gebeuren, mijn bamse zit veilig, daar kan niemand binnen komen, en ook bamse kan er niet uit, een dubbele deur.

honden page profiel SuusSuus

honden foto van Suus

ik kom uit een klein dorpje woon nu in een stad
in het dorp waar me ouders nog steeds wonen zou ik dat doen hier niet hier kan dat niet te veel verkeer katten enz enz daar kan het als daar een kat loopt kan die hem hooguit het weiland in volgen meer niet hier vliegen ze dan de straat op en daar komt nog bij dat je indd ook nog de kans loopt dat je je hond kwijt bent omdat iemand hem meeneemt

Niet dat die van mij zomaar met iedereen meegaat want ze zijn in het begin als ze iemand niet kennen een beetje schuw

honden page profiel JAZZJAZZ

honden foto van JAZZ

zal bij mij nie gebeuren, ik woon aan een hoofdweg, absoluut onbetrouwbaar, en een hondje blijft een hondje, een poes kan al genoeg zijn ...

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Nee, ik niet. wij wonen op een boerderij en hebben regelmatig de buurhond in de tuin lopen. Ik zou doodongerust zijn.

honden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×

Ik denk dat de mensen die op een boerderij wonen een hele andere band met hun dier hebben. Vaak blijven de dieren ook op de deel of in de keuken. Meestal niet in huis. Ik denk daarom dat je het dan ook niet kunt vergelijken met een gezelschapshond!!!


Enne....ik hoef niet bang te zijn dat mensen Sil mee zouden nemen. Sil houdt niet van vreemde mensen!!! :-D

honden page profiel SennaSenna

honden foto van Senna

Geloof dat er speciale halsbanden en omlijningen gekocht kunnen worden maar of dat echt hondvriendelijk is dat weet ik niet

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik doe dat niet en ik zou het ook niet durven.

honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

Of lopen los en kom je als bezorger, sta je daar stokstijf in te schatten wat voor hond het is, lief of....

Een andere bezorger viel voor mij in 1 dag, en kwam op een nieuw adres, waar ik nog nooit was geweest. Daar liep een hond die haar in de rug en arm hapte :'(

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Ik weet van 1 buurman dat 2 honden van hem zijn verongelukt, onder een auto gekomen. :'(

honden page profiel LiesbethLiesbeth

honden foto van Liesbeth

Ik heb ook wel meegemaakt dat tijdens een gezellige fietstocht een klein hondje onder de heg kwam gestoven bij een boerderij en naar mijn enkels hapte, wat een schrik dan.

Mijn vorige hond kon ik los in de voortuin of op straat laten liggen als ik bezig was, bleef liggen tot ik klaar was met tuinieren. Mensen vroegen hoe ik het haar geleerd had, dus niet, ze was zo.

De 2 boefjes die ik nu heb zouden nooit rustig blijven liggen, alles is interessant, poezen, mensen, honden

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Tja ik wil de eerste wel eens zien die zich waagd aan een doorgewinterde erfhond, want het erf is alles voor die hond en zal dat tand om tand verdedigen.
Dus dat stelen zal niet snel gebeuren, daarbij lopen 9 van de 10 keer altijd katten op een boerderij, dit vanwege de muizen, dus het groeid allemaal met elkaar op.

honden page profiel BrienneBrienne

honden foto van Brienne

hier zit de hond ook altijd achter het hek. als hij aan de overkant een schaap maar een beetje zijn pas zit versnellen, een kat, konijn of andere hond ziet, dan is hij pleite. We hebben al een keer een hond met een gebroken poot gehad door een auto (die ook nog eens veel te hard reed) en dat willen we niet nog eens. We letten dus extra goed op. wij hebben trouwens ook ervaren dat een hond achter het hek ook niet altijd veilig zit. of als je er zelf mee wandelt. Wij hadden tot een paar jaar geleden een heeel klein boomerhondje: Scruffy. We woonden nog in ons oude huis en ze zat gewoon achter het hek. Maar schattig als ze was, zat ze de hele dag achter dat hek naar iedereen te blaffen en te springen. Toen heeft iemand haar een keertje meegenomen. Mijn vader ging haar zoeken en toen zat ze in een auto die verderop langs de weg stond geparkeerd. Uiteindelijk belandde mijn vader met de eigenaar van de auto op het politie bureau, want die mensen bleven beweren dat het hun hondje was. Gelukkig had mijn vader de papieren en konden we haar weer meenemen. Een paar jaar later, toen we verhuisd waren, hebben ze haar nog een keer meegenomen. s avonds liet mijn vader de honden altijd los uit, dan was er toch niemand op straat. Maar nu was het kermis geweest. Een paar zatlappen slaan eerst mijn vader neer en nemen vervolgens dat hondje mee! Gelukkig hebben ze haar ook weer terug gebracht... :-)

honden page profiel vincentvincent

honden foto van vincent

oke dan ben ik niet de eningste O-)

honden page profiel //

honden foto van /

NOOIT doen. Mijn hondje is een keer 's morgens de weg overgestoken. Zonder dat ik dat doorhad natuurlijk en toen is ze onder de auto gekomen. We hebben er echt alles aangedaan maar uiteindelijk moest haar voorpootje eraf. Super sneu!

honden page profiel Rocky & IvonneRocky & Ivonne

honden foto van Rocky & Ivonne

Nee rocky , die zou niet rustig blijven liggen...vind alles zo intresant dat hij toch eens kijkje moet nemen...doch als ik thuis ben en de deur staat open gaat hij er niet snel vandoor...blijft staan kijken in deuropening...hou wel oogje in het zeil dan ;-)

Heb wel geen erf of oprit , maar zou het ook niet durven...zou niet gerust zijn om hem zo alleen daar te laten.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

zou ik niet doen.........

honden page profiel Fiona en RossiFiona en Rossi

honden foto van Fiona en Rossi

Rossi mag als het zomer is (of i.e.g. lekker weer) in de voortuin, en achter het huis, Voor het huis is het afgesloten met hekje, en achter met een laag stukje gaas, Ze zal niet weglopen, maar ik laat haar dan ook niet alleen, ondanks ik 99% zeker ben dat ze er niet tussenuit vliegt. Rossi is nl. nooit alleen, ben altijd bij haar, of mijn man. Ze houdt ons altijd in de gaten en komt snel kijken als ze ons even niet ziet.
Maar even een puntje; denk ook dat je een erfhond niet kan vergelijken met een gezelschapshond.

honden page profiel millymilly

honden foto van milly

nee ik zou dat ook niet doen
ben bang dat ze mee genomen worden
hier gaan ze de tuin in als het mooi weer is

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz**

honden foto van Bugs      **Taz**

Taz is altijd binnen als wij ergens heen zijn. Ik zou het niet kunnen..
Als ik thuis ben dan wil hij nog wel eens lekker op de oprit gaan liggen of lekker in de tuin, maar dan zie ik hem wel altijd..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zyn jullie dan niet ongerust?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^