Hebben jullie wel eens bekijks buiten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik dus wel, ik had net publiek. Ik had Dobby zijn tuigje om gedaan, flexi aan het tuigje geklikt, en hem te water gestuurd/ toestemming gegeven om te zwemmen. Plons!

We waren bij de sloot om het luisteren in het water te oefenen. Nu zijn we daarmee pas sinds kort bezig, dus nu nog geen resultaat. Ik probeer Dobby een speciaal commando te leren om eruit te komen: "kom er maar uit!". Dan krijgt hij lekker vers vlees uit het bakje wat ik bij me heb. Nu moet ik hem nog binnen hengelen, maar... hopelijk gaat het in de toekomst beter. ;-)

Ik loop langs de waterkant mee terwijl Dobby zwemt. En ik roep hem: "kom er maar uit". Hengel, hengel. Hij sprong er zelf uit, kwam bij me, kreeg lekkers en mocht weer PLONS!

Zie ik ineens een vrouw aan de overkant van de sloot staan met een kind in een buggy. Die stonden ons te bekijken terwijl we trainden. Ze bleven even staan ook.

Hebben jullie ook wel eens bekijks terwijl je traint?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie wel eens bekijks buiten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Amanda-Djyant, Chinca & KyraAmanda-Djyant, Chinca & Kyra 3 doggies

honden foto van Amanda-Djyant, Chinca & Kyra

Leuk. het leuke is zoieso als mensen mee genieten van je hond(en). Hier bij mij in de buurt zijn vooral de kinderen helemaal gek van mijn hondjes. Ze komen vaak bij me aan de deur om te vragen of ze met ze mogen wandelen. Djyant, de allerkleinste is een beroemdheid hier in het dorp. haha.
Leuk. succes met trainen met de waterrat :-D

honden page profiel phrenyphreny 3 doggies

honden foto van phreny

ja ook wel, maar vooral als boedha geen zin heeft en ondeugend gaat doen, niet luisteren, dan komen er altijd net toevallig allemaal mensen langs om te kijken hahaha

honden foto van Kitty  & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*•

ja heb met Ilisha toen ze 5 maanden was savonds op de parking van de GB gaan trainen toen waren er geen auto's en een heel groot parkingterrein. komt er een man aan die ooit pakwerk als les gaf en hij kwam terwijl ik Ilisha had opgeroepen en in een apportje liet vliegen naar me toe om te vanalles en nog wta te vragen en aan te horen dat hij vroeger les had gegeven aan mechelse en duitse herders op de ipo bij een terrein vlak bij ons ;-)

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper 3 doggies

honden foto van Diesel & Bumper

Wat leuk zeg, die training van jullie. Nee, wij oefenen meestal in een weiland zonder bekijks ;-)

honden page profiel Noortje **Roxy**Noortje **Roxy** 3 doggies

honden foto van Noortje **Roxy**

Krijg veel blikken van mensen die voorbij fietsen.. Ik zie ze denken, laat die hond lekker lopen. Maarja leer haar nu om goed naast te blijven lopen, dus dat gaat met draaien en stoppen en veel braaf. Maar ga gewoon verder.

Moet eerlijk zeggen dat ik bij jou ook wel even had gestopt om te kijken. Is toch een mooi gezicht :-D

honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas 3 doggies

honden foto van      Evelien & Midas

@phreny
haha ja dat heb ik ook altijd.
net als hij iets niet doet of ik hem niet meekrijgt gaan mensen kijken O-)

honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas

honden foto van      Evelien & Midas

Niet meekrijgt = niet meekrijg

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

niet tijdens trainen(doe ik niet) maar wel tijdens het wandelen :-D

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

yep oefen altijd hier voor de deur op het grasveld. en een vrouw vond dat ik het zo goed deed. dacht dat ik zelf les gaf hahahahaa. myriam

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

haha ja hoor :-)

als wij trainen met dogdance/gehoorzaamheid op een voetbalveldje bij ons achter staan er wel eens mensen te kijken en vaak beginnen ze ook nog spontaan een praatje te maken van ooh wat goed.... O-)

honden page profiel BellaBella 3 doggies

honden foto van Bella

uhm ja, hier ook wel eens bekijks... toen juffrouw Ziva zich middenin een kudde schapen had gestort.... was niet echt een trainingssituatie dus maar wel een groot publiek O-)

Ik blijf zelf ook wel eens kijken naar een hond die zich heerlijk aan het vermaken is zoals jouw hond.

honden page profiel ACABACAB 3 doggies

honden foto van ACAB

Ja over het algemeen wel maar ja dat komt omdat Diablo nog een pup is he,de meeste mensen vinden dat geweldig :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Elke dag heb ik bekijks met Bodhi. Iedereen vindt hem zo lief, schattig, knap... Ik speel ook veel met Bodhi met een Jolly Egg-bal en geef hem daarbij commando's. Blijkbaar vinden mensen dat erg interessant.

honden page profiel diane en tankdiane en tank 3 doggies

honden foto van diane en tank

ja ook hier krijg ik reacties van wat kan je mooi zitten als fietsers voorbij fietsen. en ook van ruiters die voor bij komen.
zo leuk en dan nog de mensen die vragen of ze hem mogen aaien en als we op een bankje zitten samen hoor je mensen ook vaak lachen want tank zit graag op een bankje met zijn oogjes dicht te genieten van het zonnetje.

honden page profiel susannesusanne 3 doggies

honden foto van susanne

ik ben op dit moment heel erg bezig om onze hond te laten wachten voor de stoeprant
en haar dan ook even rustig te laten wachten
maar ik heb nu al twee keer gehad dat iemand dacht dat ik de hond daar liet poepen O-)

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Hhahahah... leuk zwemles voor Dobby.. ;-)
Leuk hoor..!! :-D

Nee, er lopen hier bijna geen mensen als publiek..

Alhoewel ik van de week een ouder echtpaar/toeristen had die bleven staan kijken - zij waren aan het fietsen ..

Zij waren zeer verbaast hoe snel Sterre de ballen vond en terug bracht die ik in de maïs gooide..

Dit wilde die man ook wel eens doen..! ]

Maar ook de bal - die de oude baas in de maïs gooide - was na twee keer knipperen met je ogen weer terug gebracht... ;-)

Leuk toch als mensen zien dat je Dobby zo leert komen en zwemmen.. ;-)

Ga zo door...

Anoniem (Gast)

Hier zijn de kinderen gek op mijn jacks, vooral op de jongste, Luca. Als ik ze toestemming geef dan rennen ze over het veld met mn twee hondjes achter hen aan, vinden ze helemaal geweldig!
Ook kent iedereen mijn hondjes, ze gaan altijd mee. En er zijn niet veel mensen hier uit de buurt die 2 jacks hebben en dan een bruine én een zwarte haha; ze noemen me ook altijd die hondengek haha.
Bij de blokker is er een vrouw die altijd even naar buiten loopt als ze buiten zitten te wachten om ze te aaien, en als ik sigaretten haal bij totaal gemak zijn ze ook het middelpunt van de aandacht.

Vooral als ik Luca alle truukjes laat doen die hij nu kent, en soms gaan ze helemaal mis maar als ze goed gaan dan komen er regelmatig mensen bij staan, in de zomer heb ik altijd een groepje die staan te praten bij het veldje waar ik train. En als ik dan klaar ben en de hondjes lekker rond mogen rennen ga ik even bij hun staan.
Ik train vooral voor het bejaardencentrum en de oudjes gingen in de zomer buiten zitten om ons bezig te zien en die klapten echt als iets goed ging haha! Dat vond ik wel heel leuk, en heel leerzaam voor Luca want die kan dan wennen aan publiek.

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

die bovenste reactie was dus van mij. O-)

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Haha ja hier ook, niet alleen met 't wandelen maar ook tijdens de cursus. Er komen dan vaak heel veel oudere mensen of gehandicapte mensen die 't helemaal geweldig vinden om alle honden te aaien.

Toen beer nog een super pupje was kreeg we ook regelmatig "ahhhh" te horen, en natuurlijk ook veel mensen die 'm wouden aaien. Als we soms voor de socialisatie door de stad liepen dan waren we soms langer bezig met alle mensen die 'm wouden knuffelen dan met 't wandelen haha.

honden page profiel JeffeJeffe 3 doggies

honden foto van Jeffe

Ja heb ik ook vaak.

Meestal ook op de verkeerde momenten. Zo zat hij dit weekend plots neer langs de rand van de straat en wou hij niet meer meewandelen. Hij staarde naar een vrouw die wat verder afkwam en gaf mij geen aandacht. De vrouw kwam dichter en hij bleef maar kijken en mij negeren. De vrouw stond even stil en begon toen te lachen, ze riep 'Hah, blijkbaar vind je hond mij leuker'. Op zich wel grappig maar ik vond het wel wat vervelend. ;-)

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van oukje

Ik train niet maar als ik wandel met de dames dan kijken wel veel mensen om als ze voorbij lopen of fietsen! 3 dezelfde teckels zie je niet vaak! ;-)

honden page profiel MexxMexx 3 doggies

honden foto van Mexx

Vaak genoeg, ik heb geloof ik de enige opgevoede hond hier in de omgeving. Dus men is al snel onder de indruk als ik Mexx tijdens de wandeling stukjes laat volgen, stukjes doggiedance doe, etc en in het bos, dat hij komt als je roept (blijkt voor mensen toch iets wonderlijks te zijn :-s), dat hij apporteert en in de hand afgeeft etc :-D
Ach we hebben hier ene simpel publiek.

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

@Mexx:
Dat is hier ook het geval hoor. De meeste honden zijn onopgevoed luisteren nergens naar en doen waar ze zin in hebben. Laat staan dat ze kunstjes kunnen! Daarom sta ik denk ik ook in de belangstelling haha.
Ik ben blij dat mijn honden goed sociaal zijn anders waren ze al een paar keer in gevecht gekomen met honden die hier gewoon van hun baas weglopen als ze andere honden zien haha.

honden page profiel sannesanne 3 doggies

honden foto van sanne

hier ook hetzelfde elke dag.

1. omdat ik met 4 honden loop (das schijnbaar bijzonder) ik wordt dan ook vaak gevraagt of ik een hondenuitlaatservice ben.

2. ik heb een sheltie, die door anderen altijd een kleine lassie wordt genoemd.

3. en vooral om onze sint bernard wordt er vaak gestopt of gestaart, 'kijk daar loopt beethoven'.
ik snap het wel vindt het ook wel eens lachen, je ziet ook niet zoveel sinten hier.

het leukste vindt ik altijd de kleine/jonge grietjes hier..''die is het mooist, neeee die vindt ik het mooist, ohhhh die grote dan die is ook mooi..mogen we even aaien''hahaha zo lief..

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. 3 doggies

honden foto van Anita.Langen.

Ja hier ook als hij in de riem gaat hangen,omdat meneer een andere kant op wil lopen als ik... O-)

honden page profiel Toos (en boxer Kiara)Toos (en boxer Kiara) 3 doggies

honden foto van Toos (en boxer Kiara)

Ja regelmatig....
Doordat Kiara soms wel meer als een uur achter de gordijnen op de vensterbank hangt, met daarbij mijn vitrage ooit half over der kop, is dat vooral een apart gezeicht als je buiten over het trottoir wandelt en dat ziet, en blijven regelmatig volwassenen maar ook kinderen voor onze raam staan te kijken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja met Bamse, heb ik zeker bekijks, er is geen andere newfoundlander waar ik woon, bamse is de enige newfoundlander daar, en ja eerlijk, bamse lijkt op een beer. waar we ook komen ze oogt veel bekijks.

en ik ? eerlijk, ik ben trots op dr. hahahaha :-D

als iemand tegen me zegt, jee wat een pracht hond, bekijk ik bamse direkt met andere ogen, en zeg dan, ja u heeft gelijk. hahahahaha

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Ja hoor, ook hier veel bekijks :-)

Hoorde pasgeleden nog dat een vrouw tegen haar man had gezegd dat er altijd zo´n jong meisje O-) met haar hond zo mooi ´s morgens altijd aan het trainen was. Ze vond het alleen zo heel erg vroeg :-D

Ik trainde oftewel speelde meestal met Lucky hier op een groot weiland met wat huizen aan de overkant. Dit deed ik meestal rond een uurtje of 6 of kwart over 6 ´s morgens. Liet hem hier altijd lekker rennen en spelen met de bal ondertussen oefeningen.

Voordeel was dat het voor die vrouw toch te vroeg was, of net iets te ver van hun huis ;-) haar man vertelde haar dan toch maar dat ik het was dus dat dat jonge meisje toch niet meer zo jong was/is :'(

honden page profiel RowanRowan 3 doggies

honden foto van Rowan

wij trainen niet , maar kinderen uit de straat vragen wel eens of ze Rowan en Tara mogen ,,sturen"ze bedoelen dan aan de riem met ze lopen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie wel eens bekijks buiten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
^