Hebben jullie wel eens bekijks buiten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JeroenJeroen 3 doggies

honden foto van Jeroen

Niet heel veel, ik "train" tijdens het wandelen vaak met gewoon wat losse oefeningen tussendoor dus dat lijkt niet echt op trainen :-)

Waar ik wel eens leuke reacties op krijg is als we onderweg iets van 6 jumps over lage hekjes maken die een grasperkje afschermen. En onderweg is een stenen muurtje van een paar meter lang en 50cm hoog waarop we een paar oefeningen doen en dat iemand vroeg of ik ook mee wou doen aan Holland's got talent.

Maar de opmerkingen die waar ik het meest om moet lachen zijn van kinderen van een jaar of 7 :-) "Wouw wat een vet coole hond" en "Mam! die hond heeft een hele grote p*****l!" (wat volgens mij best meevalt)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie wel eens bekijks buiten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

hahaha leuk zeg :-D
als ik soms een beetje train met mijn oppashonden kijken er ook soms mensen... maar dan wordt ik altijd een beetje zenuwachtig haha O-) :-)

honden page profiel Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjeWaka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

als ik ze mee de stad in neem, en mijn vriend gaat een saaie computerwinkel in, of een winkel waar de honden niet in mogen, dan blijf ik vaak buiten en train een beetje. dan krijg je ook veel bekijks. maar vooral met waka de blue merle krijg je al bekijks als je rondloopt of op een terras zit. maar iedereen vind het altijd zo mooi hoe ze luisteren en hoe ze kijken.....

ze kunnen ook wel heel cute kijken als ze een snoepje willen O-)

honden page profiel HondenboelHondenboel 3 doggies

honden foto van Hondenboel

ja hoor als hij netjes naast loopt dat is blijkbaar iets wonderlijks bij kleine hondjes O-)
en dat hij niet naar iedere andere hond toe mag en dan dus ook doorloopt met mij verbaasd ook nog steeds veel mensen, omdat hij klein is denken veel mensen blijkbaar dat hij zelf mag beslissen wat hij doet dus de meeste vinden me te streng, liever opgevoed dan zelf uitgelaten etc haha

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Hier kan je beter vragen of ik wel eens geen publiek heb buiten. Vooral 's zomers als er veel toeristen zijn is het erg. Soms wil ik snel met de honden de baai langs en zijn alle bankjes bezet. Kom ik dus niks verder. Iedereen wil weten wat voor honden het zijn en veel mensen willen ze op de foto zetten.
Afgelopen zomer was het bijna elke dag wel raak dat de honden poseren moesten. De honden vinden al die aandacht geweldig, dus dat wordt nu weer afkicken voor ze.

honden page profiel millymilly 3 doggies

honden foto van milly

ik train mijn hondjes niet maar heb wel altijd bekijks en vragen over ze
mijn hondjes hebben altijd de zelfde riemen aan
tuigjes
en in de winter als het echt koud is hetzelfde jasje
daar mee hebben we veel bekijks
en ook kinderen vragen of ze met de hondjes mogen wandelen
maar daar zeg ik nee op

honden page profiel happyjan*happyjan* 3 doggies

honden foto van happyjan*

ja O-) iedere dag mensen zijn stik jaloers

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Gea

Nee, wij wonen buitenaf, een kilometer of 5 buiten het dorp. Alleen als de toy australian shepherds mee naar een wedstrijd gaan dan zijn er veel mensen die toch willen weten wat voor ras het is en hebben we altijd wel aanspraak.

honden page profiel leony met Binkyleony met Binky 3 doggies

honden foto van leony met Binky

Ja echt wel met de vorige hond was me baasje binne een kwartier weer thuis ,nu doen we er wel een uur over :-D maar dat komt nu door dat ik een puppy van 2 maanden was .Dat me baasje mijn kreeg dan heb je altijd heel veel aandacht en bekijk,s .vooral als ik een groote tak van 2 meter wil mee nemen ,en als het me dan niet lukt ga ik er maar naar blaffen .

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

Ja , ik heb heel veel bekijks met saartje saartje is een blacke en tan getijgerde teckel en die heeft niemand in de weide omgeving daar bij heeft saartje ook nog eens geen staartje zo geboren.
iedeer die saartje niet kent staat met open mond te kijken,
jee wat is dat nou voor hond ben er al aangewent zelfs mijn man kennen ze als hij met saartje loop.

honden page profiel dunja de hussen dunja de hussen

honden foto van dunja de hussen

ik heb eens 2 hele klassen als publiek gehad.
toen danté 2 weilanden was overgeschoten om bij een grote groep koeien te komen. ze vondt ze wel interresant tot ze allen opstonden. .had me hart in me keel was zo bang dat ze haar wat zouden doen. ik dus schreeuwen naar 1 jaar oude danté terwijl zij aan het vluchten was van een kudde koeien. komen er 2 klassen langs met een aantal leerkrachten. is dat uw hond mevrouw..... JA!@#*U@$^
ze hadden een school uitje bij een boereij ofzo ... maar dit vonden ze ook wel erggg. grappig

honden page profiel Do&PipDo&Pip

honden foto van Do&Pip

Ja, wij hebben ook bekijks alleen hoeft Pip er niks voor te doen. De mensen stormen zowat op ons af... Klinkt leuker dan het is hoor ;-)

honden page profiel Janneke , Milo & LolaJanneke , Milo & Lola

honden foto van Janneke , Milo & Lola

Ik train elke dag met Lola op het veld hier voren met de 5 mtr lijn en moet zeggen dat ik idd soms wel eens bekijk heb. Maar dat is meer van de oudjes in de buurt die aan het jue de boulle (hoop dat k het goed schrijf) zijn. Ik word meestal bekeken omdat ik tegen me honden loop te kletsen op straat. Goed gedrag belonden en dat doe ik dmv mijn stem. Als Lola ergens langs kan lopen (bv mensen, struiken) zonder erop te reageren beloon ik haar uitbundig. Ik heb bijnamen voor me hond wat er ook wel vaker voor zorgt dat mensen nog eens over de schouder kijken. Mijn Jack Russel zijn bijnaam is Piel. Dat is kerkraads dialect. Nederlandse betekenis is eigenlijk niet zo netjes, maar de dialecte benaming past bij hem en als k hem zo noem wordt ie helemaal blij.
Mijn Amstaff teef heet Lola, maar word meestal Lolita of wieffie genoemd. Ook dan kijken mensen meestal raar en verwachten een kleine ras hond en geen amstaff.

honden page profiel Janneke , Milo & LolaJanneke , Milo & Lola

honden foto van Janneke , Milo & Lola

Email ff aan O-)

honden page profiel Karin Karin

honden foto van Karin

O heel leuk is dat....

Ik kijk zelf ook graag naar andere honden.
Zeker naar de uitdrukking van de honden, is een leke bezigheid :-)

honden page profiel Janneke , Milo & LolaJanneke , Milo & Lola

honden foto van Janneke , Milo & Lola

Ik vind het zelf ook leuk om naar andere honden te kijken. Zeker als ik een staff of bulldog zie, knoop meestal wel een gesprekje aan met eigenaren. Dit kan helaas alleen niet wanneer mijn Jack erbij is. Hij denkt dat ie een "super" grote hond is als ie aan de lijn loopt, en heeft dan de drang om Lola (amstaff 9 maanden, 4x zo groot) moeten te beschermen. O-)

honden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)

Niet tijdens trainen want dat doen wij niet.

Maar wel tijdens het lopen. Dan loopt mijn kat ook mee en op het grasveld rollebollen die twee over elkaar heen.Ze zijn echt vrienden en spelen wat af op dat moment. Mensen vinden dat heel leuk om te zien vooral omdat hond en kat toch eigenlijk vijanden zijn.

En als ik op de scootmobiel zit en Boomer tussen mijn benen zit op de plank en heerlijk geniet van het ritje en om zich heen zit te kijken.

honden page profiel Mirjam & Odi!!Mirjam & Odi!!

honden foto van Mirjam & Odi!!

Wij hebben veel bekijks als we een wandeling over het strand maken en hij lekker kan zwemmen en rennen,het nadeel is bij Odi dat hij er geen genoeg van kan krijgen en dan aboluut niet naar huis wil.Hij gaat dan liggen op het looppad en zet geen stap verder(behalve als ik terugloop richting strand....wat het ik dus niet doe O-) )Je ziet mensen dan echt kijken en lachen...is ook idd lachwekkend maar niet op dat moment voor mij,kan die eigewijs dan wel achter het behang plakken :'(

Maar jah....af en toe moet je baasje ff voor paal zetten hé :-D
Het resultaat O-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

hier in het dorp noemen ze jazzy en poppy de olijke tweeling.en mensen blijven ook altijd staan en lachten als ze weer eens hun hart ophalen en achter elkaar gaan aanrennen.de mensen vinden jazzy en poppy zo lief en jazz en pop spelen dan ook met allerlei honden.jazzy noemen ze wel eens vosje ;-)
kinderen willen graag met ze wandelen maar dat doe ik maar niet.


grt noor en een pootje van jazzy en poppy

honden page profiel CynthiaCynthiabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Cynthia

hihi, ja ik probeerde Donna van de zomer te leren de bal uit het water te apporteren.
dus, lange lijn, en commando apport en inhalen die boel

Afijn, er loopt hier een drukke weg langs de wetering en er kwamen allerlei opmerkingen,
zo van, : die kan goed zwemmen,
tot , acchhhhh wat zuielig moet ie in het water????

Oordelen mensen toch makkelijksoms he?
Afijn, elke keer uitleggen hoe lekker ze zwemmen vidnt heeft geen zin.... :'(

honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie

honden foto van Floor en Fiefie

grappig verhaal en...jazeker :-D
ik leidt fiefie altijd af met wat lekkers als er een grote hond langs komt ivm haar angst-agressie naar grote honden (luidkeels blaffen) dus dan loop ik er met een overdreven boog omheen en maar dat koekje voor haar neus, moet je ze zien kijken hahaha!:-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hebben jullie wel eens bekijks buiten?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
^