wie kent de brokken van Markus-Muhle?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

Heeft er iemand ervaring met dit soort brokken? Het zijn koudgeprste brokken 100% natuurprodukt.
Heb net een staaltje gekregen samen met het maandblad Woef. Gaf mijn honden hier een paar stukjes van en blijkbaar vonden ze het lekker(ze vinden alles wel lekker hoor!) Maar zou toch graag even horen wie deze brokken kent, geeft en wat de bevindingen zijn.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wie kent de brokken van Markus-Muhle?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Ik ken de brokken, heb een keer een proefzakje gegeven. Hier vind je een topic erover: http://www.hondenpage.com/hondenforum/35782/kent-iemand-het-merk-markus-m%C3%BChle?.php

Daisy vond ze ook lekker. Het is een brok met goede prijs/kwaliteit-verhouding, maar het is niet een topbrok qua ingredienten.

honden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)

Ik heb het een tijdje gegeven.
Paco deed het er goed op maar Salta niet, teveel granen... en hij stond in no-time vol bulten op zijn buik.

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

Dank je wel Meike, heb het even doorgelezen.
Zijn er nog meer mensen die dit geven enne.....ben even benieuwd hoor, want de één zegt goed, de ander heeft klachten....welk is nu een goede brok???
Ik kan er echt niet van meespreken door het feit dat ze elk 2 stukjes gehad hebben( vond het er nu niet zo direkt smakelijk uitzien)dacht eerst dat het een proefzakje met snoepjes waren O-)

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Tja, of het een goede brok is verschilt natuurlijk per hond. Dat is met elke brok, de ene hond bevalt het niet zo en de ander heeft geen problemen.

Maar als je naar de ingredienten kijkt zijn bijvoorbeeld Orijen en Acana Grainfree hele goede merken, omdat: vlees is het hoofdaandeel van de brok (60%-70& vlees), er zitten weinig koolhydraten in, het vlees komt uit diervriendelijke dierhouderij (ik ben van mening dat dat ook gezonder is), er zit gedeeltelijk vers vlees in (hoe minder bewerkt hoe beter). Maar die merken zijn wel wat duurder, dus je moet er wel wat meer geld voor over hebben.

Markus Muhle heeft als voordeel dat het op lage temperatuur geperst is, lager dan bijvoorbeeld Farmfood en Biofood Geperst en veel lager dan geexpandeerde/geextrudeerde brokken. Daardoor hoeven er minder synthetische vitaminen worden toegevoegd, want door de lagere temperatuur worden minder vitaminen onwerkzaam dan met de hogere temperaturen.

honden page profiel J.J. 3 doggies

honden foto van J.

Ik heb dit een tijdje gevoerd aan mijn honden maar ben dan overgestapt op kvv. Kenzo de hond van mijn ouders krijgt nu al een tijdje de markus muehle en hij doet het er super goed op ;-)

Iris (Gast)

Bij ons krijgt onze hond (een bouvier) al een tijdje Markus Muehle en ze doet het er goed op!! :-D :-D

honden page profiel jessicajessica 3 doggies

honden foto van jessica

Ik heb het heel even gevoerd aan mijn puber. Hij deed het er erg goed op, maar helaas was het niet goed voor mijn oudje. Dat lag niet aan de brok. Vorig jaar is haar baarmoeder weg gehaalt en daarom mag ze nog maar weinig eten. Ze krijgt van haar oude voer (geexpandeerde brok) 155 gram 2x daags. Nu was de caloretische waarde van de markus muhle hetzelfde, dus mocht ze daar ook maar 155 gram van. Markus Muhle is geperst en daardoor is de brok zelf veel zwaarder. Dit betekende dat ze er maar een heel klein handje van mocht hebben. Het is een grote hond, dus dat vond ik echt te weinig.

honden page profiel jannettejannette 3 doggies

honden foto van jannette

indy zit sinds 3mnd. ook op marcus muhle,
hiervoor cavom gehad,beviel ook goed,
maar kon dit in dl niet verkrijgen,
dus toen overgestapt op muhle.

indy vindt het heerlijk,krijgt er 2x in de week rodi bij en vis/ei enz.

dus hier géén klachten!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wie kent de brokken van Markus-Muhle?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: eventuele zwangerschap
^