Honden zij aan zij midden op de weg!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Niet actiefNiet actief

honden foto van Niet actief

Gister ochtend moesten we vroeg weg, maar dat feest ging niet door. Midden op de weg renden er twee hondjes zij aan zij, vrolijk, hijgend en vol energie op avontuur. Ik schrok me dood! Me vriend zet de auto stil, was gelukkig rustig op de weg. Ik uit de auto gesprongen en geroepen: kijk 's, koekje, kom maar! nou, mooi niet dus! Die krengen rende gewoon door over weg vlak langs de trambaan. Denk je dat er verder nog iemand stopt, nou mooi niet! Iedereen scheurde gewoon voorbij. Wij weer verder met de auto er rustig voorbij daarna vol gas naar de eerste de beste inham en weer de auto stilgezet, ik er weer uit, Hummer springt achter mij aan de auto uit, gelukkig bleef hij wel bij me. Stopten die hondjes zodra ze mij zagen (echt zo van, sh*t ons avontuur is voorbij). Dus ik pak Hummer en roep: kijk 's, vriendje, oh wat un liefie, kom maar kijken, toe maar. Stond ik 's morgens op de weg met een hoog stemmetje en onze hond als lokeend. Maar ze kwamen wel!Wij ze opgepakt en in de auto gezet. Doet de kleinste van het stel nog lelijk naar Hummer ook. Er zat helemaal niks van dat beest bij. We wilde er met 1 effe op stap zitten we er met 3! We moesten echt weg anders werd het te warm voor Hummer. Wij naar het politiebureau, dat was het dichst bij. Daar werden ze op de luchtplaats gezet met een bak water en in de schaduw. Toen ik ze nog even een aai wilde geven voelde ik bij de kleinste 1 grote viltpartij en bij het halsbandje kreeg ik me vinger er niet een tussen, dus die heb ik gelijk afgedaan. 's Middags even naar de politie gebeld, toen bleek dat ze al weer waren opgehaald door een zeer blijde eigenaar. Ik had voorgesteld dat ze de dierenbescherming konden bellen maar dat is blijkbaar niet gebeurt. Als het goed is worden we nog teruggebeld door de agente, ik wil weten of ze misschien nog verzorgingstips heeft opgedragen aan die mensen (de agente heeft zelf ook honden dus ik neem aan van wel maar je weet maar nooit). Ik had nog een andere agent gesproken en die was er niet blij mee dat de dierenbescherming er niet aan te pas was gekomen. Daar is nu weinig aan te doen. Ik wil proberen om het adres van die mensen te achterhalen en als ze er oren naar hebben wil ik voorstellen dat ze de hondjes naar de trimsaloon brengen en ze laat scheren. Als ze de vacht zelf niet kunnen borstelen, of ik het voor ze zal doen. Het is een heel verhaal geworden maar moest het even kwijt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden zij aan zij midden op de weg!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm 3 doggies

honden foto van Gonnie&Storm

Het is maar goed dat er mensen zin zoals jij die van dieren houden.Wie weet wat er gebeurt zou zijn als je ze had laten lopen.Heel goed gedaan hoor.

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena 3 doggies

honden foto van Shamilla & Zena

jeetje... lekker dan.. de weg is niet echt een plaats om lekker rond te scharrelen....

goed dat je actie ondernomen hebt!!!! waren er maar meer mensen zoals jij ;-) gelukkig een happy ending voor de hondjes

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

gelukkig bestaan er nog goede mensen op de wereld.
Toppie dat je dit gedaan hebt :-D :-D

honden page profiel Niet actiefNiet actief

honden foto van Niet actief

We knepen 'm wel hoor. Op het moment dat er een auto langsreed zat ik met m'n handen voor mijn ogen. Was veels te bang dat ik iets te zien zou krijgen wat ik nooit meer van me netvlies af zou krijgen. Toen we ze in de auto hadden kon ik wel janken van opluchting. Zo'n moment kost je 10 jaar van je leven ;-) maar het is voor een goed doel geweest. Qua de verzorging zit me toch nog niet echt lekker dus hopen dat daar nog een oplossing voor gaat komen. Ga daar in ieder geval erg me best voor doen.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

wat een actie,super gedaan


hoop dat je nog iets hoort van die mensen

honden page profiel Niet actiefNiet actief

honden foto van Niet actief

Ik hoop het ook. Ik ga ze nergens op aanvallen maar wil wel subtiel duideljk maken dat er echt iets aan de verzorging gedaan moet worden. Als ik wat van ze hoor of van de politie en meer weet laat ik het gelijk weten. Het was wel een hoop actie zo 's morgens :-) Was in ieder geval gelijk goed wakker. ;-)

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. 3 doggies

honden foto van Anita.Langen.

gelukkig bestaan er nog goede mensen op de wereld.
Toppie dat je dit gedaan hebt :-D :-D

honden page profiel Niet actiefNiet actief

honden foto van Niet actief

Heb de politie gesproken. Ze hebben er wel wat van gezegd dat het bandje erg strak zat en dat een trimbeurt niet overbodig zou zijn. Ze moesten nog even een nieuw bandje kopen, maar een halsbandje zit niet in een paar dagen zo strak als deze zat, wat kan ik om zo'n stom antwoord link worden zeg. De hondjes reageerde wel blij toen ze hun baasjes zagen, dat was voor de politie het voornaamste. De baasjes hebben niet om onze gegevens gevraagd en politie geeft hun gegevens niet aan ons omdat de baasjes daar ook niet om hebben gevraagd. Ik hoop dat de baasjes er echt iets mee doen. Ik hou m'n ogen goed open in de buurt of ik ze misschien zie en dan zal ik er echt HEEL subtiel iets van zeggen.

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Zo, goede actie van jullie!!

Als de politie niet blij is dat de dierenbescherming er niet bij was geroepen, kunnen zij ze zelf inschakelen toch?

Die eigenaar zal wel even een flinke uitbrander gekregen hebben. Gelukkig was hij/zij blij dat de hondjes terecht waren.

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

War fijn zeg dat je dit hebt gedaan. Je moet er niet aandenken wat er kan gebeuren.Ik hoop dat je het adres van de eigenaren vind.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden zij aan zij midden op de weg!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Bye bye bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^