Het sneeuwt!! Déru als wentel teefje!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Vanmorgen heel vroeg naar de bos ,!/2 6 en toen even rusten! Toen de borstels en herderskam gepakt en Déru haar winterjas uitgedaan. Ik sta iedere keer weer verbaasd wat een berg haren er uit komt. Vuilnis zak vol!! Déru vindt het heerlijk om zo onder handen genomen te worden Ze draait van de ene op de andere zij, buik , wat je maar wil. De keuken zag wit van de plukken maar ze is eindelijk voor het grootste gedeelte haar onderwol kwijt. Na 1 1/2 uur flink doorgeborsteld te hebben was ze weer sneeuwwit ..Geen teken , geen vlooien gewoon weer een knappe bejaarde dame!!! Stofzuiger erdoor en klaar!!! Morgen nog even de haren van de voetjes bijknippen!! Vinden jullie honden het ook zo heerlijk om geborsteld te worden.??? Wel een lamme linkse arm van het borstelen en een lamme rechtse van het constant HPen. Maar met dit weer hebben we veel tijd om te relaxen!!! Ons wentelteefje ziet er weer goed uit!! :-D ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het sneeuwt!! Déru als wentel teefje!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

ze vinden het zalig vooral onze boris die gaat zingen als hij gekamt wordt ;-)

honden page profiel Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjeWaka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

die van ons vinden het inderdaad ook heerlijk, en zeker waka kan je dan alle kanten op draaien. leg haar dan op tafel, eerst op haar ene zij, dan draai ik haar op de andere zij, ze vind alles prima! ;-)

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

hier vinden ze het niet geweldig om geborsteld te worden

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Lola hoeft niet veel geborsteld te worden, buiten de ruitijd borstel ik haar zelden. Zij ondergaat dat lijdzaam en probeert steeds weg te lopen ;-)

Kan me wel voorstellen dat Deru het heerlijk vindt, wat een vacht zeg, een vuilniszak vol, lijkt me echt een opluchting voor haar.

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

Noa laat zich goed borstelen, alleen de achterpoten heeft ze totaal niet graag ! :-)

honden page profiel ingeinge 3 doggies

honden foto van inge

jaaa Yori vindt het heerlijk!!! Die vond het niks toen hij hier net kwam, maar inmiddels gaat hij er heerlijk voor liggen!!! Erg leuk..
Er was ooit eens een aflevering van ik geloof hart van Nederland, waar een vrouw was die van hondenhaar/onderwol truien breidde!!!! Misschien een idee voor jou? ;-) Wat dacht je van hondenwollensokken? O-)

honden page profiel NatasjaNatasja 3 doggies

honden foto van Natasja

Mijn hond borstel ik elke dag.Ze vindt het volgens mij niet zo fijn maar ja het moet wel gebeuren.Dan kam ik haar gewoon voorzichtig dan blijft ze wel liggen.

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Dobry een kuvasz hoef je tussendoor ook maar zelden te borstelen en wassen nooit!! Ze hebben een beharing die uit plukken bestaat en je moet altijd even wachten als ze beginnen met ruien tot de plukken los gaan laten! De nieuwe vacht zit er al weer onder! Déru is in de 13 jaar die ze nu is nog nooit gewassen en de vacht blijft gewoon wit!!
Inge van kuvasz -haren spinnen ze ook wol. De haren worden wel meestal gemengd met schapenwol omdat de haren te zacht zijn, Heb zelf jaren achter elkaar de haren gespaard voor iemand die er garen van spinde!!

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Haha, dus ze loopt er weer schitterend bij?! :-D Goedzo!
Hier is borstelen ook altijd wel een feestje.
Of nouja, ik doe alsof het geweldig is, en Bram doet ook alsof hij het heel leuk vind.. Hahaha! ;-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat zal ze er weer mooi bij lopen.De onzee vinden borstelen maar matig

honden page profiel BrienneBrienne 3 doggies

honden foto van Brienne

Wat zal ze blij zijn dat die onderwol weg is en wat zal ze er prachtig uitzien!

Onze honden vinden borstelen hartstikke lekker. Richy alleen wat minder. Die krijgt er na 2 minuten vaak al genoeg van, maar dan ben ik natuurlijk nog niet klaar. Volgens mij heeft hij gewoon geen zin om stil te zitten. Toen we ouwe Max nog hadden, duurde het altijd een eeuwigheid bij hem, omdat hij voor hij bij ons kwam altijd geslagen werd. Hij vond het dus niet prettig om op sommige plaatsen aangeraakt te worden, dat moest dan met heel veel geduld en lieve woordjes heel zachtjes gebeuren. Bandu vindt het heerlijk, die gaat er languit voor liggen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Het sneeuwt!! Déru als wentel teefje!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: lekker scheeeef....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^