'zo ga je toch niet trainen?' :-)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Ik ben nogal een meisjesmeisje, beetje een tutje haha en zal me niet snel (euh nooit) in het openbaar vertonen zonder een crempje op, mascara en een toonbare outfit.
Als we op agility zijn pas ik natuurlijk mijn schoeisel aan (stevige wandellaarzen maar wel modieus :-p) en draag kleding die gewoon lekker zit maar toch leuk.
Maar bij de allround trainen we binnen, op een betonnenvloer met gras-tapijtje.
Dus houd ik gewoon mijn dagelijks kleding aan en prop wat lekkers in mijn zakken :-D

Dit geeft geregeld leuke taferelen :-D
Zo kwam ik bv vorig jaar in de zomer rustig meedoen in een rokje, shirtje, slippers/hoge sandaaltje en een zonnebril in mijn haar omdat ik net van terras of zwembad kwam.
In combi met een 40 kilo herder staat dat nogal misplaatst, schijnt ;-)

Vooral mannen kijken je misprijzend aan of schudden hun hoofd. De vraag:'ga jij zo meedoen?' of opmerking:'zo ga je toch niet trainen', vliegen me om de oren.
Men zit zich altijd te verheugen (hardop) op het moment waarop ik over mijn hakjes struikel, Mexx mijn slippers probeert te pakken, in mijn rokje gaat hangen of mij onderuit trekt etc.

Maar gelukkig lach ik altijd het laatst :-D
Dacht iemand nu echt dat ik er zo bij ging lopen terwijl Mexx dat gedrag zou vertonen of ik niet wist waar ik mee bezig was :-p

Daarnaast trainen we onder omstandigheden die vaak nog beter zijn dan die dagelijks op straat. Dus waarom zou ik dan andere kleren aantrekken?
Haha, ach ik zie het probleem niet en met mij meer mensen op les en de instructeurs.
En het levert mij en mijn vaste medecursisten geregeld gratis koffie of een traktatie op omdat men een weddenschap afsluit met de mensen met commentaar :-p

Zijn er hier meer dames of heren die dit te horen krijgen?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'zo ga je toch niet trainen?' :-)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SuusBGSuusBG 3 doggies

honden foto van SuusBG

haha, leuk!
Nee krijg dit nooit te horen, mede omdat ik niet zo'n meisjesmeisje ben ;-)
Maar vind dat het niet uitmaakt hoe je je kleed hoor, bij ons op behendigheid loopt iedereen er weer anders bij ;-). maakt mij niet zoveel uit, zolang je er goed op kan lopen en je je hond er niet mee in de weg zit/pijn mee kan doen vind ik het best ;-)
Maar tis idd te verwachten dat je dat soort opmerkingen krijgt.

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Haha, ik zie het voor me!
Je mede cursisten maar vol leedvermaak wachten totdat je outfit je in de weg gaat zitten. Lekker pech voor hunnie!

Ik krijg dat soort opmerkingen nooit, komt misschien omdat ik er op les meer als een boerenlummel bij loop. Mijn honden zijn namelijk niet "leuk outfitje proof".

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Haha leuk verhaal :-) en je hebt gelijk waarom voor trainen iets anders aan trekken als normaal waarmee je op straat met de hond loopt.

Ik herken het niet omdat ik meer het type ben dat vergeet haren te kammen of in de spiegel te kijken, s ochtends voordat ik de hond uitga laten en dit rustig in een oude trainingsbroek die lekker zit doe :-) en ik ook nooit (hoge)hakjes of een minirok aanheb:-P.



honden page profiel els 2els 2 3 doggies

honden foto van els 2

:-) :-) :-)
Zo ging ik voor het eerst van mijn leven een show lopen. Nooit gedaan, nooit gezien. Ik dacht; Laat ik er netjes uitzien. Dus, laarzen met een hak en een soort van kokerrok aan. Nou, gaf het bukken al een probleem met die rok, je had me moeten zien toen we in een soort van draf door de ring moesten lopen. Ik leek wel een Geisha, zo schuifelde ik door die ring.
Was toen misschien niet de beste keus van die dag. ;-)

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Haha, bij mij is het juist weer anders. Ik denk dat de mensen van de hondenschool mij buiten het cursusveld niet zouden herkennen. Op cursus: afzakkende outdoorbroek en een shirtje/oude trui. Normaal: rokje/jurkje en hakjes.

Wel leuk dat het je af en toe iets oplevert! :-D

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

:-D Els, wat ben je toch een heerlijke gekkerd! :-D

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Groot gelijk Loes!! Ik ga ook niet vaak zonder make-upje de deur uit!! Voel ik me goed bij!! En van die kleding daar moet je je zelf lekker in voelen!! Is jouw keus toch! Zie liever eentje er zo bijlopen dan al die dames en heren die denken dat als ze gras onder de voeten hebben onmiddelijk een joggingbroek of trainingspak aan moeten> Sorry voor de mensen die dit dragen. Kan wel lekker zitten en makkelijk te wassen zijn , maar ik vind het niet uitzien! Iederzijn smaak!Laat ze maar lekker een gokje wagen! Zolang je maar niet op de naaldhakken het gras komt verticuteren is voor mij alles goed!! :-) :-D

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

hahha leuk!

Ik ga ook echt nooit zonder make-up de deur uit. Ik zal maar net iemand tegen komen dat is altijd O-)

Mn vriend moppert ook altijd dat ik te lang doe over een outfit uitzoeken naar de puppycursus. Kom meestal ook niet met de gemakkelijkste kleren aan, een witte broek bijv O-)

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! 3 doggies

honden foto van Dobber!!!

Hm... Ik zou idd ook weddenschappen afsluiten ;-). Ik ben niet op cursus maar ik zou denk ik gewoon mijn normale kleren dragen: rok of trainingsbroek, tshirt en schoenen ;-). Voor mij geen hakken (dan stuiter ik alle kanten op...).

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Geef je groot gelijk hoor, waarom omkleden als het zo goed kan?

Ik zorg zelf meestal wel dat ik wat makkelijker kleding aan heb en vooral makkelijke schoenen/laarzen.
Gewoon een spijkerbroek, sportschoenen o.i.d. + natuurlijk m´n make-up :-D

Lucky is best wel een spring in ´t veld en dat mag ie van mij ook rustig tegen mij aan doen, geen probleem. Dat kun je na afloop training dus ook vaak aan m´n kleding zien :-D

Afgelopen maandag was er bij ons helaas iemand op training die een korte broek en een paar ballerina schoentjes aan had en daardoor eerst niet mee wilde trainen???? Ze was bang voor teken e.d.. Dan denk ik echter wel van, waarom trek je dan zoiets aan?

honden page profiel Snoo......Snoo...... 3 doggies

honden foto van Snoo......

Ha ha grappig, zie het helemaal voor me.
Ik was een meisje-meisje totdat we een hond kregen. Zal niet zeggen dat ik nu een slons ben, maar toch een stuk makkelijker. Ga vaak naar het bos, dus dan loop ik niet snel in mijn mooie kleding, vind ik zonde, maar goed als het in de kast blijft hangen is natuurlijk ook weer zonde ;-) .

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Esther haha dat is echt t toppunt, naar training komen en dan niet mee willen doen vanwege de kleding die je aanhebt LOL

honden page profiel Angel, Google & GadgetAngel, Google & Gadget 3 doggies

honden foto van Angel, Google & Gadget

Mijn pup vind mijn rokken erg leuk..... kruipt eronder en dan hoor je soms ineens een PIEP van een speeltje vanonder mijn rok komen......tja, dat zorgt voor hilarische momenten natuurlijk!

Maar ik ben nog niet op hakken naar de puppycursus geweest. Ook puur omdat ik Google nog niet onder appel heb en hij uberhaupt nog niet netjes aan de lijn loopt. Ben bang dat ik met mijn harde hakken op zijn pootjes ga staan. Nee, een ballerinaatje is dan prettiger voor mijn gevoel.

Maarre, in trainingspak op het veld.....nee, dat zal je mij ook niet zien doen hoor.

honden page profiel MexxMexx

honden foto van Mexx

Haha, kijk mij boeit het echt niet wat je aantrekt op les, maar vind het altijd zo bijzonder dat anderen dat blijkbaar wel vinden.

Als ik buiten wandel in de zomer heb ik ook mijn normale kleding aan, kijk voor het bos verwissel ik een paar schoenen en laat ik mijn witte broek even achterwege, maar op de allround les hoef ik ook geen arre stunts uit te halen.
Een stukje sneller wandelen, eens bukken om wat voer weg te leggen, Mexx even tillen etc, daar blijft het bij.

Ohja, ik ben nogal van de strakke planning.
Zo heb ik bv vanavond voor de agility eten bij de ouders en erna een verjaardag. Om niet te laat bij de verjaardag aan te komen trek ik mijn verjaarsoutfit vast aan met aangepast schoeisel zodat ik na de les alleen Mexx hoef af te zetten.
:-D
Als ik van de trainkleren was dan zou dat betekenen dat ik na de les eerst nog moest omkleden en optutten :-D

honden page profiel JapjesJapjes 3 doggies

honden foto van Japjes

grappig om te lezen :-D
wie het laatst lacht lacht het hardste en dit ben jij :-D

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Leuk verhaal.
Ik ga meestal makkelijk gekleed naar de training.Maar als jij je zo wilt kleden dan doe je dat gewoon. :-)

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Ik ben ookal een paar keer op beertje zijn poten gaan staan, toen hij iedere keer van links naar rechts liep enz. O-) auwa! laat staan met hakken O-)

Ik zou ook geen trainingspak aantrekken, een trainingsbroek is wel lekker als pyamadag, maar niet op cursus vind ik O-)

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

nou wat is er mis met in alle tijden er goed uit zien. ik bedoel je weet maar nooit wie je tegen komt ;-). en ja die mensen op die curses zullen vast jaloers zijn :-D. en verder ik loop met roxy wel eens na school. soms besluut ik opeens na school laat ik langs gaan. wat ook heel leuk kan zijn laatst ik met mijn hakken witte broek en arbandjes enzo naar roxy. gaan roxy en ik naar het hondenstrand gaat er een herder met zwarte poten op mijn wittebroek staan. val ik over een tak omdat mijn hak blijft haken en roxy gaf een pootje en trok zo mijn armband kapot met haar nagels. dus ik kwam terug als een zwerver :-D.
liefs naomi

honden page profiel Dewi • Promise • DuukDewi • Promise • Duuk 3 doggies

honden foto van Dewi • Promise • Duuk

Haha! Ik zie je daar al lopen, klaar voor de disco ;-) Waarom ook niet? Als jij je prettig voelt en het trainen wordt niet belemmerd. De mannen zullen het vast niet erg vinden. Beter dan met Eukanuba fleecevest, werkschoenen met stalen neuzen en een cowboyhoed op ;-)

Ik wandel/train in verschillende outfits. Soms inderdaad mijn dagelijkse kleding (die vrouwelijk kan zijn, maar niet altijd even uitgesproken, ligt eraan wat ik die dag doe of ga doen).

Maar ik kan ook rondlopen op wandelschoenen met een fleecevest (nee, niet van Eukanuba) O-)

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Ik stond ook altijd tip-top erbij op de puppycursus. Haha! Kreeg vaak reacties als : Zozo, ben je er klaar voor?!
Had gewoon lekker m'n laarsjes aan, spijkerbroekkie en een topje (het was hoog zomer!)
Ik vind het helemaal prima, iedereen moet er lekker bij lopen zoals hij/zij dat zelf wil. Zolang ik niet tegen een string, bilspleet of een ander lichaamsdeel hoef te kijken vind ik het prima. :-D

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Mij maakt het niet uit of jij graag 'opgemaakt en meisje' gaat trainen, maar onlangs hadden we iets in die lijn voor op cursus.
Komt dus ook een jonge vrouw aan met haar border collie, witte broek en halfhoge hakken. Kijkt eens boos naar Sasha en haar compagnon omdat die goede dag wilden zeggen en sneert 'ik heb een witte broek aan en wil ze zo houden.' Wij denken er het onze van, maar ze is dus nog geen tien minuten in de les en wie begroet haar heel onstuimig? Haar eigen border collie, twee zwarte voeten op haar broek, en blijkbaar vond hij het nog niet genoeg, dus deed hij dat nog maar eens over.
Eerlijk? Ja, ik was er op aan het wachten! En ja, ik vond het zeker grappig. Maar wij trainen ook wel buiten op een stoffig/modderig veld. ;-)

honden page profiel els 2els 2 3 doggies

honden foto van els 2

:-) :-D ;-) YMY en de bende van 7.

honden page profiel Marjolein en Noa en kleine LeviMarjolein en Noa en kleine Levi 3 doggies

honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levi

Ik ga ook zker niet zonder make up de deur uit!!!! :-D Maar op curcus ga ik niet in mijn rokje...dat dan weer niet

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey 3 doggies

honden foto van Sky & Hailey

'Haha was nu natuurlijk heel erg benieuwd na jou foto`s maar staat niet echt een duidelijke van jezelf op ;-) Ik ga ook meestal niet zonder make-up de deur uit en probeer er toch altijd wel netjes bij te lopen haha maar met een rokje trainen zou ik echt niet aan beginnen, meer omdat dat met sky leuke taferelen zou opleveren haha O-)

honden page profiel Jacqueline & AmyJacqueline & Amy 3 doggies

honden foto van Jacqueline & Amy

Heb met de curcus altijd een makkelijke broek en schoenen,had van de week een leuk zomertruitje aan moesten we in een kring sta ik tegen over een man,nou dat was een leuke inkijk voor die man dus als ik moest bukken.Dus let volgend keer wel op dat me truitje iets hoger is.hahahah...maar wat heb ik net gelachen om al die leuke reacties hierboven zeg.Maar trek vooral aan waar je je lekker in voelt.

honden page profiel Snoo......Snoo...... 3 doggies

honden foto van Snoo......

Een rokje met een legging zou ik dan wel weer doen. Als je dan bukt dan sta je niet gelijk met je hele hebben en houwen bloot.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Tja, als je je er maar prettig in voelt. Make-up heb ik al jaren niet meer opgehad. Mijn ogen zijn zo gevoelig dat alles wat ik op oogleden en wimpers doe me acuut gaan irriteren. Dan heeft het ook geen zin om de rest van het gezicht wél te doen. En toen ik door een trage schildklier in December ineens véél aankwam... nu loop ik in legging en zeer onverzorgd erbij.

Maar, al 5 van de 11 kilo kwijt die ik aangekomen was. Als ik nog 3 kilo kwijt ben kan ik weer normaal in mijn spijkerbroeken. O-) Als ik dan nog even terugkan naar de 65, kan ik ook weer in andere broeken. :-)

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey 3 doggies

honden foto van Sky & Hailey

Nou wilma haha das overdreven hoor!
Je ziet der toch goed uit op je foto`s ;-)

honden page profiel Heidi & BobbyHeidi & Bobby 3 doggies

honden foto van Heidi & Bobby

Haha, mooi verhaal. Ik zie het helemaal voor me. Hoewel ik zelf meestal wat makkelijks aan heb, vind ik het niet zo gek als je in een mooie outfit komt. Buiten de cursus draag je dat toch ook en dan moet je ook gewoon met de hond kunnen omgaan. ;-)

De trainster van de puppycursus waar ik naar toe ga vertelde laatst ook zo'n mooi verhaal. Kwam iemand keurig opgemaakt, mantelpkaje aan, klik klak op haar hoge hakken aanzetten met haar hondje voor de cursus. Geeft ze zo het riempje over, nou, alsjeblieft, wanneer kan ik hem weer ophalen? Die had even niet begrepen dat het de bedoeling is dat je zèlf met je hond aan de slag gaat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "'zo ga je toch niet trainen?' :-)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: puppybezoek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^