Ik zie nog niet echt verbetering?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Het is niet dat ik het erg vindt maar meer dat ik me afvraag of ik al verbetering had moeten zien. Onze pup is ruim 5 maanden en ze blijft nog steeds alles pakken. Schoenen, afstandsbediening, sokken, ... eigenlijk alles waar ze bij kan ;-). Ik blijf het afpakken en haar iets van haarzelf geven. Maar ik zie helemaal geen verbetering. Nogmaals, het maakt me niks uit, hoort erbij :-) . Tis meer dat ik me afvraag of het vreemd is dat ik nog geen verbetering zie of dat dit normaal is?! En met welke leeftijd het dus minder zou moeten worden/stoppen?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik zie nog niet echt verbetering?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Marjolein en Noa en kleine Levi

geen idee....noa doet dat eigenlijk niet en nooit gedaan!
Als we weg zijn ligt ze in de gang....dan kan ze het ook niet doen!
Ik zorg eigenlijk altijd dat alles opgeruimd is..dan valt er ook niks te pakken

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Is het niet gewoon verveling?
Ga lekker een stuk met hem wandelen, laat hem een half uurtje los rennen, zijn energie kwijt raken, zal je zien dat het een stuk minder word.

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Je kan haar ook inderdaad lekker uit laten leven buiten.Dat deed ik met Cismo ook .
Plus hij heeft heel veel op de galerij gespeelt wij hebben die inwendig dus hij kon door de hele gang rennen.\En daarna was hij te moe om nog wat te pakken succes gaat je vast lukken liefs Anita.

Anoniem (Gast)

Nee, het is zeker geen verveling :-). Ze kwam net uit het bos, lekker gezwommen en met andere honden geravot, heeft een dik uur geslapen, begint uitgebreid aan haar varkensoor te knabbelen en gaat daarna de kamer rond op zoek naar wat ze kan pakken. Meestal dus schoenen ;-) ... Of ze haalt sokken uit de wasmand. Wij wonen op een appartement dus gelijkvloers. Als ik alles opruim kan ze inderdaad niks doen. Maar als je lekker op de bank ligt doe je je schoenen uit en die zijn altijd de sigaar dan. Of lege flessen... We laten haar 3keer per dag lekker razen en spelen. Ik denk eerder dat ze verwend is, haha :-D !

honden foto van ••**Monica*budha* en fee**••

Misschien dat ze lichamelijk genoeg doet maar geestelijk?
Ik heb er eerlijk gezegt geen idee van... Mijn eerste hondje heb nooit gesloopt... Hij pakt me sokken wel maar dat ruikt heerlijk(vooral na een dag werken heeerrlijk haha)
ik merk wel dat mijn jongste hond nu Graag met
mijn schoenen rond zeult.. Ik ruim alles nu gewoon goed op en doe extra spelletjes met ze... Commando's en leuke dingen om te leren en gewoon even samen spelen of een kleine speurtocht.


Succes!!!

Groetjes

Anoniem (Gast)

Bedankt voor de tips. Misschien dat ik meer zoekspelletjes met haar moet doen, scheelt een hoop nieuwe schoenen kopen ;-) ....

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Haha, nou die van mij is nu 9 mnd, en echt niet verwend hoor, maar als ik mijn schoenen naast de bank zet pakt hij ze ook.
Gewoon weg zetten, kan hij ze ook niet pakken.
En als ik een volle was mand met sokken neerzet, ja, zou hij ook geweldig vinden.
Diesel weet ook heel goed dat hij niets van tafel of zo mag pakken, en als ik dan even niet oplet, en hij haalt er stiekem toch iets van af, komt hij met het verwerp heel stilletjes om het hoekje kijken naar mij, zo van kijk eens, ik heb lekker iets gedaan wat niet mag.
En dan zeg ik, wat heb jij daar, en dan die ondeugende kop van hem, moet er altijd wel om lachen.
Ik pak dan een brokje of zoiets, en zeg, dank je wel, dan geeft hij het af, en krijgt hij een brokje.

Anoniem (Gast)

Oh, dus ze is niet de enige hahaha :-D . Labrador "streken" ;-), die van ons is ook een labrador. Dacht misschien ben ik niet streng genoeg en zie ik daarom geen verbetering. Altijd fijn om even te checken of je misschien dingen anders aan moet pakken.

honden page profiel srtdsrsrtdsr

honden foto van srtdsr

Simba heeft het ook een tijd gedaan, schoenen pakken en de theedoeken. Hij is nu 7 mnd en doet het al een tijd niet meer...consequent blijven! Gaat wel over!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik zie nog niet echt verbetering?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^