Wanneer noem je je hond zindelijk?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel suzannesuzanne

hoi allemaal,

Hier een vraagje wanneer noem je je hond eigenlijk echt zindelijk dit omdat onze golden nu bijna 2 1/2 week droog is binnen (en daarvoor was het ook 10 dagen goed gegaan) Dus we zitten al bijna op een maand :-D :-D ik ga gemiddeld sinds deze week 7 keer nog naar buiten dit is om half 8 in de ochtend (man lief gaat weg) dan is het even plassen dan gaan wij om 9 uur lekker wandelen in het bos tegen een uurtje of 1 maken wij een kleine wandeling tegen 4 uur maken wij weer een rondje door het bos en dan tegen een uur of 6 a 7 en dan rond een uur of 10 voor het slapen gaan. En soms zo nodig tussen door 1 keer. Kan ik dit nu zindelijk noemen of moet een hond dan op 3 a 4 keer per dag zitten??? Ze geeft het nog niet echt aan bij de deur.. of noem maar een teken op

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wanneer noem je je hond zindelijk?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko)

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Op een gegeven moment kun je de tussentijden langer gaan maken, ging hier toen wel goed met een maand of 4
Maar je hond is nu natuurlijk ook al zindelijk (vind ik hoor) als zij niets meer in huis doet !

Toen we bij onze hond de tussentijden met het uitgaan gingen verlengen ging hij af en toe piepen bij de voordeur en dan moest hij ook echt een grote plas hoor !

Nu zitten we op 5 keer uitlaten per dag en dat blijft ook zo
Ik weet eigenlijk niet wet "normaa" is ??
4x of 5x
Ik ga uit om 07.30-11.30-15.15-18:15-22:30
dit is ook een beetje om de haal en breng tijden van mijn kinderen van school heen, heel geplan ;-)

honden page profiel bettiebettie

honden foto van bettie

Hoi Suzanne
Ik denk dat een hond pas zindelijk is wanneer ze het zelf aangeven als ze naar buiten moeten en dan ook niets meer binnen doen,op een ongelukje na dan.
Had Lady en Boy binnen 14 dagen zindelijk,maar ben nu met Boy bezig dat hij ook niet in de tuin zijn behoefte mag doen,is toch wat moeilijker hoor,maar met Lady is het ook gelukt,met heleboel geduld datwel.

honden page profiel DaisyDaisy

honden foto van Daisy

Whahaha Boris geeft niet aan als ie moet plassen.. wel dat zijn water op is.. Dan gaat ie bij de 8erdeur zitten.

Boris is 6,5 maand oud en plast niet meer binnen, op zijn vreugde straaltjes na..
Maar zodra we bij vreemde thuis zijn gaat het niet altijd even goed. Maar toch vind ik dat wij mogen zeggen dat ie zindelijk is.

Hij gaat om 6:30, 10:00, 13:30, 17:30, 21:00 en soms rond 23:00 nog een keer naar buiten.. (Tijden wijken af en toe af..

honden page profiel The tibbies on tourThe tibbies on tourgoedgekeurde fokker

honden foto van The tibbies on tour

Ik denk dat je hond zindelijk is hoor hij doet niks meer binnen en dan kan je de tussenposes steeds wat langer maken als je dat wil. En als ze dan echt moet geeft ze het op een gegeven moment echt wel aan. Vajco is nu 4 mnd. en geeft het keurig aan hij gaat 4 keer op een dag naar buiten en als hij tussen door nog wat moet begint hij te piepen.
Het gaat vanzelf eigenlijk

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wanneer noem je je hond zindelijk?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^