weer loops! om de 3 maand?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

Ja luna, de husky is weer loops! daarvoor is ongeveer 3 maand geleden!
ik weet dat alfa vrouwtje om de 3 maand loops worden om als 1ste drachtig te worden...(gaat ff niet gebeuren als je mij vraagt!)
We hebben jill kleine teefje die, als goed is 1 x per jaar loops is(bij haar merk je niets! tot ze zin heeft!haha)
we woonden tot 1 maart op een camping! met meer vrouwtjes honden om ons heen! je woont in kleine gemeenschap omdat er meer mensen hele jaar door verblijven!
we denken dat daar mee te maken heeft dat ze nu weer loops is!
we vragen ons af of er meer mensen zijn met honden die om de 3 maand loops zijn en wat ze gedaan hebben?
haar laten sterliseren hebben we aan gedacht,maar nadeel er van is dat haar karakter in negatieve zin kan veranderen en dat willen we zeker niet omdat zij juist zo geweldige hond is en willen we ook zo houden.
dus twijfel ik om haar te laten sterliseren en mijn man wil om die negatieve nadeel niet laten doen.
de pil enzo ben ik niet zo voor!
wie heeft dit probleem ook (gehad...) en wat heb je er aan gedaan?
als ze loops is, luisterd ze buiten minder goed en als ze niet loops is, luisterd ze te minste na behoren en dat voor een husky haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "weer loops! om de 3 maand?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Onze Luna heeft ook al een paar keer bloedverlies gehad, nu heeft ze het weer en volgens mij iets erger dan de vorige keren. Het is nu de 3e keer en ze is 10 maanden.
Ik weet ook niet of dit normaal is, en ik wil het gewoon aanzien.
Misschien moet alles nog goed op gang komen?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

een roedel of gemeenschap van honden , vooral teven, daar zijn de teven meestal bijna allemaal na elkaar loops. behalve de jongeste van het stel, die stelt het nog even uit. :-D

je had het over de pil. dat is dan de prikpil, niet doen, daar zijn vele nadelen aan, en als er een loopse teef in de buurt is, in de roedel, dan wordt je hond , prikpil of niet, ook loops. al is het dan wat minder, maar ze wordt loops. dat is de natuur in een roedel.

en om dat te voorkomen ? ja heel vervelend, steriliseren, nou ik vind het een pluspunt van je dat je dat goed overweegt. niet zomaar laten doen, de driemaandelijkse loopsheid is niet op zijn hevigst dan. misschien heb je daar wat aan ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

roos@

drie keer een beetje loops ? in tien maanden tijd ? dan zit de loopsheid te wroeten, nu veel erger ? dan heb je kans dat nu de cyclus er aan komt, je zou dat vanaf nu in de gaten kunnen gaan houden, schrijf nu de datum op. en kijk vanaf nu wanneer de volgende loopsheid eraan komt, is het weer zo dat het veel te vroeg is, en er geen aanleiding geweest is dat je hond uitlogeren bijvoorbeeld geweest is bij een loopse teef, dan zou ik even ten rade gaan bij de dierenarts.

even voor de goede orde, een teef wordt niet loops als er in de buurt een loopse teef is, er moet sprake zijn van een roedel waarin die woont, of er moet een loopse teef bij je logeren, dan wil je teef ook loops worden. :-D

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ind het is ook de roedel! en ja in gemeenschap waar meer niet gesteliseerde teven zijn,kan je dit ellende krijgen!
ze bloed af en toe drupjes.nooit hevig gehad gelukkig :-D .
alleen ja luisterd ze niet en loopt ze weg als ze de kans schoon ziet haha! voor rest geen verandering in karakter of zo!

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Willemijn bedankt voor je antwoord, ik denk dat ze nu echt loops is ,ze verliest nu echt meer bloed dan de vorige keren.Ik schrijf het op de kalender!
als ik het niet vertouw bel ik de Da

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "weer loops! om de 3 maand?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^