Bezoek agressie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Wat ik me afvraag is, kom je hier om je gelijk te halen, of om na te denken over hoe je een volgende keer zo'n situatie kan voorkomen? "

Precies.

Een hond schoppen is nooit goed, maar er is vooraf gewaarschuwd, dan maak je een keuze. Of deze persoon komt niet meer binnen of je beschermt de hond.

Ik zie overigens nergens een straf genoemd worden voor de hond. Even wegzetten ter bescherming van je hind is nmm geen straf. 

 

honden page profiel DagmarDagmar

blijkbaar is de vriend niet de enige met wat agressie problemen haha. 

honden page profiel MaritMarit 1 doggies

honden foto van Marit

Raar verhaal dit. Lijkt er vooral op dat je je gelijk wilt halen hier, maar die vriend gaat dat toch niet zien?

Ik persoonlijk vind nog altijd dat jij hier verantwoordelijk voor was. Voor het gedrag van je hond, het inschatten van je hond en het beschermen van je hond. Na die dreiging van "vriend" had je dus al moeten ingrijpen door te zeggen dat "vriend" niet meer welkom was. 

 

Maar goed, dat is nu een behoorlijke klodder mosterd na de maaltijd.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 2 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Stress van mezelf. Bulshit wat je schrijft of niet? "

Nee ben bloedserieus. Als ik iemand verdacht vind? Slaat die van mij ook aan, al heeft die ander helemaal niks gedaan. Ze voelen het feilloos aan en vaak beter dan wij zelf.

 

Maar het hele verhaal op een som genomen? Waarom haal je iemand in huis die je niet vertrouwd? Vriend moet iemand zijn die een aanvulling in je leven is, geen last.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

"Maar goed, dat is nu een behoorlijke klodder mosterd na de maaltijd. "

Hahhhahahaha, die heb ik lang niet meer gehoord aan uitdrukking.

 

Voor de topicstarter? Ik heb ook weleens zo een "vriendin" gehad. Dierenvriend naar honden dat dan weer wel. Altijd ellende met der en op je tenen lopen. Dan kun je nog zulke goeie vrienden geweest zijn in de verleden tijd maar op een gegeven moment? Wordt het gewoon tijd om afscheid ervan te nemen. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Verlatingsangst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^