Puppy anti allergeen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarieMarie

honden foto van Marie

De mijne, ongeveer 3 maanden na het bezoekje aan de trimster:

 

555940.jpg

honden page profiel Buddy43Buddy43

Onze hond is een medium formaat hond. Het is geen boven genoemd ras, dus daar heb je niks aan.  Maar ik laat mijn 11 jarige echt niet alleen met hem wandelen! Dat ligt er aan dat als ze samen zijn het twee spring in het veld zijn. Het is wel een puber nog. Onze dochter is een vrij verantwoordelijke meid, maar alleen wandelen met de hond gaat gewoon niet. 

Ik heb geen hypogeen ras, maar hij ruikt nooit naar hond. Moet wel ongeveer om de dag stofzuigen of even met de swiffer erdoor. 

Toen wij serieus voor een hond gingen, hadden we bepaalde eisen. Die hebben we op een rijtje gezet en zo op zoek gegaan naar een ras wat passend was. Ik vond gezondheid, risico op erfelijke aandoeningen en gedrag erg belangrijk. Ik zou persoonlijk nooit voor een kruising, al helemaal niet met een hippe naam, gaan. Daar zit teveel broodfok in. Voor ik met een fokker in zee ging heel veel research gedaan en zo zijn we uiteindelijk bij een hele fijne fokker uit gekomen. 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Beagle of Friese stabij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^