Hoopers parcours

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NHborderNHborder

Hallo hondensporters! 

We zijn al een tijdje bezig met Hoopers en zit alvast te kijken naar wedstrijden om eens te gaan kijken en uiteindelijk mee te doen. 

In het Nadac reglement kan ik niet vinden wanneer het parcours bekend wordt gemaakt. Is dit pas op de dag zelf? Ik ben niet erg goed in het onthouden er van, vandaar dat ik er benieuwd naar ben. Vooral als je speed en technical start. 

Mag je überhaupt beiden starten? En betekent dit dat je dan 2x loopt? Ik zie online ook dat mensen wel eens een fun parcours hebben of een lijn parcours. Dan zou je nog meerdere keren lopen. 

Ik ben benieuwd naar de ervaringen smile

honden page profiel Olliebollie Olliebollie

honden foto van Olliebollie

Hoi!

nee je loopt 1 van de twee op een dag dus of speed of technical. Beide disciplines bestaan uit 3 parcoursen; het vaste parcours, gevarieerd parcours en Hoopers parcours.

het parcours staat op de dag zelf op het veld en je mag verkennen. Soms worden parcoursen daarna opgehangen, soms niet, dat is aan de keurmeester. Laatste bericht dat ik hoorde is dat ze het wel standaard op willen hangen.

maar nee je weet het niet van tevoren, het is niet de bedoeling dat je een parcours van tevoren kunt oefenen!

Heb je al een wedstrijd licentie?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^