Dierenarts gezocht (Venlo, Limburg noord)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MikeMike

Een goedemiddag,

Eind september worden wij eigenaar van een labrador puppy die op dat moment 8 weken oud is. Momenteel zijn wij opzoek naar een geschikte dierenarts in de omgeving. In mijn zoektocht op internet ben ik vele websites tegen gekomen, en overal valt wel iets positiefs over te zeggen.

 

Misschien dat ik hier iets wijzer wordt. Zijn er mensen uit de omgeving van Venlo die suggesties hebben voor een dierenarts? Of juist een praktijk afraden.

Groetjes, Mike.

honden page profiel RJRJ

goedemiddag,

 

bij de meeste dierenartsen kun je met een pup gratis op een kennismakingsconsult komen, dan kun je zelf een beetje kijken hoe je gevoel is bij deze praktijk,

 

vragen om een mening kan een vertekend beeld geven, ik kan bijvoorbeeld niet tevreden zijn over een dierenarts terwijl een ander super tevreden is....

 

als ik jou was zou ik een rondje bellen en vragen of je met je pup op een kennismakingsconsult mag komen....

honden page profiel toto

honden foto van to

Wat ik ook belangrijk zou in het volgende... de openings tijden voor wat betreft het weekend en hoe zit het met weekend diensten? Hoever moet je dan weg??

Doen ze aan titeren?? En verder is nogal al persoonlijk of je er een goed gevoel bij hebt.

honden page profiel AvAv

honden foto van Av

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Toevallig dat ik uit Venlo kom hahaha  en er ook woon. Ik ga altijd bij Dierenarts Geurts, vind hem gewoon lief met de dieren. 

 

Voor titeren ga ik naar Dierenartsenpraktijk Venlo-Zuid bij Mark. Omdat hij de enigste is in de buurt die op de lijsr staat van het titieren in de omgeving. 

 

Er zijn er nog 2 in Venlo waarvan 1 de grootste is en daar moet je naartoe voor spoed in de weekenden. Dat is dan DAP horst. Ik zelf ga daar verder niet naartoe i.v.m. problemen met onze vorige hond en dat ze destijds veel fouten hebben gemaakt met diagnoses. De andere grotere kliniek ook al benoemd vind gewoon te duur en je krijgt daar continue iemand anders. 

 

Maar ik vind zelf Geurts het fijnst :) alleen die doen niet titeren, wat ik jammer vind, dus daarvoor dan naar Mark in Venlo-Zuid. 

Volgende forumvraag: Naar Spanje met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^