Een nieuwe partner met een hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rowena Rowena

Hoi ik heb een nieuwe partner met een hond.. Hier voor hebben ik en mijn hond 3 jaar samen gewoond met een hond vanaf pup is ze is altijd met ze 2e geweest..  nou heb ik een nieuwe parnter met het zelfde ras mijn teef en van hem een reu algemeen vind ze reuen wel aardig.. iemand enig idee of je kan samen wonen? De reu van me parnter komt uit het asiel een american bully mijn ook een american bully iemand enig idee of dat gaat ? Of je bij een hond kan intrekken 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je hebt een nieuwe partner, jullie willen gaan samenwonen en ook de honden ....ze kennen elkaar dan toch ook al een poosje , hoe gaan ze met elkaar om, je hebt niet een makkelijk ras uitgekozen , samen in een huis is alert zijn en oppassen, werk met afscheidingen als het niet gaat je ze apart kan zetten.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

In ieder geval de teef laten helpen! Of is dat al gebeurd. Maar twee volledige honden, reu en teef, onherroepelijk last bij loopsheid. Zelfs een gecastreerde reu kan nog een loopse hond dekken, zonder pups uiteraard.

Gewoon proberen, bij elkaar op bezoek gaan met de honden, eerst lekker wandelen en dan naar binnen. Dan zie je snel genoeg hoe of wat.

honden page profiel Rowena Rowena

Willemijn.. Ja buiten gaat het goed maar mijn hond en ik willen daar in trekken de nieuwe vriend heeft zijn hond uit het asiel echt een stap zetten met samen wonen vind ik toch een beetje eng 

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Nemen jullie de honden nu ook mee naar elkaars huis? Dat lijkt me anders een goede eerste stap. Goed observeren hoe ze dan op elkaar reageren en als dat ook gewoon goed gaat zou het denk ik best kunnen. Dan zou ik in ieder geval een paar dagen en nachten in één huis doorbrengen met de honden voordat je de knoop doorhakt. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Zou kunnen, voorzichtig introduceren op vreemd terrein maar wel rustig aan. In ieder geval zorgen voor 2 kennels/benches, dit soort honden nooit samen alleen laten als je van huis bent. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Tja yell Das gewoon proberen, niet om willen van de hondjes? Maar hou gewoon ff je eigen huis aan wink

 

Betreft de honden? Ze zeggen dat een reu en teef elkaar beter verteren. Eens met de rest, eentje moet er geholpen worden. Ongelukje zit in een klein hoekje en zeker als je net in love bent als mens of je moet er echt bovenop zitten en tijdig scheiden van elkaar.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Wat leuk dat jullie het zelfde ras hebben! Hopelijk worden zij ook grote vrienden.

Je hebt nog niet gereageerd op de opmerking dat je toch zeker één van de twee moet laten castreren.

Wat zou kunnen gebeuren is dat één van de twee honden jaloers is als jullie gaan zoenen en zo.... en dan tussenbeide wil komen.  Dat merk je vanzelf!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^