Wat een leuk logeerpartijtje zou worden..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Vandaag kwamen Abel en ik aan bij een goede vriendin die op vakantie is. Hun dochter gaat vanavond dus wij zouden deze week op het huis en de 2 chihuahua’s passen. Ik kom binnen kijk naar de chihuahua en hoor abel zijn blaf en kan haar nog net oppakken. Volledig loops. Ging klaar staan. Abel 1.5 niet gecastreerd. Paniek in de tent. Geprobeerd ze te scheiden en haar te sprayen met no love spray. Lang verhaal kort. Abel en ik passen op het huis en schoon papa en mama op de 2 chihuahua’s waar ik ze net heb afgeleverd ????. Oh oh. Ik heb abel nog nooit zo gezien. Vol klaar voor de strijd. Wel jammer, hij geniet altijd zo van de tuin en het spelen en zij zijn al oud maar 1 van de 2, de loopse, leeft altijd helemaal op als hij er is. 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Hoezo heeft je vriendin dat niet verteld dan?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dat is jammer, maar gescheiden houden kan ook niet dan heb je dat Abel vervelend wordt, dus thuis houden, echt jammer voor allemaal....fijn dat een ander op de twee chihuahua,s past.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik vind dat niet aardig/handig  van die goede vriendin! Ook als Abel wel gecastreerd zou zijn, zou het niet leuk geworden zijn.

honden page profiel Jolanda Jolanda

honden foto van Jolanda

Het gezin is zelf al een week weg, en de oudste paste deze week op. Heeft het niet gemerkt met 2 teefjes in huis. Ik baalde eerst ook even flink toen ik binnenkwam en betwijfelde ook of ze dit echt niet gezien had, maar gelukkig is het opgelost. Ik had ze kunnen scheiden in aparte ruimtes maar dat was voor niemand leuk geworden. Abel moest en zou erbij en zij liet het toe dus ze is goed loops. Gelukkig konden ze ergens anders heen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^