Welke kvv bij trage schildklier

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel wilma bastings wilma bastings

honden foto van wilma bastings

Hallo mijn stafford heeft een trage schildklier waar hij forthyron voor slikt nu wil ik kvv gaan voeren maar lees dat in veel kvv schildklierhormoon zit ik weet van carnibest dat dat niet is maar weet  iemand een ander kvv zonder schildklier hormoon?

honden page profiel DagmarDagmar

Dat zal in de meeste kwalitatieve merken wel zo zijn. Van Gowill weet ik het zeker.

Indien twijfel, zou ik sowieso de rundmixen vermijden.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Ja wat Dagmar zegt, mijn vorige hond had ook medicatie voor een trage schildklier, maar ik gaf hem Paard en eend, ook omdat hij allergisch was voor andere diersoorten.

Krijg je hond wat schildklier binnen dan word de medicatie gewoon aangepast, misschien heeft je hond minder nodig? Tenslotte moet je om de 8 weken bloed controleren en dan weet je ook de waarden van de schildklier.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je kan mailen naar specimal.nl.  En vragen welk diersoort het er niet inzit....je kan ook eens kijken naar...vriesvoer.nl. Deze webshop heeft speciaal voer voor een trage schildklier... 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Je kan mailen naar specimal.nl.  En vragen welk diersoort het er niet inzit....je kan ook eens kijken naar...vriesvoer.nl. Deze webshop heeft speciaal voer voor een trage schildklier...  "

Snap er niks van, van die site, is ook door een vertaalmachine gehaald, maar Willemijn, is dat nu met schildklier of zonder, ze hebben het over jood, maar dat zal wel jodium zijn.

Is dit bedoeld voor honden of katten met of zonder medicatie?

 

Maar zoals ik al zei, bij een snelle schildklier kan het slecht zijn met medicatie, voor een trage pas je de medicatie op voeding aan.

Toen mijn hond hyperthyreoïdie had, toen bestond er nog geen voeding met of zonder schildklier.

 

Volgende forumvraag: Rustiger door kvv
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^