Overgeven en geen eetlust (17 maanden)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NenaNena

Onze 17 maand jong teefje is in juli gecastreerd ivm ontsteking baarmoeder. Dat verhaal kennen jullie misschien nog wel. De da dacht dat ze drachtig was (ongedekt hp-frusty) en dat hield de internist net zolang vol totdat ik bij een andere da langsging en daar een spoedoperatie als behandeling naar voren kwam ivm baarmoederontsteking. Dat is achter de rug. Ze heeft wel sinds pup af aan gevoelige maag (vanaf dag 1 bloed in ontlasting), er was geen medische oorzaak vast te stellen. De da heeft haar daarom op de hills id gezet en dat ging goed, totdat ze het weigerde nog te eten. Na de castratie was ze iets aangekomen en daarom zit ze nu op de dieet geperste brok van Prins. 

Vanmorgen weigerde ze eten en vandaag heeft ze wel 4 x overgegeven. Dat zien we aankomen omdat ze dan kort daarvoor overmatig kwijlt  Ze is lusteloos (slaapt nu) en buiten had ze na goede ontlasting, toch het laatste stukje diarree (dunne ontlasting). Ze heeft geen koorts (38,2).Dit kan natuurlijk van alles zijn. Ik ben vooral erg zorgelijk omdat we begin 2021 onze 5 jarige maid aan chronische nierfalen zijn kwijtgeraakt. Zodra er iets is met de honden, ben ik erg zorgelijk. Iedereen heeft een eigen verhaal, ervaringen..

Als dit langer aanhoudt breng ik natuurlijk een bezoek aan de da. Hebben jullie tips?

Ik zit ook al een tijdje na te denken om haar door een holistische da te laten nakijken. Hebben jullie ervaring?

Alvast heel erg bedankt.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Zeker even naar de dierenarts, en na laten kijken of er wat aan de hand is, gesteriliseerde teven laten niet snel hun eten staan....maandag dierenarts bellen voor een afspraak...als er wat veranderd nu dan toch een spoedarts bellen.

honden page profiel NenaNena

" Zeker even naar de dierenarts, en na laten kijken of er wat aan de hand is, gesteriliseerde teven laten niet snel hun eten staan....maandag dierenarts bellen voor een afspraak...als er wat veranderd nu dan toch een spoedarts bellen. "

Dank voor je bericht Ik was net klaar met mijn bericht en ze begon weer. Het is erg slijmerig en bruin (van de geperstr brokken denk ik) ik kan er nog geen stukjes in vinden. Ik kijk het nog heel heeel even aan. Ze is wel een vreter, ook buiten eet ze maar al te graag van straat als we niet opletten, daarom sinds een week loopt ze aan een korte lijn zodat we alles in de gaten houden en dat gaat goed. Onze andere teefje van 9 maanden doet dat gelukkig niet.  In de ochtend en avond lopen we in het bos, zij los. Tussendoor aan de lijn buiten.

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

" Dank voor je bericht Ik was net klaar met mijn bericht en ze begon weer. Het is erg slijmerig en bruin (van de geperstr brokken denk ik) ik kan er nog geen stukjes in vinden. Ik kijk het nog heel heeel even aan. Ze is wel een vreter, ook buiten eet ze maar al te graag van straat als we niet opletten, daarom sinds een week loopt ze aan een korte lijn zodat we alles in de gaten houden en dat gaat goed. Onze andere teefje van 9 maanden doet dat gelukkig niet.  In de ochtend en avond lopen we in het bos, zij los. Tussendoor aan de lijn buiten. "

Als ze nog niks gegeten heeft vanmorgen en al 4x overgegeven, dan kan het bruine niet van de geperste brokken zijn. Van gister moet allang de maag verlaten hebben. Ik zou toch wel even een dierenarts bellen. Ruikt haar braaksel niet naar ontlasting? Klinkt wel als een noodgeval wat mij betreft..of ze moet ongezien toch wat brokjes hebben gegeten..

honden page profiel NenaNena

" Als ze nog niks gegeten heeft vanmorgen en al 4x overgegeven, dan kan het bruine niet van de geperste brokken zijn. Van gister moet allang de maag verlaten hebben. Ik zou toch wel even een dierenarts bellen. Ruikt haar braaksel niet naar ontlasting? Klinkt wel als een noodgeval wat mij betreft..of ze moet ongezien toch wat brokjes hebben gegeten.. "

Onze honden hebben gisteren laat nog wel brokken gehad, later dan normaal. Vanmorgen toch nog een paar brokjes uit de hand willen eten, zei mijn man net. We hebben net besloten naar de da te gaan. De spoedzkh hier in de buurt zijn niet hoog aangeschreven.. daaeom wilde ik het even aankijken... maar het is niet anders. Haar braaksel stinkt niet naar ontlasting. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nena, je doet er goed aan om toch even er naar te laten kijken, je maakt je zorgen en zo wil je de nacht ook niet ingaan...als je geen vertrouwen in de spoedarts hebt kijk dan naar een andere..ook al is het wat verder weg.

honden page profiel NenaNena

" Nena, je doet er goed aan om toch even er naar te laten kijken, je maakt je zorgen en zo wil je de nacht ook niet ingaan...als je geen vertrouwen in de spoedarts hebt kijk dan naar een andere..ook al is het wat verder weg. "

We zijn een vorige x naar UKG utrecht gereden, maar na de belachelijke diagnose (ongedekt drachrig ipv baarmoederontsteking) vertrouw ik het daar niet. We rijden naar de dierenzkh in Rotterdam. Ik ben er zelf bij, als ik het niet vertrouw gaan we naar een volgende. Ja een goede spoedarts hebben is ook erg belangrijk...

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Sterkte hoor!

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Hoi Nena, wat naar. Heb je al een echo en foto's laten maken? Als je die al hebt? Dan is het misschien handig deze op te vragen en aan de volgende DA te laten zien. Soms constateert een andere DA iets wat de vorige niet gezien heeft. Bloedonderzoekje verteld ook veel over de toestand. En waar heb je de hond vandaan? Dat zou ik ook aan de DA vertellen want dan krijgen ze een beter beeld waar te zoeken met klachten.

honden page profiel NenaNena

Onze meid heeft een prikje gekregen tegen de misselijkheid  deze werkt 24 uur. Ze mag niet meer overgeven en moet toch echt beginnen met eten anders weer terug voor bloedprikken etc. Nu is ze 'alleen'  lichamelijk onderzocht, geen koorts, geruis oid. We hebben makkelijk verteerbare brokken en natvoer meegekregen. Bij thuiskomst aangeboden maar helaas, ze heeft wel gedronken. Ze ligt nog steeds te slapen. Ze reageert niet op de voerbak, en is niet lekker. Ik slaap vanavond op de bank om een oogje op haar te houden. Eerlijk, ik wilde dat ze bloed prikten, maar mijn man vond het zielig  voriga maand is ze ook preventief geprikt bij de titering, en daar kwam niks uit. Maar nu is ze ziek en ik wilde niet tot morgen of overmorgen afwachten maar gelijk weten... een kleine discussie bij de da tussen manlief en mij.. ze is pas 17 maanden en is al zo vaak geprikt, onderzocht, baarmoederoperatie, allergien, dus gekozen om af te wachten tor morgen, dat was in eerste instantie ook het advies van de da. Ze komt van een officiele golden retriever fokker. Naast onze 3 kids, zijn onze honden onze kinderen. Soms wordt het allemaal wel te veel pffff 5 jarige hond verliezen, met onze 17 maanden meid is er altijd wat. Zoo zielig... voor haar. Stress stress en nog eens stress. Hopelijk dat onze 9 maanden meid wel ok blijft en dar het met Bo goed komt. 

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

" Onze meid heeft een prikje gekregen tegen de misselijkheid  deze werkt 24 uur. Ze mag niet meer overgeven en moet toch echt beginnen met eten anders weer terug voor bloedprikken etc. Nu is ze 'alleen'  lichamelijk onderzocht, geen koorts, geruis oid. We hebben makkelijk verteerbare brokken en natvoer meegekregen. Bij thuiskomst aangeboden maar helaas, ze heeft wel gedronken. Ze ligt nog steeds te slapen. Ze reageert niet op de voerbak, en is niet lekker. Ik slaap vanavond op de bank om een oogje op haar te houden. Eerlijk, ik wilde dat ze bloed prikten, maar mijn man vond het zielig  voriga maand is ze ook preventief geprikt bij de titering, en daar kwam niks uit. Maar nu is ze ziek en ik wilde niet tot morgen of overmorgen afwachten maar gelijk weten... een kleine discussie bij de da tussen manlief en mij.. ze is pas 17 maanden en is al zo vaak geprikt, onderzocht, baarmoederoperatie, allergien, dus gekozen om af te wachten tor morgen, dat was in eerste instantie ook het advies van de da. Ze komt van een officiele golden retriever fokker. Naast onze 3 kids, zijn onze honden onze kinderen. Soms wordt het allemaal wel te veel pffff 5 jarige hond verliezen, met onze 17 maanden meid is er altijd wat. Zoo zielig... voor haar. Stress stress en nog eens stress. Hopelijk dat onze 9 maanden meid wel ok blijft en dar het met Bo goed komt.  "

Het kan ook heel goed een virus zijn. Lizzy is vorige maand ook ziek geweest. Tot bloed bij braaksel aan toe. Ze heeft toen ook een prikje met anti braakmiddel gehad en gelukkig vrij snel weer opgeknapt. Maar zij was ook even flink ziek. Beterschap gewenst!

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Je hebt een gedegen fokker dus bel/mail die even misschien weet die raad. Een echo of foto verteld vaak meer dan een lichamelijk onderzoek van wat er van binnen gebeurd. En bloed prikken voor titteren? Wordt alleen en lauter de antistoffen bekeken. Andere dingen worden dus niet onderzocht. 

 

DA's bieden vaak dit soort onderzoeken niet aan omdat je al snel op de 3 a 400 euro zit met een algeheel onderzoek.  Baasje blijft weg aan schrik van de rekening en het diertje is er niet meegeholpen. Dat gezegd? Heb je ook prutsers op dierenarts gebied maar meestal? Wil een DA wel meewerken met een andere praktijk om tot de juiste oplossing of genezing te komen.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Onze meid heeft een prikje gekregen tegen de misselijkheid  deze werkt 24 uur. Ze mag niet meer overgeven en moet toch echt beginnen met eten anders weer terug voor bloedprikken etc. Nu is ze 'alleen'  lichamelijk onderzocht, geen koorts, geruis oid. We hebben makkelijk verteerbare brokken en natvoer meegekregen. Bij thuiskomst aangeboden maar helaas, ze heeft wel gedronken. Ze ligt nog steeds te slapen. Ze reageert niet op de voerbak, en is niet lekker. Ik slaap vanavond op de bank om een oogje op haar te houden. Eerlijk, ik wilde dat ze bloed prikten, maar mijn man vond het zielig  voriga maand is ze ook preventief geprikt bij de titering, en daar kwam niks uit. Maar nu is ze ziek en ik wilde niet tot morgen of overmorgen afwachten maar gelijk weten... een kleine discussie bij de da tussen manlief en mij.. ze is pas 17 maanden en is al zo vaak geprikt, onderzocht, baarmoederoperatie, allergien, dus gekozen om af te wachten tor morgen, dat was in eerste instantie ook het advies van de da. Ze komt van een officiele golden retriever fokker. Naast onze 3 kids, zijn onze honden onze kinderen. Soms wordt het allemaal wel te veel pffff 5 jarige hond verliezen, met onze 17 maanden meid is er altijd wat. Zoo zielig... voor haar. Stress stress en nog eens stress. Hopelijk dat onze 9 maanden meid wel ok blijft en dar het met Bo goed komt.  "

Begrijpelijk dat je je zorgen maakt...drinken is nu een must ....eten kan als ze echt niet wil tot morgen wachten...misschien is er morgen een dierenwinkel open, en kan je renske kopen, is natvoer , bijna iedere hond vind het heerlijk....en door de injectie is morgen de misselijkheid hopelijk over, goed dat je vannacht bij dr slaapt...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Onze meid heeft een prikje gekregen tegen de misselijkheid  deze werkt 24 uur. Ze mag niet meer overgeven en moet toch echt beginnen met eten anders weer terug voor bloedprikken etc. Nu is ze 'alleen'  lichamelijk onderzocht, geen koorts, geruis oid. We hebben makkelijk verteerbare brokken en natvoer meegekregen. Bij thuiskomst aangeboden maar helaas, ze heeft wel gedronken. Ze ligt nog steeds te slapen. Ze reageert niet op de voerbak, en is niet lekker. Ik slaap vanavond op de bank om een oogje op haar te houden. Eerlijk, ik wilde dat ze bloed prikten, maar mijn man vond het zielig  voriga maand is ze ook preventief geprikt bij de titering, en daar kwam niks uit. Maar nu is ze ziek en ik wilde niet tot morgen of overmorgen afwachten maar gelijk weten... een kleine discussie bij de da tussen manlief en mij.. ze is pas 17 maanden en is al zo vaak geprikt, onderzocht, baarmoederoperatie, allergien, dus gekozen om af te wachten tor morgen, dat was in eerste instantie ook het advies van de da. Ze komt van een officiele golden retriever fokker. Naast onze 3 kids, zijn onze honden onze kinderen. Soms wordt het allemaal wel te veel pffff 5 jarige hond verliezen, met onze 17 maanden meid is er altijd wat. Zoo zielig... voor haar. Stress stress en nog eens stress. Hopelijk dat onze 9 maanden meid wel ok blijft en dar het met Bo goed komt.  "

Geef nu die maag even wat rust. Als ze maar drink, dat is het belangrijkst. Eten in hele kleine beetjes aanbieden, evt uit jehand alsze dat wel wil aannemen.

Morgen voelt ze zich vast iets beter. 

honden page profiel NenaNena

" Je hebt een gedegen fokker dus bel/mail die even misschien weet die raad. Een echo of foto verteld vaak meer dan een lichamelijk onderzoek van wat er van binnen gebeurd. En bloed prikken voor titteren? Wordt alleen en lauter de antistoffen bekeken. Andere dingen worden dus niet onderzocht. 
 
DA's bieden vaak dit soort onderzoeken niet aan omdat je al snel op de 3 a 400 euro zit met een algeheel onderzoek.  Baasje blijft weg aan schrik van de rekening en het diertje is er niet meegeholpen. Dat gezegd? Heb je ook prutsers op dierenarts gebied maar meestal? Wil een DA wel meewerken met een andere praktijk om tot de juiste oplossing of genezing te komen. "

De fokker heb ik geappt, maar nog geen reactie. Titeren is bloed prikken en met hetzelfde prikje hebben ze een extra buisje bloed genomen voor een bloedonderzoek. Klinkt logisch toch? 

honden page profiel NenaNena

" Je hebt een gedegen fokker dus bel/mail die even misschien weet die raad. Een echo of foto verteld vaak meer dan een lichamelijk onderzoek van wat er van binnen gebeurd. En bloed prikken voor titteren? Wordt alleen en lauter de antistoffen bekeken. Andere dingen worden dus niet onderzocht. 
 
DA's bieden vaak dit soort onderzoeken niet aan omdat je al snel op de 3 a 400 euro zit met een algeheel onderzoek.  Baasje blijft weg aan schrik van de rekening en het diertje is er niet meegeholpen. Dat gezegd? Heb je ook prutsers op dierenarts gebied maar meestal? Wil een DA wel meewerken met een andere praktijk om tot de juiste oplossing of genezing te komen. "

De fokker heb ik geappt, maar nog geen reactie. Titeren is bloed prikken en met hetzelfde prikje hebben ze een extra buisje bloed genomen voor een bloedonderzoek. Klinkt logisch toch? 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" De fokker heb ik geappt, maar nog geen reactie. Titeren is bloed prikken en met hetzelfde prikje hebben ze een extra buisje bloed genomen voor een bloedonderzoek. Klinkt logisch toch?  "

Ja klinkt logisch hoor.

honden page profiel NenaNena

" Begrijpelijk dat je je zorgen maakt...drinken is nu een must ....eten kan als ze echt niet wil tot morgen wachten...misschien is er morgen een dierenwinkel open, en kan je renske kopen, is natvoer , bijna iedere hond vind het heerlijk....en door de injectie is morgen de misselijkheid hopelijk over, goed dat je vannacht bij dr slaapt... "

Ze heeft nu een beetje Proplan natvoet gastr op wat ik heb gekrehen van de da. Haar eigen brok helaas nog niet. Ik heb haar niet een volle maaltijd gegeven, maar een beetje bij beetje.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ze heeft nu een beetje Proplan natvoet gastr op wat ik heb gekrehen van de da. Haar eigen brok helaas nog niet. Ik heb haar niet een volle maaltijd gegeven, maar een beetje bij beetje. "

Goed zo, heb ik er overheen gelezen, natvoer, top hoor....beetje bij beetje, en dan vanavond verder niets meer, morgen weer aanbieden...laughing   

honden page profiel NenaNena

" Geef nu die maag even wat rust. Als ze maar drink, dat is het belangrijkst. Eten in hele kleine beetjes aanbieden, evt uit jehand alsze dat wel wil aannemen.
Morgen voelt ze zich vast iets beter.  "

Dank, heb ik net ook gedaan, uit de hand gegeven. Ik doe alles voor haar, zolang ze maar weer beter wordt. 

honden page profiel NenaNena

" Goed zo, heb ik er overheen gelezen, natvoer, top hoor....beetje bij beetje, en dan vanavond verder niets meer, morgen weer aanbieden...    "

Naast heel veel liefde en knuffels krijgt ze verder niks meer tot morgen. Wordt een gezellige nacht, ze slaapt dan altijd op mijn buik met haar snuit dichtbij mijn gezicht... lekker ding... hp-heart liefde is groot he voor de doggies. Zucht.. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Ok zeker dat ze niet heeft opgeraapt tijdens de feestdagen of thuis? Het vele braken tot bloed aan toe baart mij zorgen en ook dat je fokker niet reageert. Heb wel vaker een een griepje meegemaakt met een hond maar wat jij verteld nog nooit. Persoonlijk als ik bloed in braken zie zitten? Zit ik al snel bij een gedegen spoeddienst.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Naast heel veel liefde en knuffels krijgt ze verder niks meer tot morgen. Wordt een gezellige nacht, ze slaapt dan altijd op mijn buik met haar snuit dichtbij mijn gezicht... lekker ding...  liefde is groot he voor de doggies. Zucht..  "

Ja als Nena ziek is ben je er extra voor dr....heel logisch...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Ok zeker dat ze niet heeft opgeraapt tijdens de feestdagen of thuis? Het vele braken tot bloed aan toe baart mij zorgen en ook dat je fokker niet reageert. Heb wel vaker een een griepje meegemaakt met een hond maar wat jij verteld nog nooit. Persoonlijk als ik bloed in braken zie zitten? Zit ik al snel bij een gedegen spoeddienst. "

Anouk...Ze is met Nena bij de dierenarts geweest vanavond he...meer kan ze toch niet doen...arts heeft dr onderzocht, nu even de nacht afwachten, en misschien is de fokker wel uithuizig en ergens anders de jaarswisseling doorgebracht dat kan toch.

honden page profiel NenaNena

" Ok zeker dat ze niet heeft opgeraapt tijdens de feestdagen of thuis? Het vele braken tot bloed aan toe baart mij zorgen en ook dat je fokker niet reageert. Heb wel vaker een een griepje meegemaakt met een hond maar wat jij verteld nog nooit. Persoonlijk als ik bloed in braken zie zitten? Zit ik al snel bij een gedegen spoeddienst. "

Ze braakt niet tot bloed aan toe hoor. Waar heb ik dat geschreven? 

honden page profiel NenaNena

" Anouk...Ze is met Nena bij de dierenarts geweest vanavond he...meer kan ze toch niet doen...arts heeft dr onderzocht, nu even de nacht afwachten, en misschien is de fokker wel uithuizig en ergens anders de jaarswisseling doorgebracht dat kan toch. "

Broerjes en zusjes eigenaren van onze jongste hond, hebben een gr app. Daar zitten de fokkers ook in. Het contact is goed, ook buiten de groeps app. Ze reageren wel. Zorg om mijn doggie is belangrijker al zijn alle adviezen natuurlijk erg welkom. hp-heart

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De nacht door gekomen, gaat het een beetje ?   Je vraagt een hollistische dierenarts, waar woon je ongeveer zodat er hier hondeneigenaars zijn die deze kunnen aanbevelen.

honden page profiel NenaNena

" De nacht door gekomen, gaat het een beetje ?   Je vraagt een hollistische dierenarts, waar woon je ongeveer zodat er hier hondeneigenaars zijn die deze kunnen aanbevelen. "

Hoi, Bo is goed de nacht doorgekomenm vanmorgen heeft ze natvoer op gemengd met haar eigen brokken. Net wilde ik haar ook een beetje aanbieden maar ze wilde alleen een beetje natvoer. Vanmorgen was ze fitter dan nu. Ik maak morgen toch wel een afspraak bij onze eigen da. Anders blijf ik piekeren. Ik wil dat ze bloedprikken en een echo maken. Om eea uit te sluiten. Wij wonen dichtbij Rotterdam.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Rotterdam, spinozaweg daar een dierenkliniek....en er zijn meerderen goeie dierenartsen daar, in capelle a.d. Ijssel , zit een holloistische dierenarts, ga het voor je opzoeken..             

 
 
 
 
 

Dierenartspraktijk Hella Mentjox

 
Dierenarts in Capelle aan den IJssel.           
 
 
 
 
Foto
Hella Mentjox is sinds 25 jaar in haar eigen praktijk als dierenarts werkzaam. Zij houdt zich bezig met Acupunctuur, Homeopathie en Bach-therapie. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de Orthomoleculaire Geneeskunde, Voedingsleer en de diverse voedingssupplementen.
 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nena, ik woon in het hoge noorden, en heb eens advies aan deze arts gevraagd over vitamine c....kreeg direct via de mail antwoord en een heel goed advies, geen kosten aan verbonden....

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Snotterige hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^