Operatie bij pup van 5 maanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel holvoet holvoet

Hallo iedereen, onze newfy pup van 5 maand moet op 2 en 23 november geopereerd worden aan een bekkenkanteling op beide zijden . Daarna moet hij zich 9 weken zeer koest houden . We hebben ook nog andere huisdieren . We hebben ondertussen een ren voor hem apart gezet en s avonds zullen we hem in de woonkamer in een bench steken zodat hij niet volledig van hen afgescheiden wordt . Sowieso zal dit zeer moeilijk zijn om hem bezig te houden, laat staat rustig te houden. Iemand tips? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dat is heftig....heb je een tuin, maak een plasplekje daar zodat tie niet te ver hoeft te lopen...tuigje om met handvat....en zwemtuig is een optie....en kauwmateriaal, zoals grote botten een kong, een likmat, en een spel wat je samen met de hond kan doen..is het zo dat je een vreselijke stuiterbal hebt, bespreek dat met de arts, lichte medicatie om de hond wat rustig te kunnen houden.

honden page profiel holvoet holvoet

Nu hebben we een ren gemaakt voor hem in onze slaapkamer, slechts enkele stappen verwijderd van onze voordeur waardoorheen heel snel buiten kan zijn . Hoop dat hij zich rustig kan houden maar 9 weken is natuurlijk zeer lang . 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Dat is fijn dat je de hond bij je neemt, ja 9 weken is lang maar er gaat steeds een stapje verder, heb je geen zwemtuig dan en handdoek onder dr buik en de riem om , en dat met zijn tweetjes even eruit...maak een vast ritme voor even zijn/haar behoeftes te doen...meestal met een zwemtuig heb je een handvat zodat je alleen de hond naar buiten kan meenemen, nou denk ik in groote hoor, heb zelf een hele grote hond, misschien dat jij de hond kan tillen en dan op een plasplekje kan zetten voor de behoefte maar dan is het nog fijn om wat ondersteuning te kunnen geven....oei, moet om mezelf even grinneken, je hebt een newfy

Pup, ja die weegt al heel wat....laughing        heb je de fokker ingelicht ? Wanneer je de pup van een goede fokker hebt, kan je de kosten terug vorderen van de fokker.

honden page profiel holvoet holvoet

Hij weegt ondertussen al 37 kg dus is niet meer zo evident , zeker niet wanneer ze pijn hebben . Met de fokker heb ik geen contact meer , ze voelden zich aangevallen omdat ik hen dit meldde en ik wou dat ze de andere eigenaars op de hoogte brachten . Triest maar heb me er al genoeg druk om gemaakt , nu focus ik me enkel op onze pup 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Jammer...maar begrijp je wel hoor...   37 kilo til je niet even zo op....  zwemtuig is een optie zodat je de hond vast kan houden met het naar buiten gaan...anders een handdoek onder zijn buik...voor de eerste week.

Volgende forumvraag: Steriliseren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^