Hond misschien zwanger

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ze hebben alleen aangeboden om gratis een pup te krijgen maar ze willen niet dierenarts kosten betalen ze is nu 5 weken zwanger 
gelukkig heb ik een kennis die ervaring heeft zal ook helpen tijdens de bevalling 
De dierenarts kan ook helpen als dit nodig is  "

Eerrmmh ik zou er een zaak van maken. Dit pensioen is erg onverantwoord. Goede pensioenen weigeren ook loopse teven omdat het voor nogal behoorlijk herrie kan zorgen onder de honden zelf.

 

Als je dus kan aantonen, wat je ook, zou ik de DA(dierenarts) kosten op het pensioen verhalen. Bespreek die gratis pup via de mail bv, als dat niet gaat? Bel je op en neem je het gesprek op.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik lees eerder dat ts een gratis pup van het pension zou krijgen als tegemoetkoming. Klinkt dus als een combinatie br00dfokker en pension. 
ik zou in ieder geval veel mensen in je omgeving waarschuwen voor dat adres en een dikke vette negatieve recensie online zetten. Maar dat ben ik haha "

https://honden-en-kattenpension-jetdogs.business.site/ die gaat ook gewoon door. Broodfok, wietplantages, heling en pensioen bestaat alweer een tijdje. Kan allemaal hier :(

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

" Wat een blunder van dat pension.
 
Als de reu een Pomeranian of Jack Russell is, dan kunnen de pups wel eens veel te groot worden voor een Chihuahua teef met gevaar voor eigen leven van je teefje.
 
Overleg maandag direct met je dierenarts. "

Beste Lisa, neem deze waarschuwing van Loesje serieus.

Weet dat de kans bestaat dat je teefje deze dracht niet overleeft.....

Wil jij dat risico lopen?

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

En mocht je een nestje krijgen dan ben je verplicht een ubn nummer aan te vragen ,

Na 1 november mogen dierenartsen geen paspoorten meer afgeven zonder dat de fokker zo'n nummer heeft ,dus doe je dat niet dan wordt er niet ge-ent ,

Of je nu 1 malig een nest hebt of meerdere nesten per jaar  het is verplicht .

 

Ben trouwens erg benieuwd waar dat pension is met deze onzorgvuldige eigenaar .

Je kan er veel ellende mee krijgen als je het nest laat komen en de ouderdieren zijn nergens op onderzocht door specialisten .

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Mijn oren klapperen van dit verhaal. Ik zou dit pension de promotie geven wat ze verdienen en zeker alles op ze verhalen. En wat nou; ze willen nog een gratis pup....dit is echt misdadig brutaal. Welk pension is dit?

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

" En mocht je een nestje krijgen dan ben je verplicht een ubn nummer aan te vragen ,
Na 1 november mogen dierenartsen geen paspoorten meer afgeven zonder dat de fokker zo'n nummer heeft ,dus doe je dat niet dan wordt er niet ge-ent ,
Of je nu 1 malig een nest hebt of meerdere nesten per jaar  het is verplicht .
 
Ben trouwens erg benieuwd waar dat pension is met deze onzorgvuldige eigenaar .
Je kan er veel ellende mee krijgen als je het nest laat komen en de ouderdieren zijn nergens op onderzocht door specialisten . "

Goede toevoeging!

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Heel vreemd dat een pension al een loopse hond toe laat. Dit is toch vragen om problemen, al zou je de honden apart hebben. Andere honden worden hier toch ook compleet onrustig van? Alleen dit klopt al niet. 

 

Ik had de hond zelf persoonlijk ook niet gebracht, vragen om problemen. Helaas heeft de pension ook een enorm grote fout gemaakt door dit wetende, je hond bij andere reuen te zetten. Wat heb je vooraf af gesproken met het pension?? 

 

Ik had ook alle kosten verhaald en ze aansprakelijk gesteld. Van de dierenarts tot aan alle spullen die je nodig hebt.  zoals warmtelamp ect.

 

ik hoop ook dat je inderdaad beseft verantwoordelijk te zijn voor de pups, dit betekend dat als een eigenaar van een pup na een half jaar achter een bepaald gebrek komt, jij altijd 100% verantwoordelijk bent. 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Is er nog nieuws?

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Fotografie topic.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^