Probiotica

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RobinRobin

Hoi!

Ik heb gehoord dat probiotica helpt bij honden als ze diarree hebben. Wordt dan mensen probiotica bedoeld die je gewoon bij de Kruidvat haalt .. of speciale dieren probioticA?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Kijk eens naar sanofor veendrenkstof

https://www.medpets.nl/sanofor-veendrenkstof/?gclid=CjwKCAjwhaaKBhBcEiwA8acsHJQyzToBd4NW4duo65EYA1o_QdEQSlHY0GgL8CtkN65LN1wIa4zrsxoCWgAQAvD_BwE

 

Misschien kan het helpen.

 

Maar het belangrijkste is uitzoeken waardoor je hond diarree heeft, voeding? Giardia? Wormen? Medicatie?Enz. Enz. Enz.

 

Met sommige medicatie en probiotica moet je meen ik ook nog voorzichtig wezen. Vraag dus altijd bij je dierenarts na of je de combi mag gebruiken.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Is er een aanleiding dat je hond diaree heeft, ben je daar achter ? Een probiotica kan je pens bij voeren bij de voeding, of boekmaag, dat is een natuurlijke pre en probiotica, kan je zo,n twee a drie x in de week bij het eten geven...welk voer geef je nu aan je hond. ? Vertel eens wat meer over je hond...wanneer er diaree is en hoelang.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Weet ik niet eigenlijk, je kunt bepaalde supplementen gebruiken die voor mensen bedoeld zijn, voor honden. Maar zou gewoon lekker een potje van medpets bestellen. Prijs is idem en denk zelfs nog duurder. Pens heb ik nog niet geprobeerd of een van de andere magen van een koe(boekmaag) Wij gebruiken het trouwens bij het introduceren van iets nieuws aan voedsel, onze hond is daar gevoelig voor maar een tijdje gebruik? Er weer aan gewend.

honden page profiel DagmarDagmar

Ik behandel eerst de diarree.  Die moet stoppen. Eenmaal dat terug ok is, ga ik terug gaan supplementen op de darmen optimaal te krijgen.

 

 

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Als de diarree een terugkerend probleem is dan eerst achterhalen waardoor dit veroorzaakt wordt 

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Darm enzymen kan je je beter in verdiepen dat is basis van vertering

probiotica is alleen voor herstel na antiotica of soms ivm bv overschakelen naar verse voeding(al kan je dan ook beginnen met kleine beetjes verse pens...en ja dan die probiotica is voor dieren ivm vleeseters anders dan voor mensen.

Ik zou inderdaad willen weten waarom je hond diarree heeft,en ook of de hond medicatie heeft of heeft gehad ,en zo ja welke medicatie en waarom.

Volgende forumvraag: Castreren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^