Kenji, Luna en Dexter dagje Soesterduinen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

Vanmorgen met Kenji en Luna naar de Soesterduinen gereden. Voor Luna voor het eerst een hele lange autorit en autorijden is niet echt haar hobby maar haar vanmorgen eerst een pilletje primatoer gegeven en het ging prima. Bij de Soesterduinen aangekomen stond Loes en Dexter al op ons te wachten. Dexter kwam ons al kwispelend begroeten. Luna was voor het eerst los mee en ze heeft een fantastische dag gehad. Ze had vandaag twee goldens om in de gaten te houden. Luna bleef op en neer rennen naar Kenji want die kan niet meer zo hard en terug naar Dexter en samen met Dexter op pad naar modderpoeltjes en weer terug naar Kenji. Onderweg even heerlijk gestopt voor water en iets lekkers en weer door gewandeld. Kenji is inmiddels bijna 11 jaar begon na twee uur toch echt moe te worden en zijn we lekker naar de auto gegaan. Kenji Luna en ikzelf hebben een top dag gehad in heel mooi natuurgebied. Echt een aanrader om naartoe te gaan. 

547604.jpg

547608.jpg

547601.jpg

547575.jpg

547576.jpg

547599.jpg

547595.jpg

547587.jpg

547582.jpg

547579.jpg

547594.jpg

547593.jpg

547590.jpg

547584.jpg

honden page profiel Louise1972Louise1972

honden foto van Louise1972

Daar kom ik wel 3 a 4 keer per week, zie fotootje ????

 

In de herft-winter-begin van de lente is er een grotere poel water, echt heel leuk.

 

Prachtige foto's en honden heb je!

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

Dank je wel. Kenji en Luna zijn mijn honden en Dexter is van Loes die loopt daar ook elke dag normaal met twee goldens Dexter en Candor maar Candor was vandaag thuis gebleven. Een aantal jaar geleden liep ik er ook veel meer dan spraken we af met allemaal golden eigenaren maar op de één of andere manier is dat verwaterd en hebben Loes en ik vandaag de draad weer opgepakt. Het is voor mij een uurtje rijden maar zeker de moeite waard ik kom hier echt heel graag. 

honden page profiel Danique, Spike † & JakeDanique, Spike † & Jake

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Ben daar 1x geweest en toen is Jake aangevallen, durf meteen niet meer ookal slaat dat nergens op natuurlijk. Mooie foto’s!

honden page profiel Sandra BolSandra Bol

honden foto van Sandra Bol

" Ben daar 1x geweest en toen is Jake aangevallen, durf meteen niet meer ookal slaat dat nergens op natuurlijk. Mooie foto’s! "

Ja klopt dat kan overal gebeuren, maar ik snap het wel.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^