Ons verhaal naar amputatie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NoraOp3PootjesNoraOp3Pootjes

honden foto van NoraOp3Pootjes

Onze Nora is een zwarte Labrador, geboren op 2 December 2020. Ze is een ontzettend lief, zelfverzekerd, vrolijk en vriendelijk hondje en staat bekend om haar 'kwispelkontje', niet alleen haar staart schut heen en weer, maar heel haar achterwerk?? tongue-outlaughing


Op de leeftijd van 8 maanden heeft ze haar achterpoot gebroken en moest ze na complicaties een amputatie ondergaan. Heel heftig voor Nora, maar ook voor ons! Daarom ben ik een dagboek gaan bijhouden om het van mij af te schrijven.
Zo ontstond mijn eerste blog: Ons verhaal naar amputatie

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden (let op, er zitten heftige foto’s tussen)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Heel verdrietig, heb je verhaal gelezen, en je hebt niet opgegeven.....wat zullen er een tranen gevloerd zijn bij je....drie poten nu, ik zie een hond die zonder pijn door het leven gaat, en zich goed voelt, het zal altijd een verdrietige aanblik zijn, maar ken een hond die ook op drie poten loopt en sneller is dan die van mij, je hond boft met jou als baasje..laughing    wil er nog aan toevoegen, sta echt verbaasd met de snelle vooruitgang..

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Dat stopt geen hond beetje TLC en hulp. Wel jammer dat nu net dat moest gebeuren maar moedig voorwaarts.

 

 

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje)

honden foto van Lineke & Saar(tje)

Heftig om te lezen, wat hebben jullie een pittige tijd achter de rug. Ze lijkt het heel goed te doen op 3 poten, compliment hoe jullie het hebben aangepakt qua zorg. 

Volgende forumvraag: Help aub, mijn hond loopt mank
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^