Mijn hond had als pup een fetish voor...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jessica&TwisterJessica&Twister

honden foto van Jessica&Twister

Nu Twister alweer 10 maanden oud is kan ik eindelijk zeggen dat zijn fetish weg begint te trekken. Hij had al sinds dag 1 een ontembare obsessie, namelijk alles rondom VOETEN. Blote voeten, sokken, schoenen, slippers, pantoffels... Likken, kauwen, verstoppen... Niks was veilig en inmiddels heeft de hele familie nieuw schoeisel moeten kopen, niks is heel gebleven.

 

Ik sprak laatst met een buurvrouw en die zei dat ze graag zou ruilen. Haar hondje (nu 3 jaar) had een obsessie voor snoeren. Die heeft 1,5 jaar in de bench gezeten omdat niks veilig was. De tv, radio, computer, vaste telefoon en andere elektrische apparaten zijn allemaal gesloopt. Ook al hadden ze babyhekjes geplaatst en waren de snoeren goed weggewerkt (draadtunnels aan de muren geplakt). Alles is kapot gegaan. Dus echt voor honderden, misschien zelfs duizenden euro's schade surprised

 

Zijn hier mensen met vergelijkbare ervaringen? Een fetish voor iets of iemand, waar je geen grip op kon krijgen? Ik ben heel benieuwd tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nee nimmer een hond gehad die dat deed, wel heb ik een fetis ( wist niet eens wat het betekende) voor chocola.tongue-out

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

Is een fetisj niet seksueel van aard? Haha. 

Hier trouwens van die plastic planten bakjes. Die moesten om de neus gedragen worden, omhoog gegooid, kapot gebeten, wegduwen met de poten zodat ze wegrolden en ze er opnieuw achterna kon. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

momo paardenvijgen overheen gegroeid

els lintjes en koordjes overheen gegroeid

anna tods oftewel oude handdoeken nog volop in haar tods maar gelukkig houdt ze het aardig bij die van haarzelf

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

SNEEUW!

Vanaf de eerste sneeuwvlok in hun leven was er die allesovertreffende hunker naar sneeuw. En dat is nog steeds zo...

 

525090.jpg

we looooooooooove snow! hp-hearthp-hearthp-heart

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

 

Fetish

Een fetish is in het algemeen een ‘geliefd voorwerp’, in de context van SM is het een object van speciale seksuele belangstelling of zelfs verering. Je spreekt speciaal over ‘fetish’ als die belangstelling niet betreft de normale aandachtspunten bij sex als borsten of penis, maar bijvoorbeeld voeten, knieën, hoge hakken of andere lichaamsdelen. LOL

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" SNEEUW!
Vanaf de eerste sneeuwvlok in hun leven was er die allesovertreffende hunker naar sneeuw. En dat is nog steeds zo...
 

we looooooooooove snow!  "

Hier ook....laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

40237.jpg

48965.jpg   Die wil niet meer binnen.

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Ik denk niet dat Jessica het woord Fettish zo letterlijk bedoeld hoor jongens laughing

 

Evi heeft nog steeds een vreselijke voorliefde voor mijn sloffen. Ik moet ze altijd opbergen als ik de kamer uitloop want anders vind ik ze weet ik niet waar terug ( met de nodige hapjes er uit). 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Nee tuurlijk niet, vandaar mijn chocolade, hahaha....maar het is wel zo dat als het in huis is....sealed

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nee tuurlijk niet, vandaar mijn chocolade, hahaha....maar het is wel zo dat als het in huis is.... "

whahaha Willemijn, jij smeert je gewoon graag in met chocola tongue-out

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Hij was niet zo heel lang bij ons, maar ons opvanghondje had een enorme fetish voor onze klompen en pantoffels hahahahah. Zodra we even de andere kant op keken had hij er eentje naar zijn bench of kussen gesleept. In het begin knaagde hij er ook op, maar later legde hij ze gewoon neer en ging ernaast liggen <3

En dan dus niet alleen mijn deels leren klompen maar ook de volledig houten klompen van mijn man hahah. Lekker zacht op je kussen...

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Friet, Katjang/Peanut was dol op frietjes. Kon een grote lap vlees neer leggen naast een frietje en dan ging ie voor het frietje lol.

 

Botty met gras happen, niet eten maar hij rent er dan doorheen en hapt hier en daar stuk gras eruit. Spuugt het uit verderop. Geen gezicht, het is net een koe, die in lente weer naar buiten mag af en toe.

honden page profiel Jessica&TwisterJessica&Twister

honden foto van Jessica&Twister

Haha wij noemen hier thuis al snel iets een fetish tongue-out Het heeft veel vormen van spelling en ook veel betekenissen zie ik wel laughing Wij houden aan: een voorwerp van ziekelijke verering, dus (per se) niet seksueel van aard.

honden page profiel Jessica&TwisterJessica&Twister

honden foto van Jessica&Twister

"Die wil niet meer binnen. "

546947.jpg

Hihi wat een verschil dan he?! Twister is zo snel koud met dat dunne vachtje dat hij de dikste winterjas nodig heeft bij een wandeling van 10 minuten hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" whahaha Willemijn, jij smeert je gewoon graag in met chocola "

Jazeker, als ik een date heb tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Hihi wat een verschil dan he?! Twister is zo snel koud met dat dunne vachtje dat hij de dikste winterjas nodig heeft bij een wandeling van 10 minuten  "

Wel een hele lieve foto...laughing en ja geen vergelijking, die van mij heeft een bontjas aan in de winter....

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Friet, Katjang/Peanut was dol op frietjes. Kon een grote lap vlees neer leggen naast een frietje en dan ging ie voor het frietje lol.
 
Botty met gras happen, niet eten maar hij rent er dan doorheen en hapt hier en daar stuk gras eruit. Spuugt het uit verderop. Geen gezicht, het is net een koe, die in lente weer naar buiten mag af en toe. "

Dat is geen fetish, dat is ...jatten.sealeden denken dat het een kalf is.   laughing

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" Haha wij noemen hier thuis al snel iets een fetish  Het heeft veel vormen van spelling en ook veel betekenissen zie ik wel  Wij houden aan: een voorwerp van ziekelijke verering, dus (per se) niet seksueel van aard. "

Ik heb er niet op gegoogeld, maar dacht altijd dat het woord fetish een voorkeur was van hele dikke mensen....ik hou het maar op een ...fantasie...hihi..

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

hond nu 9 maanden vanaf de 4 maanden dat ik hem heb echt een ballen fetish. Alles wat hard voorbij gaat wordt achteraan gerend. Ook is bij het strand een bal te pakken gehad en die was meteen lek. Gelukkig konden de mensen er wel op lachen maar goed niet heel handig haha. Gelukkig wordt het met ouder worden wel minder. 

honden page profiel SmollySmolly

glas ;-) ...

Onze jongste likte aan mijn dubbele deur, die bestaat uit glas. Elke dag... En dus elke dag ramen lappen... En ik kreeg het maar niet afgeleerd. :'( Uiteindelijk uit pure wanhoop mijn onderste glazen met azijn ingesmeerd (ruikt echt naar) en voor haar blijkbaar ook. Laten zitten voor een kleine week en erna was het over. O-)

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

Thara is dol op kefir , ze mag altijd mijn beker uitlikken . Soms gebeurt het dat de kefir op is . Dan is ze helemaal van het padje . Ik dacht ook e eens, ik zal een scheutje in haar bakje doen . Maar nee , dat is niet de bedoeling . Zo hoort het niet hoor . Verder heeft ze iets met zonnebrandcrème,  of bodymilk , dat likt ze als het aan haar ligt van je benen af 

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

" glas ;-) ...

Onze jongste likte aan mijn dubbele deur, die bestaat uit glas. Elke dag... En dus elke dag ramen lappen... En ik kreeg het maar niet afgeleerd. :'( Uiteindelijk uit pure wanhoop mijn onderste glazen met azijn ingesmeerd (ruikt echt naar) en voor haar blijkbaar ook. Laten zitten voor een kleine week en erna was het over. O-) "

1 van mij  vorige,honden deed iets degelijks.  Als ik buiten de tuindeuren lapte stond zij binnen te "lappen " 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Jazeker, als ik een date heb  "

whahaha lekker heurrr!!!

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

… mijn crocs, ze zijn roze, altijd kwijt en hebben duizenden puppy-beet-gaatjes. Ze worden de hele dag aangevallen, besprongen, gegooid, afgetuigd, bereden, kapot geknaagd, gesleept, beslapen en voortdurend gemarteld. Als dat geen fettish is :-). Het is gewoon zielig voor die arme crocs en soms de voeten die erin zitten. 

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Bijna al mijn honden hadden als pup een voorliefde voor enkels. Ze hebben allemaal in enkels of sokken om de enkels gebeten, de één erger dan de ander maar ze hebben allemaal die tijd gehad. Balou wil als ik weg moet als blijk van ergernis nog wel in mijn enkels bijten.

Ze hebben vanaf hun puppytijd ook beiden een knuffeltje waar ze gek mee zijn. Voor Balou is dit zijn paardje en voor Lotus het eendje dat eigenlijk ook van Balou is maar die Lotus zich heeft toegeëigend. Lotus heeft ook nog een smili waar ze gek op is, deze speeltjes zijn duidelijk belangrijker voor ze als al hun andere speeltjes.

533902.jpg

Balou met zijn paardje.

518870.jpg

518871.jpg

Hier hadden ze ruzie om het eendje, uiteindelijk had Lotus hem weer in haar bezit.hp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

" glas ;-) ...

Onze jongste likte aan mijn dubbele deur, die bestaat uit glas. Elke dag... En dus elke dag ramen lappen... En ik kreeg het maar niet afgeleerd. :'( Uiteindelijk uit pure wanhoop mijn onderste glazen met azijn ingesmeerd (ruikt echt naar) en voor haar blijkbaar ook. Laten zitten voor een kleine week en erna was het over. O-) "

Jee dat is inderdaad niet leuk en een afwijking, wat goed dat je een middeltje gevonden hebt en het cirkeltje doorbroken hebt, top...hp-thumbsup

Volgende forumvraag: Met de trein naar de dierentuin
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^