Nero gold

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel StaffordStafford

Goedemidddag,

Ik ben hier weer met het zoveelste voedingstopic maar heeft iemand ervaring met Nero gold brokken? Het ziet er qua samenstelling niet slecht uit.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Stafford, ben je niet tevreden over je huidige brok ? In iedere brok van Nero Gold zit rijst in....als je niet tevreden bent met je huidige brok, kijk dan eens naar carnilove.....vele varianten.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Wat geef je nu dan, en waarom naar een andere brok?

Ik zweer bij Darf brokken, ik heb met Sam van alles geprobeerd, maar hij bleef maar zachte drollen houden, nu met Darf prima drollen, heel blij mee, zijn voeten waren ook een beetje stinkie, maar dat is nu ook niet meer.

honden page profiel StaffordStafford

Voor het moment krijgt Toby Edgard en Cooper/ Royal canin / prinsbrokken maar hij is heel kieskeurig en wil na een paar weken de voeding niet meer eten dus ik heb meerdere zakken staan en wissel af. Kvv is helaas geen optie want dit weigert hij pertinent te eten. Enkel blik of gestoomd is mij iets te omslachtig voor een hond van zijn formaat.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Het is niet verstandig om zo  vaak te wisselen, dan blijft je hond kieskeurig.

Als je een goede brok gevonden hebt, moet je gewoon volhouden en aan de hond uitleggen : dit is het, dit is goed eten, iets anders komt er niet  smile. Uiteindelijk gaat hij dan heus wel weer eten.

Soms worden brokjes aantrekkelijker door er wat heet water overheen te gooien, dan krijg je een beetje bouillon en ruikt het ook lekkerder.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hebt ook kleine zakken van carnilove, zijn smakelijke brokken, kan je wat uitproberen, je hebt er vele varianten van, kijk er maar naar, desnoods bestel je het online, een paar smaken, is complete voeding...en je kan ook blikjes vlees er bij nemen ook van carnilove, voor variatie...en dat is makkelijk, blikje opentrekken klaar...

Volgende forumvraag: edgard en cooper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^