Botjes opgraven

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzie_FadoSuzie_Fado

honden foto van Suzie_Fado

Mijn pup heeft vaak dat als hij een bot

krijgt hij die na 5 minuten (ongeveer ) wilt begraven. Is normaal voor zijn ras, maarrr we hebben in de achtertuin gras dus daar wilt hij het niet begraven liefst ergens tussen bladeren/planten. Gelukkig wonen we tegenover bos dus dat zou geen probleem zijn. Helaas zijn daar natuurlijk veel insecten zoals slakken die schadelijk kunnen zijn voor hem. We deden een tijdje onder de deken verstoppen of onder zijn mand. Dit begint niet meer te werken! Hij blijft piepen tot hij het niet ergens verstopt heeft! Iemand enig idee hoe ik hem kan helpen en op een veilige manier ergens begraven? Iemand tips of wat jullie Doen? Piepen en begraven is geen probleem maar wil wel dat hij niet ziek word van de insecten die erop gaan zitten! Wat is jullie oplossing? Alvast bedankt! 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Kinder zandbak. Action heeft goedkope, tijdens de zomer maanden. Kan op balkon en tuin. Favoriete speeltje, of prijs erin en dan zoekt ie dat.

 

"Leave it" of 'Laat het" is een goed commando in laag stemgeluid. Dat prijs je? Als ie er voorbij loopt of laat liggen. Vergt enig geduld en soms even mee trekken los aan tuig en halsband (nooit hard). En dan prijzen als ie ervoor bij is en je even aankijkt.

Volgende forumvraag: Puppy doodsbang
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^