Honden vergiftigd in Leusden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Het is geen leuk hondenverhaal, maar ik wist niet waar ik het onder moet zetten...Wees gewaarschuwd en ga nu even niet met je hond naar de zandvlakte en het bosgedeelte ervoor bij de parkeerplaats bij de dodeweg!!! Ik kom het net op Facebook tegen van iemand anders zijn honden.

Mijn vriendin haar zus heeft 2 honden en die  liggen sinds vanmorgen ook aan het infuus. Het is niet zeker of ze het gaan halen. 

Het is het hondenuitlaat gebied in den treek. Er liggen drugs of uitwerpselen met drugs. 

 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Goed dat je waarschuwd...     hp-thumbsup

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker 3 doggies

honden foto van Karin Bakker

surprisedfrown.. Dit meen je niet!! Wat kunnen mensen toch vreselijk zijn. yell

Wat vreemd dit had ik helemaal niet gelezen..

 

Wat goed dat je dit meld want ik kom uit Amersfoort en was vandaag van plan om die richting op te gaan!! Kicki is redelijk obsessief in het zoeken van eventueel iets eetbaars. Heel bedankt voor het waarschuwen!!

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

" .. Dit meen je niet!! Wat kunnen mensen toch vreselijk zijn.
Wat vreemd dit had ik helemaal niet gelezen..
 
Wat goed dat je dit meld want ik kom uit Amersfoort en was vandaag van plan om die richting op te gaan!! Kicki is redelijk obsessief in het zoeken van eventueel iets eetbaars. Heel bedankt voor het waarschuwen!! "

Fijn dat je het toch nog op tijd zag, ik woon daar niet in de buurt. Zeker vreselijke mensen, maar ik denk eerder dat ze de ontlasting van een junk op aten.1 van de honden mag straks naar huis, de andere is nog steeds kritiek.

Volgende forumvraag: Echte aanraders om te lezen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^