Bevalling puppy's voor studentenfilm

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rik_Milton_FlorentineRik_Milton_Florentine

Hallo! 

 

Wij zijn Rik, Florentine en Milton en wij zijn enthousiaste filmstudenten van de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. Wij zijn bezig met een korte documentaire over de liefde tussen mensen en honden. Zelf hebben wij alle drie een hond gehad en wij hebben ervaren hoeveel onvoorwaardelijke liefde een hond kan brengen. Deze innige band laten wij zien in onze documentaire genaamd: Sprechhund.

 

Voor deze documentaire zijn wij opzoek naar iemand die een nestje puppies verwacht. We zouden graag bij de bevalling aanwezig willen zijn om dit magische moment prachtig op beeld te zetten. Wij zullen zelf niet aanwezig zijn bij de bevalling maar de camera neerzetten en laten draaien om de bevalling niet te verstoren. 

 

Als je vragen hebt, nieuwsgierig bent of tips hebt, stuur ons gerust een berichtje

 

We horen heel graag van jullie!

 

Groetjes,

 

Rik, Florentine en Milton

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 30 april om 12:19 --

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ik begrijp het wat jullie willen er bij zijn...geef het fototoestel aan de fokker en iaat die het filmen, geen vreemden bij de bevalling dat is niet geruststellend voor de moederhond een paar vreemden erbij....

honden page profiel Rik_Milton_FlorentineRik_Milton_Florentine

Dankjewel voor de Tip! We waren al van plan zelf niet aanwezig te zijn maar hebben dit nu ook even aangepast in het bericht. Thanks Willemijn!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Dankjewel voor de Tip! We waren al van plan zelf niet aanwezig te zijn maar hebben dit nu ook even aangepast in het bericht. Thanks Willemijn! "

Super, hoop dat jullie gauw iemand vinden....

Volgende forumvraag: Drachtig hondje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^