Persisterende rechter aortaboog - Puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel VanessaVanessa

Beste

heeft er iemand van jullie ervaring met een puppy die een operatie moest ondergaan voor het verwijderen van een bloedvat dat als een ring rond de slokdarm was blijven zitten? (normaal verdwijnt dit vlak na de geboorte).

Is die operatie vlot verlopen?

Hoe verliep het herstel?

Was er nadien nog veel nazorg nodig?

Wat zijn de gevolgen op langere termijn? (vb aangepaste voeding)

Alvast bedankt voor de reacties!

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Nooit van gehoord! Upje voor jou.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Je krijgt deze pup nog. Heb je al een eigen dierenarts? Dan zou je die vraag daaraan kunnen stellen. Zal een heel pittige operatie zijn! 

honden page profiel VanessaVanessa

" Je krijgt deze pup nog. Heb je al een eigen dierenarts? Dan zou je die vraag daaraan kunnen stellen. Zal een heel pittige operatie zijn!  "

Ja hoor, we hebben al een dierenarts. Van zodra de operatie achter de rug is krijgen we al medische verslagen en/of zal onze DA contact opnemen met de DA van de fokker om zo de nodige info correct uit te wisselen. In afwachting daarvan hoopte ik al wat op 'goede verhalen' van anderen ;-) Maar blijkbaar komt het toch niet zo vaak voor.

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

Mits tijdig geopereerd, hebben pups erna meestal een normaal leven. Echter moet voorkomen worden dat deze honden zich voortplanten.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^