Bult tussen de tenen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hoop dat je nog reageerd Mark....

honden page profiel Mark DekkersMark Dekkers

Hoi lieve hondenliefhebbers,

Fijn dat jullie je hier goed aardig mee bemoeien. Ik heb eerst nog even bij dierenarts nr 1 geïnformeerd wat hij had gezien en dat is, hou je vast een pyogranulomateuse ontsteking. Dit is genetisch en zou na operatie terug komen.  Bij dierenarts nr 2 is er een monster genomen en is de conclusie dat er een talgklierontsteking zit die opertief verwijderd kan worden. Dus heb ik nr 1 gebeld, het uitgelegd en gevraagd hoe ze met deze situatie om willen gaan. De beste man zelf is gestopt door gezondheids problemen dus wordt ik dinsdag terug gebeld door zijn vervanger die graag de oude naam wil doorzetten. Oef, lang verhaal maar ik hoop duidelijk!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

De een zegt dus, niets doen , de ander zegt operatief weg laten halen, zou voor de tweede keuze gaan, zo,n bult ontsteking hoort daar niet.....dierenarts nr 1 heeft die ook een bioptie genomen van de bult ?   Zelf heb je geen keuze gemaakt ?   Wat zei de dierenarts nr 2 van nr1 ?    Je hond is inmiddels 8 jaar oud en opeens een bult die genetisch is ? 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Mark heb het opgezocht van je hond, niet zo mooi.....pyogranulo...bron anicura.nl.  Ontsteking bij je hond tussen de tenen...

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Mark? Misschien moet je even het patiënten dossier bij je eerste dierenarts opvragen en dat doorsturen naar de tweede. Als hij een biopsie heeft afgenomen dan is daar ook een uitslag van in zijn systeem. En persoonlijk als de tweede zegt dat ze het kan verwijderen ben ik geneigd om dat toch één keer de kans te geven. Als het weer terug komt dan is het iig geprobeerd. Lijkt me echt niet lekker lopen z'n dikke bobbel tussen je tenen.

honden page profiel Mark DekkersMark Dekkers

Heb nog even gekeken naar anicura. Daar hebben ze het idd over een pyogranulomateuze pododermatitis. En zoals ik het lees is dit waneer een ontsteking niet een duidelijke reden heeft. Dierenarts nr1 heeft geen monster genomen maar ik wil hem wel vragen om naar de uitslag van nr 2 te kijken en als hij hiervan wil leren en mij wil compenseren zodat lola ermee geholpen is geef ik hem graag de kans!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ben heel benieuwd, vooral omdat dierenarts nummer twee wel een bioptie heeft gedaan, en het een ontsteking heeft bevonden......laat nog wat van je horen, hoop dat je hond er van afkomt.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^