Puppybandjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Julia Julia

Hallo allemaal, 

Ik ben op zoek naar informatie over identificatiebandjes/puppy halsbandjes voor een nestje. Waar werken jullie mee, en wat zijn veilige opties voor de puppies? Wat gebruiken jullie in de loop van de weken, eerst lintjes en daarna bijv. de veiligheidsbandjes van Trixie tot ze weggaan, of is zoiets als nagellak handiger? 

Bedankt alvast!

honden page profiel de stippelbendede stippelbendegoedgekeurde fokker

honden foto van de stippelbende

Ik maak paracord bandjes, als ze te klein zijn maak ik gewoon nieuwe grotere :) 

honden page profiel Julia Julia

Even opgezocht, wat mooi, zeker met al die vrolijke kleurtjes hp-shiny Maak je ze dan echt met een kliksysteem, of met zo'n aantrekknoopje? Of gebruik je verschillende door de weken heen? Zijn ze makkelijk uit te wassen? 

 

honden page profiel de stippelbendede stippelbendegoedgekeurde fokker

honden foto van de stippelbende

" Even opgezocht, wat mooi, zeker met al die vrolijke kleurtjes  Maak je ze dan echt met een kliksysteem, of met zo'n aantrekknoopje? Of gebruik je verschillende door de weken heen? Zijn ze makkelijk uit te wassen? 
  "


ik gebruik een aantrekknoopje. 
Ik stop ze altijd in een sok om te wassen :) 

honden page profiel Julia Julia

" ik gebruik een aantrekknoopje. Ik stop ze altijd in een sok om te wassen :-)  "

Oh oké, sokken hebben we hier wel op voorraad wink bedankt voor de tip! Iemand ervaring met de identificatiebandjes van fleece? Deze lijken me ook erg handig, en fijn voor de puppys om te dragen. 

honden page profiel Irene Irene bijna goedgekeurde fokker

honden foto van Irene

Ik gebruik ook altijd bandjes, voorheen de klittenbandbandjes, maar voor het komende nest heb ik voor het eerst ook Paracord bandjes laten maken (dus met een schuifknoopje). Ik heb 2 verschillende maten, eentje voor de eerste weken en eentje voor de weken daarna. Ik heb wel een behoorlijk groot ras :-)

honden page profiel Julia Julia

" Ik gebruik ook altijd bandjes, voorheen de klittenbandbandjes, maar voor het komende nest heb ik voor het eerst ook Paracord bandjes laten maken (dus met een schuifknoopje). Ik heb 2 verschillende maten, eentje voor de eerste weken en eentje voor de weken daarna. Ik heb wel een behoorlijk groot ras :-) "

Dankjewel voor je reactie, bevielen de klittenbandbandjes niet zo? Waar kocht je ze meestal? Het lijkt me ook wel leuk om aan de pupkopers een halsbandje mee te geven, hebben jullie suggesties waar ik kleurrijke halsbandjes met print kan vinden? 

honden page profiel Irene Irene bijna goedgekeurde fokker

honden foto van Irene

Hoi Julia,
nou, op zich bevielen de klittenbandjes wel, maar ze zijn er nog wel 'ns eentje kwijt en met allemaal witte pups is dat een beetje lastig ;-) . Ik hoop dat dat met de paracord-bandjes beter gaat. De klittenbandjes bestelde ik via Ali Express, de paracord bandjes heb ik laten maken door Gundog Goodies. Daar kun je overigens kiezen uit allerlei leuke, flitsende kleurtjes en motiefjes :-)

honden page profiel Julia Julia

Haha dat snap ik laughing Hoelang gebruikte je die klittenbandbandjes en wat gebruikte je daarna? 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Haha dat snap ik  Hoelang gebruikte je die klittenbandbandjes en wat gebruikte je daarna?  "

Namen tongue-out

Volgende forumvraag: Wel of geen 2e dracht echo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^